X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaM wrote:
    Z Warszawy i tu akurat mówię o szpitalu Bródnowskim, ale podobno w innych nie jest lepiej :(

Esoni - gratulacje :) wracaj szybko do siebie żebyś mogła przytulać malutka :)

To faktycznie musi być tam wysyp ciężarnych bo jak ja rodzilam tam 5lat temu 4czerwca to bylam ja i wieczorem rodzila dziewczyna ;)
    A swoja droga ja bylam zadowolona z opieki tam no i pomocy przy porodzie :)
    Milo wspominam tamte okolice bo mieszkaliśmy tam na wyszogrodzkiej rok czasu :)

Esoni gratulacje iwracaj z coreczka szybko do zdrowia :)

Jusella gdybyś nie napisala o tych naklejkach to bym nie uwierzyla ze na takie trafilas bo na ścianie fajnie leżą:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 16:05

NovaM, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże w tej ciąży to zupełnie szare komórki mk zjadło. Zapomniałam e małż ma imieniny , wróciłam do domu i zglupialam nie mam pomysłu o.O

vbrjclq.png[/url]
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia_2209 wrote:
    Esoni - gratuluję Kruszynki!

Jusella-20160629_155338_jpg_300x300_q85.jpg

A w jakim sklepie takie kupiłaś winko ??? :)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • olcia_2209 Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:
    Agness winko kupiłąm na targach mother&baby na stosiku bezlakoholowe.com. Mają też opcję dostawy,ale 25 zł kosztuje.. przy koszcie tego akurat wina to drugie tyle.. Kosztowało 25 zł. Sklep stacjonarny mają chyba we Wrocławiu..

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

3jgxrjjg2vw3f7x7.png
  • NovaM Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:
    To faktycznie musi być tam wysyp ciężarnych bo jak ja rodziłam tam 5lat temu 4czerwca to bylam ja i wieczorem rodzila dziewczyna ;)
    A swoja droga ja bylam zadowolona z opieki tam no i pomocy przy porodzie :)
    Milo wspominam tamte okolice bo mieszkaliśmy tam na wyszogrodzkiej rok czasu :)

No widzisz jaki ten świat mały :) ja całe życie na Bródnie :) a jeśli chodzi o sam szpital to wiem że opieka tam jest bardzo dobra, gorzej ze stanem oddziału który wymaga remontu, no ale przecież nie jadę tam na urlop do 5 gwiazdkowego hotelu tylko po to żeby mieć jak najlepszą opiekę :)

Agness27 lubi tę wiadomość

Lwica
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaM wrote:
    No widzisz jaki ten świat mały :) ja całe życie na Bródnie :) a jeśli chodzi o sam szpital to wiem że opieka tam jest bardzo dobra, gorzej ze stanem oddziału który wymaga remontu, no ale przecież nie jadę tam na urlop do 5 gwiazdkowego hotelu tylko po to żeby mieć jak najlepszą opiekę :)

No sale porodowe takie sobie bynajmniej jak ja rodzilam ale za to personel i opieka super :)
    Najgorsze dla mnie bylo to ze lazienka w co drugim pokoju i ja akurat musiałam chodzić do drugiej sali do łazienki .

NovaM, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • NovaM Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:
    No sale porodowe takie sobie bynajmniej jak ja rodzilam ale za to personel i opieka super :)
    Najgorsze dla mnie bylo to ze lazienka w co drugim pokoju i ja akurat musiałam chodzić do drugiej sali do łazienki .

No remont by się tam przydał bez dwóch zdań - wtedy ten szpital już zupełnie byłby w czołówce w rankingach.

Lwica
  • OkraglinkaOlinka Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) od jakiegoś czasu was podczytuje, ale dopiero teraz odważyłam się napisać :) Będę miała córeczkę :) imię wybrane juz dawno- Dominika.a termin na 26 lipca .czy mogę dołączyć do grupy?

Kasik2, LilouK, ania181111, jusella, renieczka, Kasiulina, Agness27, kot_bury, aisa, julietta139, Maka, eve90, Agaax lubią tę wiadomość

TP 26.07
    25328c433e.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne :) miło nam że chcesz dołączyć :)

OkraglinkaOlinka lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy!

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esoni :* ♡ :*
    Gratuluję i życzę dużo zdrówka dla całej rodzinki. Dochodź szybciutko do siebie i ciesz się Maleńką :*

• NovaM Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wina bezalkoholowego to znalazłam dwie takie stronki:

http://bezalkoholowe.com/
    http://winabezalkoholowe.pl/

ale to raczej wszystko wysyłkowe bo w sklepach trudno znaleźć.

jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

Lwica
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OkraglinkaOlinka wrote:
    Hej :) od jakiegoś czasu was podczytuje, ale dopiero teraz odważyłam się napisać :) Będę miała córeczkę :) imię wybrane juz dawno- Dominika.a termin na 26 lipca .czy mogę dołączyć do grupy?

Witamy i zapraszamy :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Moim zdaniem już lepiej się napić te pół kieliszka niż palić w ciąży chociaż wiadomo że lepiej się powstrzymać. Ja jakos w ogóle podczas ciąży nie mam ochoty na alkohol,nawet mi nie żal jak znajomi pili zimne piwko z sokiem w te upały.Palenie dla mnie jest niedopuszczalne i koniec kropka, a niestety widziałam jak Panie leżace na patologii ciąży schodziły na dymka...okropnie to nawet wygląda.

Powiem Wam zeee ... ja przed ciążą palilam paczkę na dzień i nawet czasami brakowało tak paczki:/ rzucalam tyle razy ze poprostu głowa mala i nigdy nie dałam rady rzucić ostatecznie.
    Jak zobaczyłam dwie kreski na teście to automatycznie nie palilam ! Bo się bałam ! Fakt miałam ochotę ale jak pomyślałam o dziecku to nie było mowy! !!
    Palilam długo bo 8 lat i z dnia na dzień rzuciłam i nie wierzę w to ze nie można nie palić w ciąży ! Bez przesady! Jak bym kiedyś zobaczyła kobietę w ciąży paląca to chyba bym jej łapy z tą fajka polamala !
    Nie chce palić po ciazy już :) bo tyle czasu dałam radę :)

jusella, Marta22, kot_bury, TheForfie, Agaax lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:

Ojjj napila bym się takiego winka:)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • OkraglinkaOlinka Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przyjęcie :)
    Ja przed ciążą tez paliłam ale nie dużo max 5 dziennie a po teście od razu rzuciłam i mam nadzieje ze nie wrócę do nałogu bo dopiero teraz czuję jak to strasznie śmierdzi.
    czy wam też tak mocno puchna stopy? Ja to się aż boję ze rozstępy na stopach mi się się zrobią :D

jusella, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość

TP 26.07
    25328c433e.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie co dzień, ale dziś zeszło :)

• jusella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OkraglinkaOlinka - witaj :-D - jak przygotowania do godziny W? Ogarnęłaś już wyprawkę? No i jak ciążę znosisz?

Olcia - dzięki śliczne - mam znajomego, co ma sklep monopolowy i sprowadza przeróżne dziwne rzeczy, to może winko mi sprowadzi :-D.

Położyłam się na 5 minut i godzinkę się przespałam :/ i nie wiem czy mi się śniło czy na prawdę skurcze miałam dość bolesne :/. Wypadałoby jakiś obiad na szybko sklecić :-D

kijanka_88, renieczka, Agness27, kot_bury, OkraglinkaOlinka, eve90 lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello..

gratuluja nowym mamusią... ja po ktg CISZA NA MORZU BALWAN SPI..
    W sobote przyjecie do szpitala... i piekny tekst lekarza prowadzacego na poczatek.. no to najpierw lewatywa potem kroplóweczka...

... no i humor do dupy... zaczynam sie bać... !!

Kijanka
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kijanka będzie dobrze, jesteśmy z Tobą! Tylko żebyś miała dostęp do neta, to ci nie pozwolimy sie bać :)

kijanka_88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

‹‹ 1207 1208 1209 1210 1211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ