Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NovaM wrote:Z Warszawy i tu akurat mówię o szpitalu Bródnowskim, ale podobno w innych nie jest lepiej
Esoni - gratulacjewracaj szybko do siebie żebyś mogła przytulać malutka
To faktycznie musi być tam wysyp ciężarnych bo jak ja rodzilam tam 5lat temu 4czerwca to bylam ja i wieczorem rodzila dziewczyna
A swoja droga ja bylam zadowolona z opieki tam no i pomocy przy porodzie
Milo wspominam tamte okolice bo mieszkaliśmy tam na wyszogrodzkiej rok czasu
Esoni gratulacje iwracaj z coreczka szybko do zdrowia
Jusella gdybyś nie napisala o tych naklejkach to bym nie uwierzyla ze na takie trafilas bo na ścianie fajnie leżą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 16:05
NovaM, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:A w jakim sklepie takie kupiłaś winko ???
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:To faktycznie musi być tam wysyp ciężarnych bo jak ja rodziłam tam 5lat temu 4czerwca to bylam ja i wieczorem rodzila dziewczyna
A swoja droga ja bylam zadowolona z opieki tam no i pomocy przy porodzie
Milo wspominam tamte okolice bo mieszkaliśmy tam na wyszogrodzkiej rok czasu
No widzisz jaki ten świat małyja całe życie na Bródnie
a jeśli chodzi o sam szpital to wiem że opieka tam jest bardzo dobra, gorzej ze stanem oddziału który wymaga remontu, no ale przecież nie jadę tam na urlop do 5 gwiazdkowego hotelu tylko po to żeby mieć jak najlepszą opiekę
Agness27 lubi tę wiadomość
Lwica -
NovaM wrote:No widzisz jaki ten świat mały
ja całe życie na Bródnie
a jeśli chodzi o sam szpital to wiem że opieka tam jest bardzo dobra, gorzej ze stanem oddziału który wymaga remontu, no ale przecież nie jadę tam na urlop do 5 gwiazdkowego hotelu tylko po to żeby mieć jak najlepszą opiekę
No sale porodowe takie sobie bynajmniej jak ja rodzilam ale za to personel i opieka super
Najgorsze dla mnie bylo to ze lazienka w co drugim pokoju i ja akurat musiałam chodzić do drugiej sali do łazienki .NovaM, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:No sale porodowe takie sobie bynajmniej jak ja rodzilam ale za to personel i opieka super
Najgorsze dla mnie bylo to ze lazienka w co drugim pokoju i ja akurat musiałam chodzić do drugiej sali do łazienki .
No remont by się tam przydał bez dwóch zdań - wtedy ten szpital już zupełnie byłby w czołówce w rankingach.Agness27 lubi tę wiadomość
Lwica -
Hej
od jakiegoś czasu was podczytuje, ale dopiero teraz odważyłam się napisać
Będę miała córeczkę
imię wybrane juz dawno- Dominika.a termin na 26 lipca .czy mogę dołączyć do grupy?
Kasik2, LilouK, ania181111, jusella, renieczka, Kasiulina, Agness27, kot_bury, aisa, julietta139, Maka, eve90, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOkraglinkaOlinka wrote:Hej
od jakiegoś czasu was podczytuje, ale dopiero teraz odważyłam się napisać
Będę miała córeczkę
imię wybrane juz dawno- Dominika.a termin na 26 lipca .czy mogę dołączyć do grupy?
Witamy i zapraszamyOkraglinkaOlinka lubi tę wiadomość
-
Smile wrote:Moim zdaniem już lepiej się napić te pół kieliszka niż palić w ciąży chociaż wiadomo że lepiej się powstrzymać. Ja jakos w ogóle podczas ciąży nie mam ochoty na alkohol,nawet mi nie żal jak znajomi pili zimne piwko z sokiem w te upały.Palenie dla mnie jest niedopuszczalne i koniec kropka, a niestety widziałam jak Panie leżace na patologii ciąży schodziły na dymka...okropnie to nawet wygląda.
Powiem Wam zeee ... ja przed ciążą palilam paczkę na dzień i nawet czasami brakowało tak paczki:/ rzucalam tyle razy ze poprostu głowa mala i nigdy nie dałam rady rzucić ostatecznie.
Jak zobaczyłam dwie kreski na teście to automatycznie nie palilam ! Bo się bałam ! Fakt miałam ochotę ale jak pomyślałam o dziecku to nie było mowy! !!
Palilam długo bo 8 lat i z dnia na dzień rzuciłam i nie wierzę w to ze nie można nie palić w ciąży ! Bez przesady! Jak bym kiedyś zobaczyła kobietę w ciąży paląca to chyba bym jej łapy z tą fajka polamala !
Nie chce palić po ciazy jużbo tyle czasu dałam radę
jusella, Marta22, kot_bury, TheForfie, Agaax lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziękuję za miłe przyjęcie
Ja przed ciążą tez paliłam ale nie dużo max 5 dziennie a po teście od razu rzuciłam i mam nadzieje ze nie wrócę do nałogu bo dopiero teraz czuję jak to strasznie śmierdzi.
czy wam też tak mocno puchna stopy? Ja to się aż boję ze rozstępy na stopach mi się się zrobią
jusella, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
OkraglinkaOlinka - witaj
- jak przygotowania do godziny W? Ogarnęłaś już wyprawkę? No i jak ciążę znosisz?
Olcia - dzięki śliczne - mam znajomego, co ma sklep monopolowy i sprowadza przeróżne dziwne rzeczy, to może winko mi sprowadzi.
Położyłam się na 5 minut i godzinkę się przespałami nie wiem czy mi się śniło czy na prawdę skurcze miałam dość bolesne
. Wypadałoby jakiś obiad na szybko sklecić
kijanka_88, renieczka, Agness27, kot_bury, OkraglinkaOlinka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Hello..
gratuluja nowym mamusią... ja po ktg CISZA NA MORZU BALWAN SPI..
W sobote przyjecie do szpitala... i piekny tekst lekarza prowadzacego na poczatek.. no to najpierw lewatywa potem kroplóweczka...
... no i humor do dupy... zaczynam sie bać... !!Kijanka