Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
ja nadal w dwupaku, a to już 39 tydzień !
u mnie chłodniej niż w ostatnie dni,ale to dobrze przynajmniej jest czym oddychać.
noc przespana, raptem dwie przerwy mialam na siku, Ala szalała od 5 rano,a teraz śpi .
miłego dnia wszystkim !Dalile, renieczka, Agness27, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam
Ania powodzeniatrzymam kciuki za szybka akcje
My po wizycieszyjki właściwe brak miękka i gotowa na rodzenie. Rozwarcie na 2,5 cm. Wiec jak to lekarka powiedziała wszytko moze sie zacząć juz w każdej chwili.
Mała jest główka w dol ale twarzyczka do boku wiec trudno sie jej wstawić w kanał wiec moje skurcze sa nie efektywne. Zeby sie jej pomoc przekręcić mam chodzić 15-30 minut dziennie na czworaka
Mała ma 2800 gwiec bedzie nie za wielka ani za mała
Naditta, kot_bury, Dalile, renieczka, LilouK, majeczka87, Agness27, eve90, Angel0101, OkraglinkaOlinka, TheForfie, Sanna, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Hej ciężarówki! Jaki Wojtuś już jesteśmy w miarę ogarnięci, śpi sobie maleństwo obok mnie, więc mam czas napisać parę słów. Może już jutro uda nam się wyjść do domu. Poczytałam was nawet troszkę i pospalam, bo mój syn jak na razie jest aniołkiem i daje mi odpocząć, w nocy też tylko raz mamy pobudkę na zmianę pieluchy i karmienie. Jest najwspanialszy na świecie!
kama005, kot_bury, LilouK, MirelS, Kasiulina, majeczka87, aisa, Agness27, eve90, Pauli11, figaa, OkraglinkaOlinka, TheForfie, Gagaga, Sanna, niezapominajka, Agaax, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Witam sie,
Aniu powodzenia i czekamy na wiesci
Jusella super ze dzis wychodzisz. A czy jest ktos kto ci pomaga ? Mam nadzieje ze tak.
Ja dzis znowu kiepsko spalam tym bardziej ze rano na badania mialam jechac i martwilam sie jak mam mocz dac do badania ale wytrzymalam do prawie czwartej nad ranem i po siodemj pojechalam na badania. Juz mam wyniki i wszystkie dobre. Po badaniach weszlam do lumkpka i takie swietne rzeczy kupilam ze humor mi sie poprawil, pozniej kupilam czeresnie i juz wogole wrocilam do domu zadowolona. Po powrocie zabralam mame i babcie i pojechalysmy posprzatac na cmentarzu puki jeszcze jestem w domu. Niedawno wrocilam teraz posprzatalam kuchnie i biore sie za obiad. Ale najpierw ide powiesić pranie.
Nie pisze o moich bolach bo nie chce sie juz powtarzac widocznie tak musi byc.
Zycze nam dobrego dnia
Sloneczko to super co piszesz, ciekawa jestem czy moj synus bedzie grzeczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:42
MirelS, majeczka87, aisa, Agness27, Pauli11, eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny fałszywy alarm !!!
Rano wstałam i poszłam siku i polecialo mi po nogach tak ze szok ! No i od razu do szpitala . Zbadali mnie ale ani skurczy ani to nie były wody
szkoda bo już się tak cieszyłam że urodze
Mam się obserwować i dopiero działaćczekać na regularne skurcze najlepiej
kama005, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Aniu mi tak leci po prostu mocz... mały naciska główką i czasami nawet nie wiem kiedy zaczynam sikać. Dlatego chodzę teraz w podpaskach niestety
Pierwszy raz tak miałam przed wizytą u lekarza, pociekło mi po nogach i myślałam też, że to wody. Spokojnie, już i tak jesteś blisko
ania181111, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi tez sie raz zdarzylo wiec wiem ze to mozliwe
Mielismy malowac tylko zalane sciany ale tatw sie rozszalal i maluje cale mieszkaniejak ono teraz wyglada to mozecie sobie wyobrazic hehe armagiedon!
kot_bury, eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ufff , kamień z serca przyszły wyniki i są całe szczęście dobre ,myślałam że z moczem coś będzie nie tak ale jest wzorowo :p
Boże dziewczyny ja tak czytam jak Wy sprzątacie ogarnięcie i w ogóle to aż mi wstyd bo ja leżę jak orka i po prostu nie chce mi się nawet palcem ruszyć ....majeczka87, OkraglinkaOlinka, kot_bury, eve90, kama005, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
U mnie tez czasem pocieknie a szczególnie przy kichaniu i co chwile biegam do łazienki i siusiam na raty - chyba synek tez ulozony do porodu juz
Ania nie lam sie na pewno juz tez będziesz tulić maleństwo
Co do terminu to ja z pierwszego usg mam 13 lipiec a według miesiączki 16 lipiec.Na kolejnych usg wychodzilo 17 badz 19 lipiec wiec nie wiadomo na który patrzeć
Ja jestem przygotowana codziennie na ten dzien
Co do sprzątania to ja dzis u córki sprzatalam i robiliśmy przymiarke ciuchów żeby sprawdzić które juz nie pasujamajeczka87, ania181111, kot_bury, eve90, kama005, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś od rana pracowicie
okna umyte, pranie zrobione, kurze ogarniete
aż sama siebie nie poznaje
teraz trzeba się za jakiś szybki obiad wziąść
no a później poprasowac i zawiesić firanki i zasłonki
chyba że już sił nie wystarczy to przełoże to na jutro.
Gagaga, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość