Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja najbardziej już dość mam tych wkładek,uplawy, nie trzymanie moczu.... Czuję się że chodzę przez rok w okresie..
Gorąco dzisiaj....A synowi obiecałam auto więc dwie godziny odpoczelam po porannym przejeździe po moich salonach. brzuch się spinal więc Polezalam mam nadzieję że dwie godziny odpoczynku mu wystarczyło i mogę jechać.. Jejku jeszcze półtora tygodnia i już się jie będę przejmować czy mam Skurcze czy nieZuzulka88 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ja to sie smieje ze wiem co czuje mezczyzna chory na prostate. Wydaje mi sie ze bardzo chce mi sie siusiu ide do lazienki a tam leci kilka kropelek i za chwile więcej poleci i tak w kolko. Moj piereszy termin minal w sobote byl to termin z miesiaczki, drugi termin mam na piatek i jest to termin z prenatalnego usg. W srode wizyta i chyba dostane skierowanie do szpitala na przyszly tydzien na wywolanie albo cc, zalezy od wagi Jakuba. Staram sie wyluzowac bo nic innego mi nie pozostalo.
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja chodzę już miesiąc z rozwarciem na dwa palce i nic z tego nie wynika, bo za słabe skurcze
Oni wiedzą co robią - kochana wyluzuj, bo się zafiksujesz
ania181111, TheForfie, aisa, goodwill, kot_bury, Agness27, kama005, Sylwiaa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Ja chodzę już miesiąc z rozwarciem na dwa palce i nic z tego nie wynika, bo za słabe skurcze
Oni wiedzą co robią - kochana wyluzuj, bo się zafiksujesz
MirelS lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja tez mam rozwarcie na 2 palce
i chodze juz tak od jakiegos czasu :p W szpitalu jak lezałam to miałam na 1 palec
Tez mi dzis kazali juz czekac na regularne skurcze któe trwaja conajmniej 2 godziny i nie przechodza po ciepłym prysznicu lub czekac na odejscie wód.
Wiec teraz pozostaje nam juz tylko czekanieania181111, MirelS, kot_bury, eve90, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
nick nieaktualnyWidzę, że od początku tygodnia tu wrze
u mnie też bezobjawowo poza pobudką o świcie, ale za to posprzątałam znowu mieszkanie, wzięłam się szczególnie za spiżarnię, bo mnie już wkurzała, zrobiłam 2 prania i wypieliłam rośliny na tarasie.
Teraz chyba pójdę się zdrzemnąć albo zrobić paznokcie
Mój mąż od czwartku ma urlop, ja w czwartek wieczorem do szpitala i w piątek cc, więc chcemy jeszcze piątek jakoś miło spędzić, w środę jadę do mojej babci i pewnie spędzę z nią prawie cały dzień, więc tak naprawdę zostało mi tylko jutro!Pauli11, ania181111, Agness27, Sanna, MirelS, Karolajjn:), kot_bury, majeczka87, eve90, kama005, figaa, Edka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś mały tak kopie ze świeczki w oczach staja nie wiem jak on to robi i co tam kombinuje ale jest to takie ostre ukłucie w dole
dwa prania zrobione jedno poprasowane jeszcze chodniczek z łazienki się pierze
i wiecie co Moja kolezanka roomba gdzies przede mna uciekla i nie mogę jej znaleźć
Mąż się smieje że wcale jej się nie dziwi jak ja ją tak cały czas do sprzątania gonię powiedział ze niedługo i Frania się na mnie obrazi bo co można codziennie i to nie raz prać
Gagaga, Agness27, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej, witam się popołudniowo
Dziewczyny, te które są po terminie, kiedy wasz lekarz kazał wam iść do szpitala? Mi dzisiaj mija termin, a lekarz kazał mi iść w środę już do szpitala, żeby do weekendu jakieś decyzje podjęli, bo w weekend wiadomo jak jest.. Brakuje lekarzy i nic się nie dziejetylko ja się boję tego wywoływania... Nie wiem czy to nie za wcześnie, wy widzę jesteście parę dni po terminie i czekanie w domu. Ja teraz nie wiem, czy stawić się do szpitala czy nie.. U mnie w mieście nie ma czegoś takiego,że można iść na KTG i wrócić do domu, bo oni muszą cię zatrzymać.. Więc nawet na KTG nie mogłabym chodzić
-
Ja na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala bez daty - w razie jakby się coś zaczęło to mnie na pewno przyjmą. Za tydzień mam też wizytę , do której według mojej gin. mam nie doczekać, ale natura lubi przecież płatać figle
Ja bym po prostu słuchała swojego lekarza- jak Cię tak kieruje to się zgłośania181111, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A ja mam doła bo już chce moje dziecko
wychodząc ze szpitala położna jechała winda z dwoma bombelkami które się urodziłyjejuuu jakie malusie i słodkie
popadam w depresję mówię Wam
idę się cczyms zając bo zwariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 16:45
-
Ania nudzisz sie? To porob tabelki z data iloscia karmien kupami i siku
będziesz robic poten dane co ile kiedy. A jak nie to choc pomozesz mi nadzorowac remont
ania181111, kot_bury, aisa, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:Ania nudzisz sie? To porob tabelki z data iloscia karmien kupami i siku
będziesz robic poten dane co ile kiedy. A jak nie to choc pomozesz mi nadzorowac remont
Mogę Ci pomóc nie ma problemu !!! Masz rację zrobię coś pożytecznego bo jak tam siedzę to takie mam pomysly ze szok
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:Ania nudzisz sie? To porob tabelki z data iloscia karmien kupami i siku
A ja chciałam podpowiedzieć, że np. aplikacje na komórkę Happy Baby, czy Dziennik Maluszka od Nivea mają licznik karmień (oznaczamy nawet pierś) i licznik zmieniania pieluszekania181111, goodwill, MirelS, OkraglinkaOlinka, kot_bury, majeczka87, Agness27, TheForfie, Evanlyn, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A my byliśmy na zakupach. Nóżki to mi w dupcie wlazly. Przy okazji poszliśmy coś zjeść. Zjadłam swoją porcje plus dokończyłam mojego porcje. Popatrzył się na mnie i taki tekst " jakiś pasożyt się w tobie odezwał?"
możliwe. Żeby nie było przed wyjściem na zakupy zjadłam creme brulle i dwa banany
glodna byłam
boję się wejść w środę na wagę! Jak słowo daje
Ania u mnie trzeba okna umyć bo w końcu się za to nie zabrałam.
Próbuję się umówić z doradcą kredytowym i babeczka od dewelopera ale jakoś mi nie idzie. A chcielibyśmy zacząć proceduręWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 17:50
Gagaga, Agness27, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny