Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki
- nadrobiłam i na bieżąco jestem z Wami
Przede wszystkim trzymam kciuki za rodzące i gratuluję Eve- wszystkiego dobrego na nowej drodze życia - bo zaczyna się coś nowego, prawda?
Kama, pytałaś o przechowywanie mleka - tu wrzucałam wszystkie info z SR
https://www.dropbox.com/sh/i79dp3accvn9rnx/AAANUgdf3W4fan6sb79YBSFta?dl=0
Ania ja u stóp mam pomalowane na różowo i przy cc nikt nic nie mówił - mo ze kolor im się spodobał
Szymcio na cycu cały czas jedzie i odpukać spokojny jest.
Czas przy takim Maluszku bardzo szybko leci - zanim się obejrzę już wieczór. Jeszcze jestem obolała po cc, mam problemy ze zmianą pozycji ale gdy muszę coś przy Szymciu zrobić momentalnie zapominam o bólu.
Jeśli chodzi o nocki no cóż - w ciąży miałam przerwę w spaniu od ok.4tej do 6stej więc się przyzwyczaiłam - Młody budzi się przed 4tą i je, kupka, przebieranko, jedzonko, "zabawa" z mamą (Szmo otwiera oczka, wpatrujemy się w siebie, rozgląda się dookoła, wydaje jakieś dźwięki, macha łapkami), kupa, przebieranko, jedzonko i tak nam do 6tej schodzi potem do 9tej odsypiamy. Co prawda dopiero 2x tak się zdarzyło, więc zobaczymy co dalej będzie.
Dzieć śpi ze mną bo nie dałabym rady przekładać Go do łóżeczka.
Bardzo żal mi Tatuśka bo strasznie chciałby przytulić Syna. Jak tylko wraca z pracy każe mi kamerkę włączać. Coś mi się wydaje, że jak wróci to ja wyląduję w łóżeczku a chłopaki będą spać razem.
2 godziny pisałam tego posta
Agness27, LilouK, Marta22, Dalile, julietta139, MirelS, kot_bury, majeczka87, ania181111, Pauli11, Naditta, niezapominajka, TheForfie, kama005, renieczka, Angel0101, aisa, figaa, OkraglinkaOlinka, Sanna, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella aaaale Wam zazdroszczę
super ze dziec grzeczny
haha chce przed tatą dobrze wypaść jak wróci
Gagaga ja też tak miałam usg robione i później mala już się odwróciła i ni chu chu nie dało się jej zobaczyćchyba że plecki i dupke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 16:00
jusella, Agness27, kot_bury, Gagaga, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja jak czytam o rozpakowaniu to tej już jie mogę się doczekać..... No jedynie ten strach bólu....
Najbardziej nie mogę się doczekać jak będzie wyglądałczy będzie do brata podobny czyli do mamy też
podobno skóra że mnie zdjęta. Bardzo jestem ciekawa jaki będzie
Najbardziej też takie dla mnie nieprawdopodobne że on tam żyje w brzuszku bez tlenu jak rybka a jak się urodzi nagle zaczyna oddychać... Bardzo to takie nieprawdopodobneania181111, Agness27, kot_bury, jusella, majeczka87, figaa, Sanna, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Hejka ponownie!
My po wizycie, mały zmacany ze wszystkich stron, aż się zdenerwował.
Podobno mogę urodzić w każdej chwili. Dziecko gotowe i w idealnej pozycji. Położna nie wyczuła w ogóle główki małego, bo tak głęboko siedzi, do tego dno macicy na wysokości 36 cm, czyli niżej niż powinno być, co wg niej świadczy o tym, że już prawie wychodzi
No zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, chciałabym wierzyć, że do terminu się wypakujemy!
Ciśnienie super, siuśki super. Nic tylko czekać.
Pytałam też o przyrost wagi, podobno normalne, mam się nie przejmować, bo przecież to i tak takie "amajzing", że po mnie z tyłu to wcale ciąży nie widać! No tak, źle mnie zrozumiała, bo ja się nie martwię, że przytyłam tylko czy to aby na pewno ok w takim tempie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 16:37
ania181111, Dalile, Agness27, kot_bury, jusella, renieczka, majeczka87, aisa, figaa, LilouK, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
No udało sie! Mocz w porządku!!!! Uffff
Jusella super ze u was wszystko okcieszę się
My dzisiaj byliśmy u doradcy kredytowego, potem u dewelopera, obiad u teściowej i wreszcie Relaxania181111, Agness27, majeczka87, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kama wspolczuje załatwiania takich spraw bo ja to nie mam cierpliwości
my sprawy mieszkaniowe zalatwialismy jak zaszlam w ciaze bo nie mieliśmy gdzie mieszkać
teraz mieszkanko kupione i od razu się człowiek bezpiecznie czuje
jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mamy już umowę z deweloperem ale z kredytem ruszyliśmy dopiero teraz. Mieliśmy wkład własny.
Mieszkanko 4 pokojowe na parterze wiecie tak przyszłościowo
Ale chyba ma razie najważniejsze rzeczy zatwilismy
A odbieramy je dopiero w pierwszym kwartale przyszłego rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 17:31
ania181111, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość