Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie pochlanialam gofry z kremem waniliowy z córcia;)
Chwilka roboty a jakie pyszne smakolyki
Naditta mi z kolei jakos teraz wygodniej na pleckach ale staram się spać na boczkach bo na belki ostatnio wyswietlilo mi sie ze na plecach nie wskazane bo lozysko sie nie dotlenia:/
Tak zle i tak nie dobrze...ech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:05
kot_bury, OkraglinkaOlinka, Pauli11, TheForfie, Sanna, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak - na stopach można mieć pomalowane, ale poza tym nie, makijażu tez nie
miałam nadzieję na trochę lepszy wygląd, wiec dziś siedzę w maseczkach chociaż. A przed chwila dzwonił mój prowadzący żeby zapytać jak się czuje i przypomnieć ze widzimy się w czwartek wieczorem na oddziale a w piątek "się rozwiązujemy ""
ania181111, OkraglinkaOlinka, julietta139, Pauli11, Agness27, TheForfie, jusella, Maka, Sanna, kot_bury, figaa, eve90, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Tak - na stopach można mieć pomalowane, ale poza tym nie, makijażu tez nie
miałam nadzieję na trochę lepszy wygląd, wiec dziś siedzę w maseczkach chociaż. A przed chwila dzwonił mój prowadzący żeby zapytać jak się czuje i przypomnieć ze widzimy się w czwartek wieczorem na oddziale a w piątek "się rozwiązujemy ""
Gagaga, Agness27, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie
po paznokciu określają czy sie coś nie dzieje np czy nie są sine itd
Co do makijażu to nie wiem ale kurczę średnio tak na porodowce w pełnym makijażu i jeszcze męczyć się z 15hno ale każdy robi jak chce
Mam koleżankę która poszła wymalowana to jej kazali zmyć ... nawet nie pytałam czemu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zonti wrote:aha..no to nie wiedzialam. Mi nie kazali zmywac
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wcale się nie dziwię, że każą zmywać makijaż. Przecież to może trwać godzinami, a te umalowane w połączeniu ze łzami i potem wyglądają pewnie jak zombie
Słyszałam od znajomej położnej, że jedna nie zmyła makijażu i w dodatku nie zdjęła korali z szyi mimo próśb. Nie dość, że leżała rozmazana cała to jeszcze w trakcie parcia zahaczyła ręką i korale rozsypały się po całej sali porodowej ^^Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokcie ok - co do makijazu, nie mam na mysli pelnej tapety, ale lepiej bym się czuła mając chociaż pomalowane rzęsy - wizja kilkunastu godzin z makijażem nie brzmi kusząco, ale ja mam cc zaplanowne i to by mi się pomogło czuć bardziej sobą
no nic, będzie się trzeba dostosować, to tylko chwila ;P -
Ja pytałam o paznokcie to położne powiedziały że jest już tyle innych aparatów do sprawdzania że nie patrzą na siniejace palce...
Ja żele robię ale będę miała po prostu przezroczyste bo nie wyobrażam sobie ściągnąć już kilka lat mam non stop i dziwnie bym się czuła bez. Na stopy idę jutro będą hybrydyAgness27, Zonti, Edka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
jestesmy po wizycie, od jutra mam ktg co dwa dni. szyjki tradycyjnie nie badal wiec sie nie wypowiem, po usg wszystko dobrze;)
Agness27, jusella, kot_bury, kama005, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Marta22, Dalile, MirelS, Agness27, Kasiulina, LilouK, Zonti, Edka, jusella, Maka, kot_bury, ania181111, kama005, renieczka, Sanna, Angel0101, aisa, figaa, eve90, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016