Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooooo, co za dzień!
Dzień dobry wszystkim...
Widzę, że EVE już po zawodachgratulacje najszczersze, czekamy na więcej informacji
Kciuki i powodzenia dla reszty rodzących kobitek, oby poszło szybko i sprawnie
U nas dalej nic, czekamy aż młody się określi, bo póki co ani widu ani słychu. Za to humor tak tyfusiasty, że bez kija nie podchodźZaś sprzątam, przekładam, porządkuję porządek, już nie wiem co mam ze sobą robić ehhh.
Czekam na czwartkowe poranne gmeranie w podwoziu, może coś wtedy ruszy, to przynajmniej się czyms zajmę.
Coraz mniej nas tutaj.
A, no i zaczeliśmy 40 tydzień... 5 pełnych dni do terminu (dziś i 11 się nie liczą)
Pięknego dnia dziołszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 10:20
MirelS, Kasiulina, Agness27, renieczka, Naditta, aisa, kot_bury, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! widzę, że wysyp bobasów dzisiaj
Agaax, Nova powodzenia ! Eve gratulacje
CO do pogrzebów to ja wczoraj miałam cioci i nie poszłam. Ogólnie całą ciążę na pogrzeby nie chodzę, bo jestem zbyt wrażliwa. Nie chodzi o zabobon, choć też u nas się w to wierzy, a o mój charakter. Zawsze można pójść po z jakąś wiązanką i zapalić znicz, pomodlić się, a rodzinę wesprzeć później.
A co do seksu ja się jeszcze nie odważyłam. Mam takie bóle w pochwie, że się boję co z tego wyniknie po. Może bym sobie wywołała, a może tylko dołożyła bólu. Na razie mi się nie spieszy z wyganianiem
I też nie mam laktatora. Kupię chyba dopiero po porodzie, ale jak któraś chce tani mieć w razie W to super opinie wszędzie ma ten z firmy Akuku.jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
pół nocy miałam bole @ więc średnio posypałam
Dziewczyny powodzenia !!! Szybkich porodów życzę :*
U mnie nic jak narazie chyba się nie ruszy bozeee ..
Chociaż pokazuje mi że mam dwa dni do porodu
idę dziś znów myć okna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 10:21
jusella, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny trzymajcie się tam dzielnie i szybciutko rodźcie
Eve gratulacje! Mamy piąty lipca a nas coraz mniej,i bardzo dobrze!
także teraz po 3 porody dziennie dziewczynki i szybko nam się tu tematy zmienią
Co do laktatorów to Medela przoduje,ale jest troszkę droga,mnie koleżanka poleciła elektryczny z Canpola, mam zamiar taki kupić. A ja dzisiaj sprzątam, pakuje się,bo jutro szpital i mam nadzieję, że do końca tygodnia poznamy naszego synka!modlę się, żeby tylko wszystko było dobrze, a ból biorę na klatę
Także dzisiaj niech kolejna trójka się szykujeto do 10.07 będziemy rozpakowane
Agness27, Sanna, Zonti, Naditta, kot_bury, jusella, Pauli11, aisa, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam wstawać rano zaglądać tu i czytać takie posty !
:-P
Laseczki powiedzonka Wam życzę i szybkich bezbokesych porodów .
Ja właśnie się nazarlam i poleglam dalej , na oglądanie seriali, później moja kochana Mamcia zaprosiła mnie na deser Lodowymniam mniam .
Co do laktatorow to ja słyszałam ze z Avent są dobre
Jusella , niezapominajka , co u Was jak się czujecie ???jusella, Agness27, Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
No!Kupułam na szmatach sukienkę na sesję, jeszcze tylko muszę zadzwonić i potwierdzić.
Ja mam takie problemy z chodzeniem, że klękajcie narody. Całe podwozie mnie boli i czuje małą nisko na spacerach... zobaczymy co powie doktor.
Gratuluję Eve!
Wracam oglądać drogówkęUgotowanych mam zaliczonych
kot_bury, Kasiulina, jusella, Agness27, Pauli11, eve90, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Eve gratulacje kochana!
Agaax i nowa! powodzenia.
Ja dziś kiepski nastrój, wszystko przez to że źle spałam a właściwie nie spałam od 4
Siedzę rozlazla jak flak, nic mi się nie chce... Nie wiem nawet co gotować.
Co do laktatorow też słyszałam że elektryczne są lepsze, ja kupiłam na razie ręczny z akuku - jeżeli będzie potrzeba wtedy kupię z medeli elektryczny..jusella, Pauli11, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Też mam od 2 dni znów problemy ze spaniem, budzi mnie ból pośladków i jedyna pozycja znośna to na plecach, ale wtedy ciężko oddychać. I wyprawiam jakieś dziwne wygibasy, taka pozycja pół boczna
Ja dzisiaj mężowi robię kotlety z prawdziwego zdarzenia, jaki był zadowolony jak zobaczył to mięso! Oj, dzisiaj będzie szybciutko z pracy wracał
Doczekałam się w kocu mycia okien od zewnątrz (angielskie okna otwierają się do zewnątrz, nie ma szans ich umyć samemu). Przyjechali i umyli okna w całym bloku (3 klatki, 3 piętra) w 2 godziny. Właściwie to tylko opłukali wodą...
Przynajmniej zniknął odbity ptak z okna w salonie (jakieś 2 mce temu nie wyhamował i wpadł na okno).ania181111, jusella, Agness27, LilouK, kot_bury, Angel0101, OkraglinkaOlinka, Pauli11, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Gagaga wrote:Truskawka - ja mam taki niepokój, jakbym o czymś zapomniała
Dziś robie paznokcie, te u stóp to mój dzisiejszy Mount Everesthaha nie bardzo mi się podoba ale moja kosmetyczka ciągle zajetaaa
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]