Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:Mam to samo od wczoraj. My chyba razem urodzimy hehe juz drugo dzien nie mam energii. Leze drzemie.
Ja do 15.07 nie mogęNo i 14.07 na TVN jest jeden z moich ulubioych filmów, potem mogę rodzić
jusella, kama005, kot_bury, majeczka87, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jusella, a Wy jesteście już w domu? Bo chyba coś nie doczytałam, przepraszam!
A historia o której piszesz... czasem tak bywa, gdy dziecko rodzi dziecko. Kiedyś do niej dotrze,oby nie było za późno. A życie niestety sprawiedliwe nie jest.
Ja np mam znajomych, którzy mówią otwarcie o tym, że jak zajdą w ciążę to usuną, bo dla nich ważniejsze są ich psy, które dzieci nie lubią...jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Nowa gratulacje -duży chłopak
Wracaj szybko do zdrowka
Agaxx gratulacje córeczki - przesłodka
Julietta trzymamy kciuki
Jusella bardzo przykra historia ale cóż teraz co i rusz są takie przypadki ze dzieci rodzą dzieci ! Rodzice wogole nie pilnują swoich dzieci o tak się dzieje
A nie wiem czy widziałaś ale Agasha tez urodziła w 29 tyg jak się nie myle i Olus tez walczy o życie i sie okazalo ze ma 4 nerki z czego na pewno 2 nie sprawne.
Jest bardzo dzielny a urodził 2 czerwca .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 20:07
jusella, eve90, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję rozpakowanym, gdyby nie fb to bym już straciła orientację która kiedy
Śliczne te Wasze maluszki - ino całować :*
Ktoś pytał co u mnie... Wq... od samego rana. Niedługo (chyba) moje dziecko będzie w domu, a ja nadal nie mam łóżeczkaHistoria przydługawa, ale Wam opowiem - może zejdzie ze mnie powietrze...
Jak mój mąż przyjechał w maju to kupiliśmy łóżeczko, które przed jego wyjazdem chcieliśmy złożyć. Okazało się, że nie ma prowadnic do szuflady i 2 szczebelki w dnie są nadłamane (wyglądało jak wada fabryczna). Po urodzeniu Jaśka, bo nie zdążyłam przed, zareklamowałam je, reklamację uprzejmie przyjęli i miała być załatwiona w 3-4 tyg. Mija 6 tydzień i zadzwoniłam dzisiaj kolejny raz do tego pieprzonego sklepu i okazało się, że producent nawet nie odbiera już telefonu i mam oddać to łóżeczko do sklepu i oni zwrócą mi kasę. Ale pytam się jak ja mam to zrobić mieszkając na 4 piętrze bez windy i aktualnie bez chłopa???????
Nie polecam łóżeczek firmy BAJANEX
No... Z Jaśkiem bez zmian, nadal świruje z oddychaniem, głównie nocamiAgness27, jusella, kot_bury, TheForfie, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Niezapiminajka to tez widzę przygody macie
Oby w końcu sie ulozylo z tym lozeczkiem przed powrotem Jasia.
No i trzymamy kciuki by problemy z oddychaniem zniknely.
Jaski to silne chłopaki wiec Twój tez szybko dojdzie do siebieniezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Informuje ze niespodziewanie urodzilam ponad trzy tyg przed terminem w 36 i 5 dniu z powodu odejscia wod. Kubus wazy 3160g i ma 55cm. Porod naturalny ale bardzo dlugi i wyczerpujacy. O 3 w nocy odeszly mi wody a dopiero o 20 przyszedl na swiat nasz synek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 20:54
kot_bury, Dalile, Marta22, Kasiulina, niezapominajka, aisa, jusella, Edka, LilouK, Sanna, goodwill, renieczka, Karolajjn:), Agness27, Milcia, Ana32, Ejrene, julietta139, Angel0101, figaa, Maka, Dunda, majeczka87, Evanlyn, TheForfie, eve90, Agaax, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla rozpakowanych mam!!
Ja po wizycie u położnej. Wszystkie pomiary ok, Młoda ułożona prawidłowo i gotowa do wyjścia, pozostaje czekanie.
Jeśli nic się nie zacznie dziać to mam się zgłosić do szpitala w 41+3.Marta22, jusella, LilouK, Ejrene, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ada, gratulacje!
A jak torbiel na główce Kubusia? Wszystko jest w porządku, wchłonęła się?
Jak czytam historie takich porodów, to z podziwu wyjść nie mogę jakie my kobiety jesteśmy silne!niezapominajka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016