Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania nie lam sie mój mama tez się mną nie interesuje i nie dzwoni a będzie miała ode mnie pierwszego wnuka bo tak ma 3 wnuczki w tym jedna moja.A najgorsze jest to ze jak zacznie się oddzywac to tylko wszystko krytykuje wiec po części z tego względu cieszę się ze tak jest.
Siostra prędzej napisze jak się czuje itp.
No i teściowa bardziej mna sie interesuje niż moja
Kama nie martw się poprostu Twoi rodzice martwia sie i to zrozumiale
Ja bym chciała żeby moja matka choc troche sie mną interesowala ..
Jusella to widzę ze wietrzenie udane
Ja dzis byłam z mężem na zakupach i obkupilam córcie w nowe gatki i skarpetki cienkie i grube a do tego ja sobie kupiłam majteczki nowe
No i w ccc mojej kupiłam sandalki lacockiego za 35 zl przecena 50% aż pani w kasie zdziwiona ze takie tanie
Dużo obniżek maja ale dla siebie nic ciekawego nie widziałam wiec czekam na dalsze obniżki
No i kupiłam córci u nas w chinczyku naklejki na ścianę 2 motywy za 12 zl zobaczymy jutro jak będą wyglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:16
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ania w sumie to już nie wiem. Jestem już tak zniecierpliwiona, że obojętne mi to. Byleby jak najszybciej urodzić i żeby z mała wszystko było ok. Podobno dużo szybciej się rodzi po oksy, ale boleśniej. Wolę wywołanie niż cesarke. Cesarki się mega boję, ale dla małej zrobie wszystko:)
jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
Ania, to może właśnie tego seksu brakuje? nie ma żadnego sposobu na Twojego lubego?
W większości to właśnie mówią, że ten seks zadziałał. No i długie spacery.
Ja sama zauważam, ze po seksie mam regularne twardnienia brzucha.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Jusella ryżu nie muszę bo codziennie zmywam podłogę na kolanach
Agness no prosze widać że nie jestem sama ze sprawami rodzinnymi trochę to przykre że tak matka ma Cię w nosie ... No ale ja się nie łamie
Pokaż naklejki jutro
Też mam to gniecenie praktycznie codziennie
angel ja się niczego już nie boję (tylko trochę bólu ) chce już ja mieć na rękach
Na mojego nie ma sposobu nie przełamie się i bzyku nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:37
Angel0101, jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Jeszcze dzisiaj dodatkowo pani w kwiaciarni mnie zestresowała bo zaczęła się wypytywać kiedy rodze itp. Obmacała mi brzuch bez pytania( okropne uczucie jak ktoś obcy tak obmacuje).A później usłyszałam historię jej córki która urodziła w zeszlym tyg. Też była po terminie tylko że w 9 dobie od razu ja na cesarkę zabrali bez wywoływania. Na szczęście w innym szpitalu joż ja będę, więc mam nadzieję, żetu jednak najpierw będzie próba wywołania.
ania181111, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Angel ja się nie daje obmacywac nienawidzę tego !!!
My tak do 7 m-ca jeszcze się bzykowalismy ale już później nie i nie namowie go nie ma opcji a wierzcie mi że ja to mam mega ochotę; )jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Wiecie co? Mój mąż jest nienormalny... właśnie wrócił z biegania ( 14 km ) i stwierdził że ma mega ochotę na lody i fantę a że wszystkie sklepy na osiedlu zamknięte, przeciągnął mnie ok 3 km do niby czynnego do 23... ale nie też zamknięty więc teraz chce jechać na stację benzynową... Kto tu jest w ciąży.... ???????
Rozumiem że ten 3 km spacer po 22 miał przysłużyć się rozpoczęciu akcji porodowej no ale jechać na stację benzynową...?? Dodam, że ja przez całe 9 msc nie miałam takich zachianek...Naditta, Angel0101, Maka, jusella, Zuzulka88, aisa, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
Lwica -
Jak całą ciąze nikt mnie nie macal tak teraz musiała ta babka. Wkurzylam sie a nie mialam sie gdzie odsunac. Nawet moja mama nie miala smialosci tak dotykac, bo i po co. Ludzie sa dziwni. Wogole zawsze mnie zastanawialo jak maja wogole odwage tak kogos obcego dotykac. Sorry ale ja bym soe brzydzila:P
NovaM moze mąż zaczął przechodzić ciaze z Toba? Jak niektorzy faceci tyja, tak Twoj ma zachcianki:Djusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A może postraszcie, że potem będzie minimum 6 tygodni posuchy - może są nieświadomi tego, gdzieś umknął im ten fakt i myślą, że po porodzie hop siup i będzie bzykanko. Albo też nie czują się komfortowo jako narzędzie. Może zamiast podchodzić do tego "chodź pomóż mi wykurzyć Dziecia" podejść ich tak: " kochanie, mam ochotę się poprzytulać bo potem minimum 6 tygodni będę musiała czekać i nie wiem jak to wytrzymać". Faceci jednak bardzo wyczuleni są na tym punkcie...
Ania a może ten ryż sam w sobie ma jakąś moc sprawczą? I to chodzi o to, żeby go zbierać... sorki, że tak się tego ryżu uczepiłam ale tak mnie to rozwaliło na łopatki, że nie mogę się opanować
Agness dobrze, że mi przypomniałaś - do listy zakupów majtki muszę sobie dopisaćAgness27, Maka, Zuzulka88, ania181111, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
A właśnie przypomniało mi się ze nie powinno dziecka Malego calowac w usta bo można go zarazić wirusem opryszczki a szczególnie jak ktos juz ja miał.
Nie wiem tylko do jakiego czasu ..ja wolałam nie ryzykowac np przy córce.
Kurczę dzis zauwazylam różowy sluz na papierze..czyzby jednak cos się zaczynalo
I wogole wczoraj wydzielalo sie ze mnie dużo śluzu a dziś tam bardzo sucho i po siusianiu sie pojawił.
No dziś lekarz palcami badał długość szyjki ale dosłownie kilka sekund ale od jakiegoś czasu bada i nic nie bylo a dxis zauwazylam dopiero 4godz po wizycie.
Z Cora taki sluz w nocy mnie obudził wiec może dobry to znakGagaga, jusella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane, Przepraszam ze dopiero teraz ale padł mi telefon. Emilka urodziła się o 13:03, waży 2850 i ma 56cm wiec jest długa. Samo cięcie - minęło mega szybko, w tle leciało radio i Bee Gees . Potem chwila na sali po operacyjnej i Emilka cały czas na mnie leżała. Zjadla dopiero ok.20. A tak spala. Postawili mnie do pionu godzinę temu, rana trochę boli ale do przezycia i dostaje przeciwbolowe. Wklucie w kręgosłup mega nieprzyjemne ale trwa 20 sekund i potem ekspresowo zaczyna działać. Generalnie jest dobrze, spodziewałam się ze będzie gorzej. Mała jest fajna, na razie tyle mogę o niej powiedzieć wydaje mi się ze będę miała trochę problem z karmieniem bo jak powiedziała polozna, mam małe brodawki ale będę próbować, dziś właśnie wieczorem mi się udało i mała spi - podobno te pierwsza noc może spać do rana.
Ja jestem wściekłe glodna, marzy mi się ciasto drożdżowe z masłem. ..ale cóż - rano będzie kleik;)
Wam nierozpakowanym kibicuje - dobrze mieć to za sobą, chociaż uczucie, że rano był brzuch a teraz jest prawdziwy, żywy, choć marudny człowiek jest dość abstrakcyjne
Spijcie dobrze!Maka, jusella, Zuzulka88, Edka, Naditta, TheForfie, Agness27, ania181111, aisa, Sanna, renieczka, Dalile, kot_bury, kijanka_88, Ana32, eve90 lubią tę wiadomość
-
Na mojego nie działa nawet mówienie, że nic nie będzie przez najbliższe 2 mies.
Gagaga gratulacje!! Szybko dochodz do siebie i wszystkiego dobrego dla Was;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 23:19
Gagaga, ania181111 lubią tę wiadomość
-
Ja zjadłam pizze, popilam sokiem z świeżo wyciskanych owoców i zaraz idę się kąpać.
U mnie oboje rodzice czekają na pierwszego wnuka i oboje bardzo się martwią, dopytuja o samopoczucie. Taty bym w życiu o to nie podejrzewala. Bardzo to miłe.
Jeżeli chodzi o macanie brzucha- dziwnie się czuje jak to inna łapka niż męża..
Seks co to w ogóle jest? Ostatnio mówię że może byśmy spróbowali bo już ciąża donoszona, na co mężu "lepiej nie bo co jak mnie Bartuś złapie za pindola"... No ludzie przecież prosić się nie będę..Angel0101, jusella, kama005, Zuzulka88, Naditta, Agness27, renieczka, Karolajjn:), kot_bury lubią tę wiadomość
-
Gagaga gratulacje!!!
Fajnie ze wszystko dobrze się udało! Teraz musisz dojść do siebie
Co do całowania.. Ja zawsze przewracalam oczami jak moja mama mówiła całować w czoło... Ale teraz też tak robię...zawsze gdy syna calowalam w usta na drugi dzień bolało mnie gardło... Wiec jednak coś w tym jest
U mnie dzień w miarę... Rano za dużo zjadłam i pierwszy raz od niepamiętnych czasów wylądowałam przy desce klozetowej... Na szczęście potem przeszło... Chciałam dzisiaj jechać gdzieś na spacer bo akurat urodzinki 33 lata magiczna liczba hehe,ale skończyło się na placu zabaw i obiedzie w knajpie. Młody coraz bardziej się wypina a brzuch się stawia bezboleśnie ale i tak dziwne uczucie jak tak się kurczy.. Dzisiaj zaczęły mnie piersi boleć i czuje ze coś tam się zbiera... Chciałabym już z jednej strony mieć to za.soba....jusella, Gagaga, Agness27, Zuzulka88, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png