X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Edka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zaczęłam pić herbatkę z liści malin, może pomoże ;)

jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, Łobuzie czemu wcześniej się nie pochwaliłaś, że masz urodzinki? Wszystkiego najlepszego, wymarzonego porodu no i spełnienia marzeń :-D

Przerwa w spaniu na karmienie i wiecie co? Jak to dziwnie nie wstawać kilka razy w nocy na siku... chyba mi tego brakuje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 02:39

Zuzulka88, niezapominajka, kot_bury, basia7777 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia - wszystkiego najlepszego.

Ja właśnie dostałam kolejna dawkę znieczulwnia-dzieki temu rana boli (no bo nie da się, żeby nie bolała zupelnie), ale jest to do wytrzymania. Z tęsknota myślę o porannym kleiku, pewnie będzie obrzydliwy, ale nie jadłam nic od 32 godzin ;)
    Co do seksu- ja z jednej strony rozumiem obawy Panów, ale mam nadzieje ze potem oni zrozumieją ze będzie te 6 tygodni i potem to często może być jak pierwszy raz znowu... będzie to dla nich odpowiedzialne zadanie ;)

jusella, Agness27, kama005, Angel0101, Zuzulka88, Sanna, kot_bury lubią tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana
    dziś z kolei to ja pojadę na porodówkę..bo zaczyna lecieć sluz sluz z krwią.
    Trzymajcie kciuki :)

ania181111, aisa, Angel0101, jusella, Zuzulka88, Sanna, renieczka, Naditta, olala2910, Dalile, martynka870, LilouK, Karolajjn:), Kasiulina, kama005, Evanlyn, kot_bury, basia7777, Edka, eve90 lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes :) trzymam kciuki :)ja od 5 nie śpię :/ dzis ktg i boję się bo u mnie nic nadal się nie rusza :(
    Tak wam zazdroszczę ze już po jesteście :)

Agness27 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes bardzo trzymamy!

Zuzulka88, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj caly dzień maly tak napieral na dol a w nocy tez nie dawal spać i 5rano od razu na kibelek a tam początkowo sluz z krwią,porę różowy i tak na zmianę i do tego bol w podbrzuszu oby ruszylo :)
    Jeszcze cos zjem lekkiego bo juz czuje ssanie w brzuchu,spakuje mala do babci i odwieziemy ja.
    Ale sie cieszę ze mąż w domu bo zawsze jednak ktos bliski i wesprze a jak bym byla sama to bym umierała z nerwow mimo ze to drugi poród..

Ania tez trzymam za Was kciuki by cos ruszyło:)
    Mój widocznie czekal aż tata wróci z wyjazdu :)

ania181111, Angel0101, Zuzulka88, renieczka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobietki,
    Trzymajcie kciuki dzis za mnie. Czekam na wizyte i mam nadzieje ze wkoncu nas wypuszcza i ze maly juz nie bedzie potrzebowal lamp.
    Dzis nocke mielismy taka pol na pol bo do trzeciej to tylko wstawalismy ma amu i kupe a od trzeciej znowu jakis nieespokojny, co chwila plakal i nie chcial lezec w inkubaatorze. Teraz smacznie sobie spi.
    Jusella doskonale rozumiem cie jeśli chodzi o sikanie bo ja czuje w zwiazku z brakiem wiecznego parcia niesamowita ulge.
    Agness27 zycze powodzenia mi taki sluz z krwia lecial juz na porodowce jak porod postepowwal.
    Milej i owocnej soboty zycze :-)

Zuzulka88, Sanna, renieczka, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Nadrobiłam :) Ale naskrobałyście :D

Gagaga gratuluję, Emilka jest śliczna, waga piórkowa, ale wzrost modelki :) Wracaj szybko do formy <3

Maka, ja też walczę z opryszczką już drugi dzień. Smaruję tymi aptecznymi mazidłami, pęcherzyki już ogasły, muszę teraz to tylko wygoić. Wczoraj z żalem mówię o tym dla męża, że opryszczka, że jak urodzę to nawet malutkiej nie pocałuję, a on mnie przytula i mówi - nie martw się, ja ją będę całował! Nosz! Wnerwił mnie jeszcze bardziej :P

Jusella, poważnie Szymonek z każdym dniem się zmienia, już wygląda jak taki fajniusi chłopczyk! Nosek ma twój :)

Ja wczoraj cały dzień miałam skurcze, nieregularne, ale już lekko bolące, wieczorem seksik, ale niestety, córka dalej w brzuchu :) Mój mężu na szczęście nie odmawia kobiecie w ciąży :P

Agness27 kciuki &&&& i czekamy na wieści z porodówki. Szybkiego porodu :)

Nowa &&& niech już wszystko będzie dobrze i z maluszkiem do domku :*

Dziewczyny dobrej soboty :)

jusella, Zuzulka88, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!

Agness27 trzymam kciuki!

Ja pół nocy nie spałam w ogóle, a pół drzemkami... tam mnie wszystko po wczorajszym spacerze bolało. Oczywiście nic porodowego, tylko bóle podwozia.
    Trudno - dziś też idziemy na spacer, trzeba być twardym.

O 12 mamy gości, więc ja dosypiam, a mój luby dzielnie odkurza, żeby ich można było wpuścić.

No i zaczęłam 39tc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 08:46

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Pauli11 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja nadal w dwupaku ale juz nie długo :)
    Podobnie jak Agness jestem juz w szpitalu :)
    Wczoraj o 20.30 odeszły mi wody. W szpitalu byłam po północy ale skurcze narazie słabe :) jak ich nie było potrzeba to były moce :p
    Mamy juz 4 cm rozwarcia mała schodzi do kanału i narazie czekamy. Skurcze sa znośne :) ciagle mi proponują epidural ale narazie czuje sie dobrze bujam biodrami :) pewnie pozniej poproszę o znieczulenia narazie dajemy radę bez :)
    Trzymajcie kciuki żebym do południa miała juz moje szczęście przy mnie :)

Agness powodzenia :)

LilouK, jusella, Dalile, Agness27, Maka, Naditta, renieczka, Zuzulka88, Angel0101, kot_bury, Sanna, aisa, Edka, eve90 lubią tę wiadomość

Aurelia 9.07.2016 15.27
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Pauli!

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) witam się dziś w ciązy donoszonej, teraz będę jakoś spokojniejsza. Póki co nie czekam na objawy porodu (jeszcze gbs nie pobrany) ale na to słynne wicie gniazda :D przydałoby się mojemu mieszkaniu :D

Agness trzymam kciuki :)

jusella, Zuzulka88, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość

• jusella Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mamy sobotę pracującą :-D Agness, Pauli - powodzenia!

renieczka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

• LilouK Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w środku nocy ;-)

Gagaga, jeszcze raz gratulacje <3

Pauli, Agnes, trzymamy kciuki. Bliżej niż dalej :-D

Jusella, Szymo rośnie jak na drożdżach :-)

U nas dalej nic, rano wyleciało po nocy trochę brązowych glutów, resztek czopa, poza tym nuda, nawet brzuch nie pobolewa. Młody raczej stwierdził: pierdolę, nie wyłażę ;-) A wczoraj dałam małemu spory wycisk: 1,5h szybkiego spaceru z duplikiem, sprzątanie, odkurzanie 2 pięter, 1,5h intensywnej jogi, ostre meksykańskie żarcie na noc i nawet kilka łyczków pinot grigio. I lipa! Nic, poza palącym zadkiem z rana ;-)

Pytanie miszcza: można się parzyć jak dzikie norki jak już czopens odejdzie, czy to zwiększa ryzyko infekcji? W sumie nie wiem czy świadomość kiszenia ogóra jak czop odchodzi (+ inne atrakcje audio-wizualne po gmeraniu), może być dla obu stron przyjemne... O.o

Mój pojechał na jakieś zawody w wiosłowaniu na rzece, trochę się stracham, że gdyby coś ten tego, to trochę mu zajmie, żeby dojechać do domu. Znając moje szczęście, pewnie coś zacznie się dziać niebawem i wolałabym, żeby cap był w domu (pomimo, że mnie wk**a do potęgi n-tej).

Udanej soboty laseczki <3

Karolajjn:), jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

• jusella Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilouk po odejściu czopa bzykanko raczej trzeba odpuścić - ale nie przejmuj się zawsze Ci ryż zostaje :-P

niezapominajka, renieczka, Zuzulka88, LilouK, kot_bury, Maka lubią tę wiadomość

• Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie i ja miałam się zapytać odnośnie czopa czy można starego jeszcze męczyć xy już nie ... to się biedaczek zdziwi że do porodu posucha o.O

Dziewczny ktore są w szpitalach , powodzonka iiii lekkiego porodu !!
    Ja właśnie podnoszę w dalszym ciągu sloniowata dupe iiii dziś robię mega porządki ! A nóż może coś ruszy mojego syna w końcu :)
    Miłego dnia :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 09:36

jusella, Zuzulka88, kot_bury, Sanna lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauli powodzenia:)
    My jak narazie czekamy w kolejce na rejestracje no i mam nadzieje dxis zobaczyć synka :)

jusella, Zuzulka88, Sanna, TheForfie lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauli tobie również życzę szybkiego i bezbolesnego porodu.

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

• Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Trzymam kciuki za szybkie porody :)

Jusella, aleś się uczepiła tego ryżu hehe :D

LilouK, jusella lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ