Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja w dwupaku
Agnes i Pauli powodzenia i trzymamy kciuki i czekamy na info!!!
U nas dzisiaj pogoda do d. Szaro buro i ponuro i pada. Przynajmniej upału nie ma :p
W planach jest sprzątanie także zobaczymy. Mnie może i jakieś skurcze łapią ale są nieregularne także dupa.
Zaczęłam.w nocy wstawać na siku. Rzadko ale jednak! -
Dzień dobry!
Dziewczynki powodzenia! Dajcie znać co tam, jak tam:)
Ja wlasnie czekam na meza i jedziemy do szpitala, objawów dalej brak. Ciekawe czy coś zaczną działać czy będę chodzić w ciąży jak słoń dwa lata. Stresuje się!kama005, ania181111, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
Angel0101 wrote:Dzień dobry!
Dziewczynki powodzenia! Dajcie znać co tam, jak tam:)
Ja wlasnie czekam na meza i jedziemy do szpitala, objawów dalej brak. Ciekawe czy coś zaczną działać czy będę chodzić w ciąży jak słoń dwa lata. Stresuje się!
jusella dla Twojego spokoju pozbieram dziś ten ryż
Dalile, Zuzulka88, jusella, Angel0101, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dalile wrote:Też byś się już mogła rozpakować Blokujesz kolejkę!
Boziuuu dziś wyglądam jak bym piła z tydzień czasu twarz zapuchnieta ... wszystko mam wrażenie ze zapuchlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:39
LilouK, Zuzulka88, jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dzień dobry Pauli, Agnes powodzenia !
Angel i Ania wyganiajcie uparciuchów
Ciekawe ile bobasków przyniesie weekend. Ja bez zmian, milion razy siku, cała obolała i wypadają ze mnie ciagle jakieś ciepłe glutyZuzulka88, jusella, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Jusella ma fetysz ryżowy ha ha
Powodzenia dla rodzacych ! Będę mocno trzymała kciuki za kolejne piękne dzieciaczki :*
U mnie cisza- chyba jednak pójdę na poniedziałkową wizytę. Odebrałam wyniki i mocz wzorowy , posiew jałowy.. jakbym wiedziała,że tak będzie to już dawno zmieniłabym laboratorium.
Ochłodzenie dzisiaj,normalnie sweterek jakiś muszę założyć ! Buu.
Miłego dnia !:*ania181111, Zuzulka88, jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
U mnie też cisza ale widzd że mnie coś dopadło. Albo wkurw na cały świat albo jakaś depresja. Wnerwia mnie sprzątanie, wnerwia mnie moja mama i jej mądrości a przy okazji złośliwość, wnerwia mnie lenistwo męża i brak zrozumienia. Nie qiem co się dzieje... Chyba mi hormony wariuja jak cholera. Poryczalam się z byle powodu.
Dzisiaj mamy iść do znajomych a ja nawet nie mam ochoty tam iść na chwilę obecną.
Mam dość już tej ciąży i chce juz urodzić.
Tak wiem znowu zrzedze...
Po prostu przeraża mnie to że chyba sobie nie radzę -
Ojej ale szaleństwa z rana!
Dziewczyny powodzenia!!!!
U mnie jeszcze kilka dni i mogę szaleć tylko nie wiem czy będę umiała bo klekanie to masakra!
Strasznie mnie męczy chodzenie....czuję się.ze ważę 100 kilo...
Ciekawe jak to y mnie będzie
Dziękuję za zyczonkaZuzulka88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Cześć witam sie w burzowy sobotni poranek a właściwie juz południe ja juz ogarnelam zakupy spożywcze i rossmanna zakupiłam rzeczy kosmetyczne do szpitala dziewczyny po cc czy płyn do higieny intymnej w moim przypadku ziajka regenerująca bedzie odpowiedni pod prysznic do przemywania rany tez? Kupiłam mała pastę szampon i odżywkę w miniaturze płyn do demakijażu i o czym właściwie zapomnialam ?
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja mam.pytanie do.dziewczyn co braly ten Augmentin. Czy bralyscie przy tym jakiś probiotyk?
Wypłakalam sie mojemu i chyba wyrzucilam nerwy z siebie ale wiem że to pomoże na chwilę...
On widzi ze jestem strasznie nerwowa ale nie wie jak ma pomóc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 11:42