Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPauli11 gratuluję narodzin córeczki
Gratulacje tez dla Agness bo wieść niesie, że Wojtek juz poza brzuchem
Mi chyba też odszedł czop. Spora ilość czegoś galaretowatego. Bez krwi, wiec czekam na rozwój wydarzeń
Spokojnej nocyniezapominajka, LilouK, Zuzulka88, Naditta, Agness27, jusella, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Reniecza dobrze slyszalas
Wojtuś urodzony 19.50 silami natury:)
Wazy 3240 i 54 cm.a krzyczał w niebogłosy jak go wyciągnęli
Niestety mnie nacieli ale co tam ważne ze maluszek zdrowy
OkraglinkaOlinka, Sanna, Maka, jusella, Angel0101, Dalile, Kasiulina, renieczka, Marta22, majeczka87, Zuzulka88, kot_bury, Edka lubią tę wiadomość
-
Agnes Pauli gratulacje.
My wróciliśmy od znajomych.
U mnie bez zmian. Kibel moim przyjacielem. Szkoda ze mój tylek to gorzej znosi
Idę sie zaraz położyć. Bolą mnie plecy, bola mnie nogi. Jak wracaliśmy do domu to mówiłam mojemu co i jak o skurczach itp.
Najlepsza była jego reakcja u teściowej. Ona sama stwierdziła że organizm się oczyszcza prawdopodbnie a mój wtedy chyba wreszcie zrozumiał a jakie przerażenie w oczach było mina bezcenna
Dzasta witajAgness27, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Pauli gratulacje córci
Pięknie opisałaś swój poród
Ja tez dzis się wymeczylam skurczami bo od 5rano do 17 co 5-8 minut i byly momenty ze bardzo silne.poskakalam na pilce,pochodzilam i szyja zgladzona ok 18 a potem jazda ze skurczami no myślałam ze zejdę ale mój mąż szybko przyjechał i mi towarzyszyl bo bexmz niego byloby ciężko .
Byl dzielny
Do porodu dostałam koszule szpitalna wiec nie musiałam swojej brudzić
Ale polozna tez super pomogła .wogole opieka bardzo fajna.
Po porodzie mąż przeciw pępowinę i jaki byl dumny ze mogl z nami byc w takim dniu
Chwile polezal maly na brzuchu a potem doktor mnie szyl bo nacinali krocze jednak bo inaczej bym pekla go glowka mimo pelnego rozwarcia byla duza.
A teraz synek ma podpięty pulsometr na stopce ze względu na serduszko ale rytm jest bardzo dobry .
Jutro maly jedzie na konsultacje do gdańska by zbadali dokladnie serduszko i mam nadzieje ze potem wróci do mnie bo może byc tak ze będą chcieli go tam zostawić ale liczę ze niejusella, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
dżasta88 wrote:Agness super, gratuluję!☺ na pewno z serduszkiem będzie wszystko ok. A powiedz mi drugi poród miałaś łatwiejszy?
Ogolnie ten byl dluzszy ale lepiej go znoszę bo na spokojnie byla akcja ze skurczami.
Z córką dali mi oxytocyne i po 1,20 min urodziłam ale bylam bardziej obolala ..
Maka patrz czy masz skurcze i sobie licz co ile występują.
A i patrz na ruchy dzieckamajeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka, jeśli żywa krew to chyba IP będzie najlepszym wyjściem. Czop/śluz z krwią jest ok, ale już samo krwawienie wymaga sprawdzenia. Chyba, że jest to tylko delikatne plamienie, to chyba poród się zbliża.
Kama, to co, jesteś następna w kolejce?
majeczka87 lubi tę wiadomość
17.07.2016