Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Małemu w końcu odpadł dziś klips z pępka. I to zaraz potem, jak postanowiliśmy go wykąpać
Dziewczyny która mają chłopców: czy u Was też jest siku podczas zmiany pieluchy ? Mój dzisiaj osikał się chyba z 5 razy, a 2 razy nasikał sobie na twarz. Pomijam fakt, że aż mi się ciuszki skończyły i ubrudził świeżo wypane prześcieradło, ubaw mieliśmy po pachy z niego, szczególnie jak mu się do buźki dostało i zaczął wrzeszczeć. Co za dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 03:32
jusella, _analiza, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Naditta ja syna co prawda nie mam, ale na moim forum grudniowym poprzednio dziewczyny pisały, że przy przewijaniu mają obok uszykowaną tetrę i kładą na siuraka, żeby nie lał na wszystkie strony i po ścianach Podobno działa, bo wtedy strumień sików jest opanowany
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
A jak Wy ubieracie teraz Wasze skarby. W domu, na spacer i na noc? Bo ja chyba moje szkraba za ciepło ubieram i się zaziebil bo tak dziwnie charczy jak oddycha.
I jeszcze jedno pytanko jakiego mm używacie?Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Ja mam mm Hipp Comfort Combiotik.
Moja dzisiaj w nocy spała w nocy na krótki rękaw i w skarpetkach i przykryta byka flanela
Na dworze też tak jest ubrana. Wczoraj było 30 stopni więc bez skarpetek a wieczorkiem jak z nią szłam w cieniu to też przykrylam flanela bo już chłodno bylojusella lubi tę wiadomość
-
My używaliśmy bebilon a ostatnio mąż kupił enfamil bo wyczytal ze jest lepszy i najbardziej zbliżony do mleka matki. Sama nie wiem ile w tym prawdy.
Moja dzis spala w pajacu na dlugi rękaw. I rano dotykam w raczki chlodnawe. Nasze mieszkanie nie nagrzewa sie i nie ma upału. Na spacer wychodzimy w upaly w rampersie i przykryta pieluszka na nóżki. Skarpetki tez zakładam. Ja tez czasem mysle ze ja przegrzewam ale czasem ma chlodne raczki to mysle ze jej tez zimno wtedyKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
nick nieaktualny
-
Naditta wrote:Kama, ja płaczę codziennie. Z różnych powodów. Często bez sensu. I jak sobie pomyślę za każdym razem o odciaganiu pokarmu i o dawania cycka to też mi się chce plakac
Ja mialam w nocy atak placzu karmilam i ryczalam jak bobr chyba przez godzine, a raczej twarda babka jestem wzielam mala do duego pokoju zeby maz nie slyszal bo ma dzisiaj nocke i ryczalam, z bezsilnosci, zmeczenia, ciagnego karmienia... Dzisiaj jakos szalowo tez nie jest bo juz mam lzy w oczach...
Kijanka
-
Niuniusia, położna jeszcze w szpitalu mówiła, żeby nie sugerować się rączkami czy stópkami, bo taki maluch może mieć często zimne mimo, ze mu ciepło. Kazała sprawdzać po karku.
Kijanka , głowa do góry, to minie. To tylko baby bluesWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 09:17
jusella, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Jeszcze ja! 27.07 o 4.17 urodziła sie moja Milena 2520 wagi, 53 długa. Prześliczna jest
Warto było czekacaisa, Naditta, Evanlyn, jusella, Milcia, Gagaga, _analiza, TheForfie, figaa, kijanka_88, Pauli11, Ejrene, renieczka, eve90, Agness27, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Naditta chyba jest w tym cos prawdy bo nasza często ma raczki chlodnawe ja ja ubieram ciepło i juz mamy pierwsze potowki i jak czytam jak wasze śpią to nasza naprawde jak na zimę ubrana hehe musze troche zwiewniej ja ubierać ale boje sie katarów itp.
jusella lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Ja mialam baby blues jak wyszliśmy ze szpitala. Ale głównie przez to ze nie mialam pokarmu na poczatku no caly czas przez to płakałam. Ale pokarm jest i nastrój dobry wrócił i wcale juz nie płacze
jusella, Pauli11 lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
nick nieaktualny
-
Eithlinn gratuluję
Dunda może Synek ma zwierzątko w nosku (kozę) i wystarczy albo aspiratorem wyjąć albo psiknąć wodą morską.
Szymcio śpi w krótkim rękawku, przykryty kocykiem. Rączi to prawie zawsze ma zimne - ja sprawdzam mu dekolt- jak ciepły to znaczy, że jest ok.
Miłego dnia życzęAgaax lubi tę wiadomość