Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusella bardzo się ciesze ze Ci się podoba :)jak Szymo dorośnie to poproszę zdjęcie kawalera
My myjemy w oilatum smarujemy oliwką ale nie po każdej kąpieli kupiłam jeszcze krem oilatum, skóra nam schodziła ale już mamy to za sobą
od paru dni mamy problem z ulewaniem, Pawełek nie ulewa za kązdym razem ale czasem jak uleje to mam wrazenie ze zwrócił całe jedzenie, czy Wy macie takie problemy??
Jeśli chodzi o cc, to ja od dwóch dni wkoncu uwolniłam się od piekielnego bólu który naprawdę przeszkadzał mi w normalnym życiu i teraz już wiem co to znaczy być szczęśliwym bo nic nie boli, brzuch z każdym dniem wydaje się mniejszy, w dolnej części nad rana wydaje mi się taki dziwnie kwadratowy bo jest jeszcze nadmiar tej skóry taki troszkę odstający brzuszek.jusella lubi tę wiadomość
-
Hello,
Moje dziecko śpi od 14 !!! dostało mm, 60 ml wypiło i padło, ja byłam w pracy wróciłam, pojechałam jeszcze po drodze do konia.. ONA SPI !!!!!! obudziła się o 17:30
Ja kąpie w jakims tam płynem dla dzieci nawet nie wiem dokładnie jakim takim czerwonym ale stosuje go tylko do tyłka, głowy i twarzy bo ma potówki, reszta wodą
Rana goi sie prawidłowo u mnie, smaruje intensywnie olejkiem z palmersa który dostałam , inaczej bym go nie kupiła bo cena zaporowa...
co do cwiczeń, ja dostalam pozwolenie za pół roku... !! ale... jezdzic konno moge... ja oczywiscie nie chcialam słuchac i zrobiłam troche cwiczen z secretu chodakowskiej, nooo 10 min brzuch booli, wiec powoli powoli bede wracac do cwiczen
U mnie -13 zostalo mi 3-4 kg ale flaczek wisi
jusella, Naditta, Gagaga lubią tę wiadomość
Kijanka
-
ania181111 wrote:Dziewczyny ile mleczka mm dac małej wprowadzając karmienie mieszane ? Bo nie wiem
ja robie 120 ml z bebilony z 3 miarek wypije ile wypije, ale po kp wieczorem wychodzi jej około 40 ml jako osbny posiłek 60-90 ml wypija
ania181111 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Hej dziewczyny, ja na chwilkę z reklamą
Mam dwa opakowania niemieckich kropelek SAB SIMPLEX, nieotwarte oczywiscie ale z terminem do pażdziernika 2016. Kropelki zostały z czasów kiedy moja córka się urodziła i zapomniałam o nich. Moze któraś potrzebuje. Oddam za pyszną czekoladę lub 25PLN-ów -
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Mam pytanko do mam po CC. Czy też macie takie jakby obrzmiałe to miejsce cięcia? Mam wrażenie, jakby tam taki wałek bym grubości palca. Rana jest czysta i widocznie się goi.
jusella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykijanka_88 wrote:Hello,
Moje dziecko śpi od 14 !!! dostało mm, 60 ml wypiło i padło, ja byłam w pracy wróciłam, pojechałam jeszcze po drodze do konia.. ONA SPI !!!!!! obudziła się o 17:30
Ja kąpie w jakims tam płynem dla dzieci nawet nie wiem dokładnie jakim takim czerwonym ale stosuje go tylko do tyłka, głowy i twarzy bo ma potówki, reszta wodą
Rana goi sie prawidłowo u mnie, smaruje intensywnie olejkiem z palmersa który dostałam , inaczej bym go nie kupiła bo cena zaporowa...
co do cwiczeń, ja dostalam pozwolenie za pół roku... !! ale... jezdzic konno moge... ja oczywiscie nie chcialam słuchac i zrobiłam troche cwiczen z secretu chodakowskiej, nooo 10 min brzuch booli, wiec powoli powoli bede wracac do cwiczen
U mnie -13 zostalo mi 3-4 kg ale flaczek wisi
Ja na konia to pewnie za 3 miesiące. ..ale teraz robie z małą przysiady j lekkie wymachy nóg. A we wrześniu wracam na siłownię i basen.
Moja Emi spala do 2o, zjadla j śpi. O 23 będę ją budzić na karmienie.
Myślicie że może być tak że będzie wyspany i będzie marudzić w nocy? Obawiam się tego...Agness27 lubi tę wiadomość
-
My czekaliśmy dwa tygodnie do USC bo u nas nic się nie załatwi jak sie tak o przyjdzie.
Miał mieć dowód osobisty, wypis że szpitala i akt małżeństwa o ile dobrze pamiętam.
Ja dzisiaj miałam kryzys. Poryczalam się bo mam wrażenie że czasami nir daje rady i że się nir nadaje. Mała płakała, pies Wrzeszczał. Miałam dość. Jeszcze mi dół nie przeszedł... Czasami mam wrażenie że chwyta mnie jakaś depresja...
Czy u was też jest od cholery komarów??? Aż kupiłam rajda do kontaktu. -
Hej dziewczyny ja na chwilke podzielić się dobra wiadomością 25.07 przyszedł na świat nasz synek, CC, 3070 kg:)
Narazie jest trochę ciężko ale dajemy rade:)Gagaga, _analiza, Evanlyn, eve90, Zonti, Naditta, aisa, kijanka_88, Agaax, Sanna, jusella, Agness27, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama005 wrote:My czekaliśmy dwa tygodnie do USC bo u nas nic się nie załatwi jak sie tak o przyjdzie.
Miał mieć dowód osobisty, wypis że szpitala i akt małżeństwa o ile dobrze pamiętam.
Ja dzisiaj miałam kryzys. Poryczalam się bo mam wrażenie że czasami nir daje rady i że się nir nadaje. Mała płakała, pies Wrzeszczał. Miałam dość. Jeszcze mi dół nie przeszedł... Czasami mam wrażenie że chwyta mnie jakaś depresja...
Czy u was też jest od cholery komarów??? Aż kupiłam rajda do kontaktu.
Takie kryzysy i płacze to normalne - ja miałam wczoraj załamanie i przyjaciółka mnie uspokoiła ze każdy przez to przechodzi. Jeśli jednak przez kilka tygodni będziesz się gorzej czuć to marsz di psychologa!jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Naditta wspomniałaś o wypadających kawałkach zeby zgłaszać .
U mnie w poniedziałek wypadł większy ok 5cm troche tego dnia mocniej krwawilam a od wtorku bardzo Male juz jest.
Ale martwi mnie ten szew a raczej nitka od szwa ktora mi wydostaje sie z pochwy i jestem ciekawa czy sama sie rozpuści i odpadnie czy mam do poloznej dzwonić
Co do kąpieli ha kapie Malego w plynie babydream z pompka i czasami w dzień raz smaruje Malego balsamem nivea z pompka:)jusella lubi tę wiadomość
-
_analiza wrote:Agaax nie strasz bliznowcami! Co to? Ja nieświadoma takich komplikacji możliwych. ...
Ps. Kobitki powiedzcie mi jak to wygląda z zapisanieM dziecia w USC? Długo schodzi? Załatwi się od reki? Co trzeba mieć ze sobą? ?
Wystarczy wypis dziecka ze szpitala i od reki zalatawial u mnie mążjusella lubi tę wiadomość
-
_analiza wrote:Agaax nie strasz bliznowcami! Co to? Ja nieświadoma takich komplikacji możliwych. ...
Ps. Kobitki powiedzcie mi jak to wygląda z zapisanieM dziecia w USC? Długo schodzi? Załatwi się od reki? Co trzeba mieć ze sobą? ?
"Niekiedy w miejscu cięcia dochodzi do przerostu tkanki. To zgrubienie, to tak zwany bliznowiec. Nie jest on niebezpieczny, ani nie oznacza, że zostałaś źle zszyta, ale wygląda nieestetycznie i niestety może pozostać."
jusella lubi tę wiadomość