Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
renieczka wrote:Naditta, jak Młody przybiera prawidłowo, to mleka na pewno jest tyle ile trzeba.
Moja położna mówi, że mleko jest w głowie. I jak laktacja jest już ustabilizowana to nie czujemy ciężkich, gorących piersi. Są normalne, ale mleko w nich jest.
Ja co kilka dni, ściągam nawet po karmieniu mleko i ok 60-90ml mam z obu cyców. Przyzwyczajam tez Mańkę do butelki, żeby później cyrkow nie było jak będę musiała np gdzieś wyjść.
Potwierdzam ze mleko jest w głowie u mnie około 6 tygodnia laktacja się ustabilizowała i wtedy są właśnie luźne cyce ale mleczko w nich jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 09:53
jusella, Zonti, aisa, Ejrene, Agness27, renieczka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia ) -
Dziś w planach wycieczka po Jurze - Ojców, zamek w Pieskowej Skale, zamek w Rabsztynie, Podzamcze. Pewnie nie damy rady całej trasy zrobić i na przyszły tydzień część przełożymy. Wyjazd planujemy ok. 12stej więc już zaczynamy się zbierać .
Miłej niedzieli bez kolek, zaparć i katarków.Zonti, Sanna, aisa, Ejrene, ania181111, Gagaga, Agness27, Agaax, renieczka, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
U nas to samo co u WAS ale to.minie. to chyba skok rozwojowy i kryzys laktacyjny bo to wszyatko w 5 tyg. Badzmy twarde! Choc wiem ze latwo nie jeat
jusella, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyNaditta wrote:My tak codziennie mamy ze spacerem. Dziś wyprawa nad morze, aż sie boję...
Dziś 2 spacery promenadą, piękna pogoda.
Ona śpi, budzi się, krzyczy, marudzi przy jedzeniu i potem znowu pada.. -
Jusella super brykę Szymek ma
A słuchaj ta herbatka na laktacje w ktorym u Ciebie miejscu leży bo u nas nie widziałam .
Ciekawe może w drugim rosmannie dostane.
My od wczoraj u Wojtusia odstawilismy wszystkie leki na brzuszek i odpukać inne dziecko
Placze czasami ale to jak nie chce mu się odbić lub chce się przytulic
aisa, jusella lubią tę wiadomość