Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak ten mem to istna prawda. Ja swoja szefowa nosilam na rękach od 5 rano z małymi przerwami. Brzuszek ja boli, pręży mi sie przy cycu sie odrywa i placze tylko na rękach spokojna. Kręgosłup wysiada.
Moja tez charczy szczególnie nad ranem tak jakby jakaś flegma jej zalegała q gardełku. Juz byl jakiś czas spokój teraz znów. Ale byliśmy u lekarza to wszystko ok. Czytałam o tej wiotkości krtani u maluszkow może to to.
Czy wasze dzieciaczki sie juz do wad świadomie uśmiechają? Mojej zdarzylo sie pare razy do mnie uśmiechnąć, smieje sie do zabawek do karuzeli nad lozeczkiem ale żeby tak za każdym razem do mnie śmiać to jeszcze nie i tak sobie czekam na ten taki 100% świadomy uśmieszekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:37
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
U mnie Szymcio od 3 dni świadomie się uśmiecha. Rano, jak biorę Go do karmienia wita mnie uśmiechem a potem za każdym razem jak mnie widzi. Uwielbia, jak mu się grucha albo jak mu śpiewam głupie, wymyślone piosenki .
Dziś zaczął śmiać się do zabawek .
Wczoraj pierwszy raz od x czasu udało mi się ugotować obiad z 2 dań i to nie byle jaki bo była botwinka a na drugie roladki z wołowinki . Ciekawe kiedy uda mi się powtórzyć ten wyczyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:47
Sanna, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś pierwszy raz zauważyłam ten świadomy uśmiech jak do niego zagadywałam a tak to do tej pory się przeważnie cieszył przy cycu i jak mu siku leciało
Mi się na szybko udało zrobić rybę z ryżem. A już myślałam, że będę o tostachjusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas tez zazwyczaj dwie pobudki o 3 i o 6. Choc dzisiaj moja panienka tylko raz wstala na jedzonko. Jak przybieraja dzieciaki i spia to znaczy ze sie najadaja:) trzeba sie cieszyc ze daja nam sie wyspac:)
Mam pytanko czym przykrywacie maluszki na noc??jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
A Olaf pod kołdra... Choć w nocy po karmieniu czasami śpi na mnie...przy cycu jak go męczy brzuszek. Wtedy działa ciało do ciała i ogrzewam mu brzuszek swoim ciałem.
Mam pytanie do cięcia po cc u mnie mija dwa tygodnie i dzisiaj czuje czasami takie uklucia i lekki dyskomfort na samych zakończeniach szycia. Zastanawiam się czy to nie od tego że młodego na brzuchu często kładę.https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ok dziękuję jestem spokojna że to normalne położna dzisiaj oglądała i tak mówi że wszystko ok ale do środka nie zaglądała;-) wiec z tąd ta niepewność. Jednak to operacja i różnie może się coś stać... A ja taka panikara jestem
Ja już nie mogę się doczekać pierwszego świadomego uśmiechu młodego. Już i tak widzę że zaczyna bardziej reagować na otoczenie,kąpiel już fajnie zaczyna się tak naprezac w wannie i macha rączkami w ekscytacjijusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png