Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:Moj w sumie przed lekiem jadl podobnie jak pamietam.. Ale moze rzeczywiscie.. A podawalas mu 5 minut po jedzeniu
Tak 5 do 10 min po jedzeniu
A my na podwórku ta pogoda mnie denerwoje wychodzę sprawdzić zimno zachmurzobe więc ubieram małego cieplej a teraz słońce świeci i ciepło a on śpi to go nie rozbiore porozinalam go.
Też myślę o tych refundowanych szczepieniach plus pneumokoki meningomoki i rotawirusy.Sanna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia ) -
My chrzest planujemy na swieta Bożego Narodzenia bo czekamy na chrzestnych.
U pediatry byliśmy dwa razy jak Piotruś miał 2,5 tg i 4 tg ale to była kontrola po szpitalu.I właśnie na tej pierwszej wizycie pediatra profilaktycznie kazała odstawić cały nabiał bo podejrzewa skaze u małego i faktycznie nie miałam co jeść był moment ze tylko szły kanapki z bułki i wędlina ale przestawilam się na zupy i odkryłam mleko sojowe i od czasu do czasu robię na nim zupy mleczne lub budyń.
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia ) -
Cześć dziewczyny! Chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie w ostatnich chwilach ciąży! Nie było lekko... Kamilka pochlania cale dni i noce ! Rośnie bardzo szybko, udało nam się karmić piersią po szpitalnych trudach. Mam zapasy mleka w zamrażalniku. Jesteśmy juz po chrzcinach.
Sanna, Agness27, jusella, renieczka, stokrotka2013, Agaax, Dalile lubią tę wiadomość
-
A mi godzinę temu siostra napisała ze nasza najstarsza psina jest ponownie bardzo chora bo znowu stawy i bidulek nawet chodzić nie może -ma 13lat
Byla weterynarz dostał leki i kroplówkę ale powiedziała ze nie wie czy wyjdzie z tego..jak dozyje rana to pewnie wyjdzie z tego.
A taka fajna psina
-
Hello. Całe szczęście że nie ma dużo nadrabiania
Jednak dziecko pochłania czas hehe.
Mój mąż dzisiaj pierwszy raz wziął małego na ręce i mi pomaga.... Ale ulga! Już półpasiec nie jest groźny
Synek różnie raz ładnie śpi i noc i dzień a raz troszkę marudzi, ale nie ukrywam jak daje mu kropelki sab simplex to i kupki fajne i się nie męczy. Uspokoił się fajnie i da poodpoczywac
Jutro lekarz ogólny i pewnie rozmowa na temat szczepień... Też mam stres straszny...jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
My chrzcimy 11 wrzesnia, chrzestni sie zgodzili. Bedziemy robic przyjecie w domu w sumie na 9 doroslych oson i 6 dzieci (0-12l). Mam nadzieje ze pogoda we wrzesniu jeszcze bedzie ladna to bedziemy w ogrodzie siedziec jak narazie to albo pizdziawica albo upaly
-
Cześć dziewczyny Mały wlasnie usnął ja prześpie sie chyba razem z nim jeszcze troszke pozniej wstaniemy pójdziemy do sklepu i moze synek da mi ogarnąć przed domem a pozniej chytry plan upiec szarlotkę milego dnia
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
majeczka87 wrote:Figa tez chrzcicie 4. Tego?
My chrzcimy 27 sierpnia:) musze teraz jakąś sukienkę wybrać
Dziewczyny a wasze maluszki maja cos w noskach? Bo mój trochę charczy, myslalam ze to sapka ale wyciagnelam trochę flukow aspiratorem. Nie wygląda na chorego, nie wiem czy tak może być. -
A jak często i w jaki sposób czyściciel uszy ?? My na ogrodzie ja w ramach silowni porwie wjazd a szef śpi spokojnie w wózku bo widzialyscie na ten wpis czy mem nie wiem jak nazwać ze urlop macierzyński to tez praca tylko szefa trzeba nosić na rękach hihihi
renieczka, stokrotka2013 lubią tę wiadomość