Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:Moj w sumie przed lekiem jadl podobnie jak pamietam.. Ale moze rzeczywiscie.. A podawalas mu 5 minut po jedzeniu
Tak 5 do 10 min po jedzeniu
A my na podwórku ta pogoda mnie denerwoje wychodzę sprawdzić zimno zachmurzobe więc ubieram małego cieplej a teraz słońce świeci i ciepło a on śpi to go nie rozbiore porozinalam go.
Też myślę o tych refundowanych szczepieniach plus pneumokoki meningomoki i rotawirusy.
Sanna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia
) -
My chrzest planujemy na swieta Bożego Narodzenia bo czekamy na chrzestnych.
U pediatry byliśmy dwa razy jak Piotruś miał 2,5 tg i 4 tg ale to była kontrola po szpitalu.I właśnie na tej pierwszej wizycie pediatra profilaktycznie kazała odstawić cały nabiał bo podejrzewa skaze u małego i faktycznie nie miałam co jeść był moment ze tylko szły kanapki z bułki i wędlina ale przestawilam się na zupy i odkryłam mleko sojowe i od czasu do czasu robię na nim zupy mleczne lub budyń.
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia
) -
Cześć dziewczyny! Chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie w ostatnich chwilach ciąży! Nie było lekko... Kamilka pochlania cale dni i noce ! Rośnie bardzo szybko, udało nam się karmić piersią po szpitalnych trudach. Mam zapasy mleka w zamrażalniku. Jesteśmy juz po chrzcinach.
Sanna, Agness27, jusella, nick nieaktualny, stokrotka2013, Agaax, Dalile lubią tę wiadomość

-
A mi godzinę temu siostra napisała ze nasza najstarsza psina jest ponownie bardzo chora bo znowu stawy i bidulek nawet chodzić nie może -ma 13lat

Byla weterynarz dostał leki i kroplówkę ale powiedziała ze nie wie czy wyjdzie z tego..jak dozyje rana to pewnie wyjdzie z tego.
A taka fajna psina

-
Hello. Całe szczęście że nie ma dużo nadrabiania

Jednak dziecko pochłania czas hehe.
Mój mąż dzisiaj pierwszy raz wziął małego na ręce i mi pomaga.... Ale ulga! Już półpasiec nie jest groźny
Synek różnie raz ładnie śpi i noc i dzień a raz troszkę marudzi, ale nie ukrywam jak daje mu kropelki sab simplex to i kupki fajne i się nie męczy. Uspokoił się fajnie i da poodpoczywac
Jutro lekarz ogólny i pewnie rozmowa na temat szczepień... Też mam stres straszny...
jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
My chrzcimy 11 wrzesnia, chrzestni sie zgodzili. Bedziemy robic przyjecie w domu w sumie na 9 doroslych oson i 6 dzieci (0-12l). Mam nadzieje ze pogoda we wrzesniu jeszcze bedzie ladna to bedziemy w ogrodzie siedziec
jak narazie to albo pizdziawica albo upaly

-
Cześć dziewczyny Mały wlasnie usnął ja prześpie sie chyba razem z nim jeszcze troszke pozniej wstaniemy pójdziemy do sklepu i moze synek da mi ogarnąć przed domem a pozniej chytry plan upiec szarlotkę milego dnia
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
majeczka87 wrote:Figa tez chrzcicie 4. Tego?

My chrzcimy 27 sierpnia:) musze teraz jakąś sukienkę wybrać
Dziewczyny a wasze maluszki maja cos w noskach? Bo mój trochę charczy, myslalam ze to sapka ale wyciagnelam trochę flukow aspiratorem. Nie wygląda na chorego, nie wiem czy tak może być. -
A jak często i w jaki sposób czyściciel uszy ?? My na ogrodzie ja w ramach silowni porwie wjazd a szef śpi spokojnie w wózku bo widzialyscie na ten wpis czy mem nie wiem jak nazwać ze urlop macierzyński to tez praca tylko szefa trzeba nosić na rękach hihihi
nick nieaktualny, stokrotka2013 lubią tę wiadomość