Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Ja dziś prawie wcale nie spalam bo maly jak go polozylam ok 21 to do 6.40 miał chyba 5-6 pobudek
Nie wiem co mu się stało bo zawsze miał 2 czasem 3 a tu co godz badz dwie i to równo jak w zegarku
Mam nadzieje ze dzis w nocy da pospać.
Dobrze ze Cora sama wstała i szybko wyszkowalam ja do przedszkola bo jak bym jeszcze ja musiala gonić to juz w ogóle..
Dziś u nas wychodzi tez ładne słoneczko wiec później pójdzie.y na jakis spacer
-
Milcia mój tez tak cmoka szczególnie jak pierś pelna i jak troche spije to wtedy mocniej chwyta .
mój tez czasami wypina język szczególnie jak sie najje to wtedy sutka dotyka językiem i sie uśmiecha
Stokrotka co do herbatę to pije taka jak jusella bio babydream badz koper włoski no i wode i zwykle herbaty
Jusella mój tez czasami sie ślini ale do zobkow jeszcze dalekojusella lubi tę wiadomość
-
U nas tez cmokanie odchodzi, poprawiam wtedy mala i juz ssie ok. Jezyk tez jest na wierzchu, a do tego ida banki ze sliny:D wydaje mi sie ze nasze dzieciaki odkryly nowe umiejetnosci i im sie to strasznie podoba:)
jusella, Agness27, Sanna, aisa lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
Witajcie dziewczyny
Jusella czy karmi ma 0,5 %? Bo ja pije czasami żywca bezalkoholowgo który ma właśnie pół i tez zauważam mleczarnie następnego dnia ze aż twarde cyce są może to lekka paranoja ale boję się trochę tego pół procenta bo mimo wszystko to alkohol i na dodatek uusłyszałam od jednej osoby ze ona by w życiu nie wypiła i się zniechecilam myślicie że to przesada i można sobie takie piwko spokojnie dziabnac? Hehe
Na razie pije sobie warke zero bo tam też jest slód jjęczminny i tez więcej mleka pi niej mam ale smak nie ten bo ja mam bardziej męskie smaki na gorzkie a nie na takie słodkieAgness27 lubi tę wiadomość
-
Evanlyn tak, Karmi ma do 0,5%. Też nie bardzo byłam przekonana do niego bo te 0.5% mnie przerażało troszkę ale teraz to od razu po karmieniu piję więc spokojnie do następnego karmienia nie ma śladów procentów. Jak po 2-3 h z normalnego piwa "znikają" to z tego na 1000000 % Dziś idę na poszukiwania Karmi, bo wczoraj nie było
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
To mnie uspokoiłyście z tym cmokaniem.
Ja Karmi piję żurawinowe, bo te mi najlepiej smakuje. Położna mi powiedziała, że to żaden alkohol i że mogę spokojnie pić.
Moja mała dzisiaj w nocy na moim mleku spała od 20,34 do 4,05 i potem od 4,25 do 7,12. W szoku byłam, że na moim mleku tyle przespałajusella lubi tę wiadomość
-
Agness mój Karol przed wczoraj mi taki cyrk odstawił budził się co chwile i ani pić mleka nie chciał, ani smoczka ani na rączki tez chodziłam jak zombie i jak zawsze kawę piłam o 12 to wtedy zaraz rano musiałam heh gorzej bo on był marudny cały dzień jakby się nie wyspał i nie mógł zasnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 15:56
-
Ręce mi opadły DIsiaj. Mała zrobiła awanturę bo glodna. Zjadła 120ml i dalej wrzask... Nie wiadomo dlaczego... Chyba że zmęczenua. Jaj usnela tak po godzinie wrzask, dałam smoka, chwilę z nią powiedziałam i zasnela... Ciekawe na jak długo.
Powiesiłam jedno pranie, wstawiłam drugie. Potem wstawię JeszcE jedno. Musze tez jeszcze poprasowac a jestem tak zmęczona że aż mi się nie chce...
Jutro jedziemy z małą na ślub i wesele. Kreacje ma tylko muszę ją przeprasowac. Pozostaje inny problem. Czy ja mam się w co ubrać :p -
Agness 27 dziewczynke mam. widzisz za pozno sie za to zabralam zostaje mi tylko kupic cos na miescie.
Postawilam na skromny stroj, buciki musze dokupic i jakas czapeczke ladna.
Kama udanej zabawy.
Moja tez zaczela cmokac...
Spokojnej nocy dziewczyny!
jusella lubi tę wiadomość
-
Kama a mala zabieracie na sale na weselu czy macie jakis pokoj? My w sobote tez na wesele, mamy pokoj i dziadkowie tez ida wiec bedziemy na zmiane dogladac malutkiej.
Dziewczyny czy Wam tez wychodza rozstepy po ciazy?? U mnie to jest jakas masakra:/ zalamalam sie.TP:02.07
-
Angel u mnie tez pojawily sie rozstepy po ciazy jak przez cala ciaze nie mialam zadnego tak wyszly ok. 1 i2 tygodnia po porodzie. staram sie smarowac brzuch oliwka lub olejkiem ze slodkich migdalow. I czekam az zaczna blednac i byc mniej widoczne. A Tobie wychodza teraz nowe?
Kama udanej imprezy jutro -
Kama mój też zasysa ta dolna warge di środka... Jest to objaw tego wedzidelka? Chyba mu zagladnie w paszcze i sama sprawdzę ...
Kupa była... Przy pierwszej pomoglam.... Druga poszła potem sama..jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Witam się po 1 cycowaniu ale dałam czadu dziś wyjęłam małego ze spiworka przebrałam pampka dakej cycowanie później przytulanie i po 10 min Piotruś ciężki jak ołów i do łóżeczka jak zapinalam spiworek to oczy jak pięć złoty hihi no i co znów Przytulanki i nareszcie zasnol no zeszło się od 1.
Ze spiworkiem niewygodnie mi go karmić no ale chyba będę musiała jeszcze spróbować.
Co do chusty to przyznali nam becikowe juppi to było by za co ja kupić ale boję się samonauki jej obsługi muszę pooglądać te filmiki co polecałyscie może się zdecyduje wygoda na pewno by była.
Piotruś też puszcza banki i slinkuje jak jeszcze strzeli uśmiecha to jest uroczy hihi. U nas nie podnosił w ogóle jezyczka i temu miał podciete wedzidelko bo trzymało jezyczek i podejrzewam że jeszcze coś trzyma bo go nie wypina za wargi ale jeszcze będziemy ćwiczyć. Miał 2,5 tygodnia jak było podciecie i dzięki temu cycujemy bo tak nie było możliwości ssania.
Wczoraj mieliśmy super popołudnie rodzinna wycieczkę w leśne plenery na taką fajna ścieżkę przyrodniczo edukacyjna i jak głowa spokojna to cycki pełne mleka hehe coś w tym jest ja ostatnio odkryłam kawę zbożowa inke też zawiera słód jeczmienny i wydaje mi się że też pomaga .
Spokojnej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 02:03
jusella, aisa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia )