X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Ja dziś prawie wcale nie spalam bo maly jak go polozylam ok 21 to do 6.40 miał chyba 5-6 pobudek :(
    Nie wiem co mu się stało bo zawsze miał 2 czasem 3 a tu co godz badz dwie i to równo jak w zegarku :(
    Mam nadzieje ze dzis w nocy da pospać.
    Dobrze ze Cora sama wstała i szybko wyszkowalam ja do przedszkola bo jak bym jeszcze ja musiala gonić to juz w ogóle..
    Dziś u nas wychodzi tez ładne słoneczko wiec później pójdzie.y na jakis spacer :)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia mój tez tak cmoka szczególnie jak pierś pelna i jak troche spije to wtedy mocniej chwyta :).

mój tez czasami wypina język szczególnie jak sie najje to wtedy sutka dotyka językiem i sie uśmiecha :)

Stokrotka co do herbatę to pije taka jak jusella bio babydream badz koper włoski no i wode i zwykle herbaty :)

Jusella mój tez czasami sie ślini ale do zobkow jeszcze daleko ;)

jusella lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Angel0101 Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez cmokanie odchodzi, poprawiam wtedy mala i juz ssie ok. Jezyk tez jest na wierzchu, a do tego ida banki ze sliny:D wydaje mi sie ze nasze dzieciaki odkryly nowe umiejetnosci i im sie to strasznie podoba:)

jusella, Agness27, Sanna, aisa lubią tę wiadomość

TP:02.07
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)

Jusella czy karmi ma 0,5 %? Bo ja pije czasami żywca bezalkoholowgo który ma właśnie pół i tez zauważam mleczarnie następnego dnia ze aż twarde cyce są :) może to lekka paranoja ale boję się trochę tego pół procenta bo mimo wszystko to alkohol i na dodatek uusłyszałam od jednej osoby ze ona by w życiu nie wypiła i się zniechecilam :/ myślicie że to przesada i można sobie takie piwko spokojnie dziabnac? Hehe
    Na razie pije sobie warke zero bo tam też jest slód jjęczminny i tez więcej mleka pi niej mam ale smak nie ten bo ja mam bardziej męskie smaki na gorzkie a nie na takie słodkie :P

Agness27 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn tak, Karmi ma do 0,5%. Też nie bardzo byłam przekonana do niego bo te 0.5% mnie przerażało troszkę ale teraz to od razu po karmieniu piję więc spokojnie do następnego karmienia nie ma śladów procentów. Jak po 2-3 h z normalnego piwa "znikają" to z tego na 1000000 % Dziś idę na poszukiwania Karmi, bo wczoraj nie było :-(

Evanlyn lubi tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu Agnes to ciezka nocka za Toba...

ja w szoku jestem - syn ucina sobie juz 3 drzemke co mu sie normalnie nie zdarza.. podmienili mi dziecko;)

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze dzis normalnie da pospać bo jutro będę jak zombi ;)

Od dzis karmi w Kaufland w promocji tylko te mniejsze :)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie uspokoiłyście z tym cmokaniem.
    Ja Karmi piję żurawinowe, bo te mi najlepiej smakuje. Położna mi powiedziała, że to żaden alkohol i że mogę spokojnie pić.
    Moja mała dzisiaj w nocy na moim mleku spała od 20,34 do 4,05 i potem od 4,25 do 7,12. W szoku byłam, że na moim mleku tyle przespała :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ślinienie u nas tez występuje banki i wystawianie języka.jutro jedziemy na wypad za miasto na weekend pierwszy nasz pobyt poza domem zobaczymy a Pawełek spi juz 3h a ja oglądam od pierwszego iść tylko z Toba hihihi

74di4z174lr410ce.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia mój na cycu wieczorem spi tez dlugo .pierwszy sen 4-5 godz potem pobudka co 3h :)
    Ale dzis w nocy zaszalal bo pobudka co 1-2 h :(

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Zonti Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam wlasnie pytac o to karmi ale juz wszystko wiem (pijecie to 0,5) ;)

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness mój Karol przed wczoraj mi taki cyrk odstawił budził się co chwile i ani pić mleka nie chciał, ani smoczka ani na rączki :/ tez chodziłam jak zombie i jak zawsze kawę piłam o 12 to wtedy zaraz rano musiałam heh gorzej bo on był marudny cały dzień jakby się nie wyspał i nie mógł zasnąć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 15:56

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręce mi opadły DIsiaj. Mała zrobiła awanturę bo glodna. Zjadła 120ml i dalej wrzask... Nie wiadomo dlaczego... Chyba że zmęczenua. Jaj usnela tak po godzinie wrzask, dałam smoka, chwilę z nią powiedziałam i zasnela... Ciekawe na jak długo.
    Powiesiłam jedno pranie, wstawiłam drugie. Potem wstawię JeszcE jedno. Musze tez jeszcze poprasowac a jestem tak zmęczona że aż mi się nie chce...

Jutro jedziemy z małą na ślub i wesele. Kreacje ma tylko muszę ją przeprasowac. Pozostaje inny problem. Czy ja mam się w co ubrać :p

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama - pokażecie się w kreacjach?

• Zonti Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness 27 dziewczynke mam. widzisz za pozno sie za to zabralam :( zostaje mi tylko kupic cos na miescie.
    Postawilam na skromny stroj, buciki musze dokupic i jakas czapeczke ladna.
    Kama udanej zabawy.
    Moja tez zaczela cmokac...
    Spokojnej nocy dziewczyny!

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• Angel0101 Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama a mala zabieracie na sale na weselu czy macie jakis pokoj? My w sobote tez na wesele, mamy pokoj i dziadkowie tez ida wiec bedziemy na zmiane dogladac malutkiej.

Dziewczyny czy Wam tez wychodza rozstepy po ciazy?? U mnie to jest jakas masakra:/ zalamalam sie.

TP:02.07
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza będzie z nami na sali :)

Jusella pewnie ze sie pokażemy. :)

jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • elza12 Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angel u mnie tez pojawily sie rozstepy po ciazy :( jak przez cala ciaze nie mialam zadnego tak wyszly ok. 1 i2 tygodnia po porodzie. staram sie smarowac brzuch oliwka lub olejkiem ze slodkich migdalow. I czekam az zaczna blednac i byc mniej widoczne. A Tobie wychodza teraz nowe?

Kama udanej imprezy jutro :)

f2wl2n0a2vcxu9zg.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama mój też zasysa ta dolna warge di środka... Jest to objaw tego wedzidelka? Chyba mu zagladnie w paszcze i sama sprawdzę ...

Kupa była... Przy pierwszej pomoglam.... Druga poszła potem sama..

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po 1 cycowaniu ale dałam czadu dziś wyjęłam małego ze spiworka przebrałam pampka dakej cycowanie później przytulanie i po 10 min Piotruś ciężki jak ołów i do łóżeczka jak zapinalam spiworek to oczy jak pięć złoty hihi no i co znów Przytulanki i nareszcie zasnol no zeszło się od 1.
    Ze spiworkiem niewygodnie mi go karmić no ale chyba będę musiała jeszcze spróbować.

Co do chusty to przyznali nam becikowe juppi to było by za co ja kupić ale boję się samonauki jej obsługi muszę pooglądać te filmiki co polecałyscie może się zdecyduje wygoda na pewno by była.

Piotruś też puszcza banki i slinkuje jak jeszcze strzeli uśmiecha to jest uroczy hihi. U nas nie podnosił w ogóle jezyczka i temu miał podciete wedzidelko bo trzymało jezyczek i podejrzewam że jeszcze coś trzyma bo go nie wypina za wargi ale jeszcze będziemy ćwiczyć. Miał 2,5 tygodnia jak było podciecie i dzięki temu cycujemy bo tak nie było możliwości ssania.

Wczoraj mieliśmy super popołudnie rodzinna wycieczkę w leśne plenery na taką fajna ścieżkę przyrodniczo edukacyjna i jak głowa spokojna to cycki pełne mleka hehe coś w tym jest ja ostatnio odkryłam kawę zbożowa inke też zawiera słód jeczmienny i wydaje mi się że też pomaga :).

Spokojnej nocki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 02:03

jusella, aisa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
‹‹ 1409 1410 1411 1412 1413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ