Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn - dziękuję :-*
Co do miodu to ja znów czytałam, że można ale lepiej nie bo alergie . W każdym razie na pewno można przetworzony, po obróbce termicznej. No ale nie będziemy tego tematu roztrząsać bo jak już się przekonałam nie raz, to różne szkoły są jeśli chodzi o kp .
Dziś "Teściowa" skomplementowała mnie, że świetnie się zajmuję Szymciem, super radzę sobie sama i, że moim przeznaczeniem jest bycie mamą - KOCHAM TĄ KOBIETĘ!!!
Spokojnej nocki Drogie Koleżanki
Sanna, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my dzis juz niedziela dla nas ostatni dzien poza domem maz zabrał nas na pierwszy wypad za miasto na Pawełka dwumiesiecznice Dziewczyny było super oderwać sie od codzienności choć ja bardzo kocham odpoczywamy w Pałacu w Zelechowie polecam to miejsce jestem zregenerowana i odprężona synek spisał sie na medal i tez skorzystał z atrakcji było pierwsze moczenie nóżek w basenie i wylegiwanie sie na leżaku pozdrawiamy z nocno porannego karmienia
jusella, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Oj Sanna jak ja Ci zazdroszczę! Jak mi jest taki wyjazd potrzebny... Obiecujemy sobie z Tatuśkiem, że jak przyleci to gdzieś się wybierzemy, ale jak znam życie nic z tego nie wyjdzie bo będzie tylko 10 dni i trzeba pozałatwiać trochę spraw a czas zapierdziela nieubłaganie . Marzy mi się wyjazd nad morze, tym bardziej, że nocleg gratis mamy ale to 600 km, więc na 2 dni nam się nie opłaca. No nic, w przyszłym roku prawdopodobnie cały sezon letni nad morzem spędzimy to jeszcze bokiem mi wyjdzie a teraz może chociaż Szaflary... zobaczymy.
Od wczoraj mleczarnia moja zaczęła szaleć - produkcja taka, że Ziutas nie daje rady nie chcę odciągać bo boję się, że będzie jeszcze więcej mleka, a z drugiej strony boję się, że zator się zrobi a potem to już do zapalenia piersi krótka droga. Jestem w impasie - może macie jakieś rady?
Cudnej, słonecznej niedzieli Nam życzę bez kolek płaczu itp... - miłego dnia DziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 08:46
Sanna, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Jussela odciągaj ale tylko troszkę aby nie były nabrzmiale.
Pogoda super i sama bym pojechała nad morze alw jakoś z małym bablem taki kawał się boję tym bardziej że ja też mam 600 km więc sporo.
Miłej niedzieli.
Patrzyłam na to wedzidelko i wydaje się że nie trzeba nic robićjusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Jakiś skok to między 8 a 9 tygodniem chyba jest - to by się u CIebie zgadzało...
Odkąd mam cyce wypełnione po same brzegi to Ziutas zaczął mieć wzdęcia i trudności z oddawaniem gazów i kupsztalków. Wygrzebałam w necie, że to może być przez to, że za dużo pierwszego mleka z laktozą się naje Dzieć i przez to problemy, tak więc Basia chyba faktycznie troszke pierwszego mleka musże odciągać - i tu pojawia się pytanie - ile? Ile mam tego mleka odciągnąć? Zgupłam
P.S. Basia skąd jesteś? pewnie gdzieś tam, kiedyś tam pisałaś ale skleroza nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 10:44
-
Jusella jak ja miałam taki problem to odciagalam tak aż odczulam ulgę, tzn aż mnie nie ciągnęły - dosłownie kilka machnięć. Albo tak jak w nocy dzisiaj zrobiłam bo wypiłam sobie warke na wieczór i oczywiście mleczarnia w nocy i karolowi wystarczył tylko jeden cyc to pobudziłam drugiego lekko, wycisnelam trochę do wanny i poszłam spać dalej bez oobolałych cycow
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Justella nas pogoniła na fb, żeby tu też zaglądac. W sumie uprawiedliwienia nie mma - czasu corz więcej jak już się ogarneliśmy z Zosią
Z ostatnich poruszanych tematów:
Moja córa też się ślini od paru dni - ponoć to dlatego, ze dopiero ślinianki zaczęły pracować.
Karmimy się piersią i Zosia waży już 5200g. Ma 62 cm.
Chciałam się chustować, ale się do tej pory nie zebrałam, a teraz jesień i zima idzie... W zimie bałabym się, że się wywróce na dziecko. Wolę jednak wózek.jusella, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dalile - duże lody masz u mnie
Kurcze, a mnie chusta na jesień i zimę pasi - bo jak dużo śniegu (ta, marzenia ściętej głowy) to wózkiem ciężko, a jak pada to Dziecia pod kurtkę można, parasol do łapy i choć krótki spacer można zaliczyć . Oczywiście praktyka zweryfikuje moje myślenie
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Dzieki Jusella za upewnienie ze syrop z cebuli odpada. Wojtkowi i tak baczki dokuczają wiec wole nie ryzykować.
Na szczęście dzis aż tak kaszel nie meczy. Pomogła herbatka ciepla i syrop prawoślazowy.
Teraz wracamy z Gdańskiego zoo ale bez rewelacji to zoo.
Warszawskie o wiele lepszejusella lubi tę wiadomość