X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Niuniusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://lovi.pl/pl/produkty/7/Dynamiczny+smoczek+
    uspokajaj%C4%85cy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 03:20

Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc <3 3700g 57 cm <3
    iv09roeqwleydr1q.png[/url]
    Wiara i nadzieja dziala cuda!
  • Katrin Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuniusia wrote:
    http://lovi.pl/pl/produkty/7/Dynamiczny+smoczek+
    uspokajaj%C4%85cy

Dziękuję:) to będzie ostatnia próba.ten avent faktycznie ciezki i dziecko wygląda z nim jak zatkane jakimś korkiem:)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy smoczek z lovi :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze dziexko smoczka akceptuje w dzień. Do zasypiania ostatnio ma swojego kciuka :p już z tym nie walczymy bo ona się tylko wscieka...

Co do podnoszenia głowy dajemy jej się wywrzeszczec. I tyle. Dopiero jak wpada w furie to zabieram ja.

Katrin witaj. Podaj jeszcze długość i wagę dzieciaczka.

jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dawno mnie tu nie było :) już nadrabiam. Ale dobrze wiedzieć, że forum nam żyje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaglądam prawie codziennie, ale co mam juz coś napisać, to Mańka krzyczy i mnie woła :)
    Dzień dobry paniom :)
    U nas czas leci jak szalony, wczoraj Marysi stuknęły 2 miesiące :)
    A mnie dopadło przeziębienie i muszę się kurować.

Smoczki też używamy z Lovi, zresztą butelki też i nawet laktator mam Lovi hehe :) Oj bardzo wierna jestem tej marce jak widać :)

Pochwalę się wam, że wczoraj kupiłam sobie kieckę na chrzciny :) W SH za całe 40 zł :)

Miłego dnia dziewczyny :)

jusella, majeczka87, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrin wrote:
    Dziękuję:) to będzie ostatnia próba.ten avent faktycznie ciezki i dziecko wygląda z nim jak zatkane jakimś korkiem:)

Moja Zosia uwielbia te szmoczki (mamy 3)

Dzień dobry!
    Dziś Mała dała nam pospać, w sumie dalej śpi po krótkiej przerwie. Ja musze auto na przegląd zabrać i nie wiem czy zabrać ją ze sobą, czy zostawić z pracującym w domu tatą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:41

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renicza poka kieche;)

jusella, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Niuniusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrin wrote:
    Daj znać potem Katrin czy zdał egzamin. Moja córcia ucina właśnie drzemkę a ja odpoczywam razem z nią. Sprzątanie poczeka.

Ja wieczorne usypianie sprzedałam mężowi choć to najtrudniejszy element dnia bo wtedy ma kolki i płacze w nieboglosy nim uśnie i trzeba po rękach nosić. I zamiast ich zostawić a sama mieć wieczór dla siebie to ja co chwila doglądam czy on wszystko dobrze robi żeby ja uspokoić i uśpić...i tym sposobem nie mam chwili dla siebie.

jusella lubi tę wiadomość

• Niuniusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chrzcimy 09 października. I tego dnia maz ma 30 urodziny:) to ma prezencik.
    Tez szukam kiecy dla nas obu. Oby była jeszcze ladna pogoda w październiku

Chcieliśmy chrzcić 11 września a okazało się ksiądz chrzci 4 września a wtedy tescie idą na wesele. U mnie chrzty sa w jedna niedziele tylko w mscu. I ustaliliśmy pazdziernik. A tydzień temu tego 11 brat był w kościele i były chrzty. I 4 września tez. Tak mnie ten ksiądz wkur... Bo byliśmy to mówił ze tylko 4 września chrzci i tym sposobem Kornelcia będzie miała 3,5 maca na chrzcie. A chciałam wcześniej już to zrobić ale po ptakach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 10:54

• jusella Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrin - jak nocka minęła?

Renieczka - pochwal się kiecką :-D. Też muszę się wybrać bo dawno nie byłam i brakuje mi tego "dreszczyku" jak coś fajnego się wygrzebie...

Szymcio spał w swoim łóżeczku do północy, potem zaczął się kręcić a ja tylko na to czekałam, żeby mieć pretekst i zabrać Go do siebie. Oj, nie dorosłam, żeby sama spać :-P

Znów nie chce mi się ruszyć d... i głodna siedzę z Ziutaskiem. I tak myślę co tu dziś robić. Na pewno musimy iść do piekarni i jakieś zakupu kolacyjno-śniadaniowe zrobić. Ale spacer to chyba po obiedzie. Prasowanie by się przydało - ale to wieczorem, jak Ziutek zaśnie.
    Chyba moje Dziecię chce iść do swojego łóżeczka i karuzelki bo tęsknym wzrokiem patrzy w tamtym kierunku.

...30 minut później...

Tak jak podejrzewałam - Ziutas chciał do łóżeczka :-). Pogadał chwilkę z karuzelą i padł.
    Ja już po śniadaniu i ogarnęłam pokój bo przez noc niezły bałaganik potrafię zrobić :-/. Mięsko na obiad się rozmraża a ja mam wolne :-D

Miłego dnia Dziewczynki :-D

Agness27 lubi tę wiadomość

• jusella Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuniusia u nas też chrzciny w jedną niedzielę w miesiącu podczas mszy a podobno jeszcze chrzczą po mszach i to w każdą niedzielę i w tygodniu też.
    Ze względu na Tatuśka my chcemy w święta chrzcić Ziutasa ale tu mamy problem bo w kościele chrzczą w pierwszy dzień świąt a wtedy lokale są pozamykane. Wybieram się do księdza na rozmowę, może coś się uda załatwić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuniusia my też chrzcimy 9.10 :)

Kiecka nowa z M&S, na wieszaku nie wygląda tak okazale, ale ładnie zakrywa brzuszek i eksponuje biust, chociaż niczego nie odkrywa :) Długość do kolana wiec chyba będzie ok?

2ae239b9c8f8076bmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 11:57

Niuniusia, jusella, kama005, Katrin, aisa, Evanlyn, figaa, Agness27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella, u nas chrzczą w 2 i 4 niedzielę miesiąca, a w szczególnych okolicznościach w innych terminach. Ponegocjuj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 11:59

jusella lubi tę wiadomość

• Niuniusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super kieca i jaka cena! A jak ubierasz córeczkę? Mi marzyła się sukienusia i opaska ale za zimno bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka kiecka dla małej plus opaska w restauracji, a czapeczka i sweterek na zewnątrz/ w Kościele

65b6bb1b351dad8emed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 14:09

jusella, Katrin, aisa, Evanlyn, figaa, Agness27 lubią tę wiadomość

• Pauli11 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna sukienka :) tez będę szukać czegoś takiego :)
    My tez chrzcimy 9.10 i tez nje wiem jak ubrać Aurelke :) jestem na etapie poszukiwania sukieneczki :)

Aurelia 9.07.2016 15.27
  • Niuniusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka fajna. Ja jeszcze się rozglądam sle nie chce takiej wielkiej tiulowej jak fo komunii a pełno takich. Tez opaskę do domu na obiad a do kościoła czapeczkę. Ślicznie w tych opaskach wyglądają

• jusella Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh wyobraziłam sobie Ziutka w takiej opasce :-D

renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość

• Katrin Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella w nocy Mały budził się co 2 godziny,już nawet do łóżeczka go nie odkładaliśmy bo wiercił się strasznie i spal z nami,ale za to nad ranem odespal a ja razem z nim :)

My chrzcimy 2 października,bo wtedy moi rodzice mogą przyjechać z Niemiec.ubranko już mam,myślałam nad tymi uroczymi garniturkami ale trochę drogo jak na jedno wyjście.zdecydowałam sie na białe body imitujące koszule i polspiochy a na to pluszowy kombinezonik:)Tymus wygląda w nim uroczo :)

Smoczek zamówiony zobaczymy jak będzie.widac,ze jednak dzieci nie da się w żaden sposób uogólnić każde woli co innego.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki jedzą regularnie?Tymek ostatnio nie okazuje ze jest glodny tak jak kiedys i karmilam go na czuja co 2 godziny albo kiedy zaczynam wrzeszczeć.polozna powiedziała mi ostatnio,ze teraz tak może byc, ze dziecko nie będzie szukali piersi,ale np.bedzie nerwowo kręcić glowka albo wpychać raczki do buzi.dopiero co się nauczyłam rozpoznawać jego potrzeby a tu juz zmiana...i badz tu człowieku mądry:)

jusella, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ