Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasze dziexko smoczka akceptuje w dzień. Do zasypiania ostatnio ma swojego kciuka :p już z tym nie walczymy bo ona się tylko wscieka...
Co do podnoszenia głowy dajemy jej się wywrzeszczec. I tyle. Dopiero jak wpada w furie to zabieram ja.
Katrin witaj. Podaj jeszcze długość i wagę dzieciaczka.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zaglądam prawie codziennie, ale co mam juz coś napisać, to Mańka krzyczy i mnie woła
Dzień dobry paniom
U nas czas leci jak szalony, wczoraj Marysi stuknęły 2 miesiące
A mnie dopadło przeziębienie i muszę się kurować.
Smoczki też używamy z Lovi, zresztą butelki też i nawet laktator mam Lovi hehe Oj bardzo wierna jestem tej marce jak widać
Pochwalę się wam, że wczoraj kupiłam sobie kieckę na chrzciny W SH za całe 40 zł
Miłego dnia dziewczynyjusella, majeczka87, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Katrin wrote:Dziękuję to będzie ostatnia próba.ten avent faktycznie ciezki i dziecko wygląda z nim jak zatkane jakimś korkiem:)
Moja Zosia uwielbia te szmoczki (mamy 3)
Dzień dobry!
Dziś Mała dała nam pospać, w sumie dalej śpi po krótkiej przerwie. Ja musze auto na przegląd zabrać i nie wiem czy zabrać ją ze sobą, czy zostawić z pracującym w domu tatą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:41
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Katrin wrote:Dziękuję to będzie ostatnia próba.ten avent faktycznie ciezki i dziecko wygląda z nim jak zatkane jakimś korkiem:)
Ja wieczorne usypianie sprzedałam mężowi choć to najtrudniejszy element dnia bo wtedy ma kolki i płacze w nieboglosy nim uśnie i trzeba po rękach nosić. I zamiast ich zostawić a sama mieć wieczór dla siebie to ja co chwila doglądam czy on wszystko dobrze robi żeby ja uspokoić i uśpić...i tym sposobem nie mam chwili dla siebie.jusella lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
My chrzcimy 09 października. I tego dnia maz ma 30 urodziny:) to ma prezencik.
Tez szukam kiecy dla nas obu. Oby była jeszcze ladna pogoda w październiku
Chcieliśmy chrzcić 11 września a okazało się ksiądz chrzci 4 września a wtedy tescie idą na wesele. U mnie chrzty sa w jedna niedziele tylko w mscu. I ustaliliśmy pazdziernik. A tydzień temu tego 11 brat był w kościele i były chrzty. I 4 września tez. Tak mnie ten ksiądz wkur... Bo byliśmy to mówił ze tylko 4 września chrzci i tym sposobem Kornelcia będzie miała 3,5 maca na chrzcie. A chciałam wcześniej już to zrobić ale po ptakachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 10:54
[/url]
Katrin - jak nocka minęła?
Renieczka - pochwal się kiecką . Też muszę się wybrać bo dawno nie byłam i brakuje mi tego "dreszczyku" jak coś fajnego się wygrzebie...
Szymcio spał w swoim łóżeczku do północy, potem zaczął się kręcić a ja tylko na to czekałam, żeby mieć pretekst i zabrać Go do siebie. Oj, nie dorosłam, żeby sama spać
Znów nie chce mi się ruszyć d... i głodna siedzę z Ziutaskiem. I tak myślę co tu dziś robić. Na pewno musimy iść do piekarni i jakieś zakupu kolacyjno-śniadaniowe zrobić. Ale spacer to chyba po obiedzie. Prasowanie by się przydało - ale to wieczorem, jak Ziutek zaśnie.
Chyba moje Dziecię chce iść do swojego łóżeczka i karuzelki bo tęsknym wzrokiem patrzy w tamtym kierunku.
...30 minut później...
Tak jak podejrzewałam - Ziutas chciał do łóżeczka . Pogadał chwilkę z karuzelą i padł.
Ja już po śniadaniu i ogarnęłam pokój bo przez noc niezły bałaganik potrafię zrobić . Mięsko na obiad się rozmraża a ja mam wolne
Miłego dnia Dziewczynki
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Niuniusia u nas też chrzciny w jedną niedzielę w miesiącu podczas mszy a podobno jeszcze chrzczą po mszach i to w każdą niedzielę i w tygodniu też.
Ze względu na Tatuśka my chcemy w święta chrzcić Ziutasa ale tu mamy problem bo w kościele chrzczą w pierwszy dzień świąt a wtedy lokale są pozamykane. Wybieram się do księdza na rozmowę, może coś się uda załatwić...
-
nick nieaktualnyNiuniusia my też chrzcimy 9.10
Kiecka nowa z M&S, na wieszaku nie wygląda tak okazale, ale ładnie zakrywa brzuszek i eksponuje biust, chociaż niczego nie odkrywa Długość do kolana wiec chyba będzie ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 11:57
Niuniusia, jusella, kama005, Katrin, aisa, Evanlyn, figaa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka fajna. Ja jeszcze się rozglądam sle nie chce takiej wielkiej tiulowej jak fo komunii a pełno takich. Tez opaskę do domu na obiad a do kościoła czapeczkę. Ślicznie w tych opaskach wyglądają
[/url]
Jusella w nocy Mały budził się co 2 godziny,już nawet do łóżeczka go nie odkładaliśmy bo wiercił się strasznie i spal z nami,ale za to nad ranem odespal a ja razem z nim
My chrzcimy 2 października,bo wtedy moi rodzice mogą przyjechać z Niemiec.ubranko już mam,myślałam nad tymi uroczymi garniturkami ale trochę drogo jak na jedno wyjście.zdecydowałam sie na białe body imitujące koszule i polspiochy a na to pluszowy kombinezonik:)Tymus wygląda w nim uroczo
Smoczek zamówiony zobaczymy jak będzie.widac,ze jednak dzieci nie da się w żaden sposób uogólnić każde woli co innego.
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki jedzą regularnie?Tymek ostatnio nie okazuje ze jest glodny tak jak kiedys i karmilam go na czuja co 2 godziny albo kiedy zaczynam wrzeszczeć.polozna powiedziała mi ostatnio,ze teraz tak może byc, ze dziecko nie będzie szukali piersi,ale np.bedzie nerwowo kręcić glowka albo wpychać raczki do buzi.dopiero co się nauczyłam rozpoznawać jego potrzeby a tu juz zmiana...i badz tu człowieku mądry:)
jusella, aisa lubią tę wiadomość