Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
W nocy był postęp - sama spałam do 1szej potem Ziutas zaczął się budzić , to zabrałam Go z łóżeczka cyc i spanko, po 3ciej cyc i przed 6tą. O 7mej pobudka, Pierworodnego do szkoły wykopać, zabawa z Szymciem i Dzieć przed chwilą padł a ja śniadanie konsumuję
Konkretnych planów na dziś brak - pójdziemy na żywioł - na pewno musimy zaliczyć spacer, obiad wczoraj ugotowałam więc jestem wolna . Może pójdziemy z Ziutkiem "na chałupy"
Miłego dnia Dziewczynki!krisi, Katrin, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
dwa dni mnie nie bylo i mialam 3 strony do nadrabiania co bardzo mnie ucieszylo
Co do smoczka Kacperek niunia od 3 tygodnia wczesniej chcial byc caly czas przy cycu wiec smok mi duzo pomogl. Co do spania w dzien to Kacperek tez malo kiedy zasypia sam raczej potrzebuje tego zeby powozic go w wozku. Spi ok pol godzinki - godzinka w porywach do 2 godz.
Wczoraj niestety mialam slabszy dzien zlapala mnie migrena juz dawno mnie glowa nie bolala ale wczoraj to byl juz efekt kilku ciezkich nocek. Nawet na wymioty mnie bralo ale na szczescie moja mama przyjechala i zajela sie dzieciakami a ja polozylam sie na godzinke plus tabletka i to juz mi duzo dalo. Potem juz bylo ok
Kaszel Aurelki juz zwalczylismy - fosidal duzo pomogl (dziekuje Agness) teraz jeszcze zostal nam katar do zwalczenia.
Kacperek wlasnie przysnal ide robic sniadanko a Aurelka juz wyciaga kolorowaki.
milego dnia
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dalile zazdroszczę
Ja dzisiaj muszę chatę posprzątać i jakiś placek upiec, bo mam urodziny i goście się zapowiedzieli.
U nas dziś pierwszy sen trwał 9 h i 40 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 10:00
-
Dzien dobry:)
My wieczorem walczylismy z kolka od 19-21 placz i noszenie po rękach. Udało mi się ja dokarmić 60 ml mm bo cyca nie chciała złapać i potem zasnela.aCala była naprężona w litere c moja malutka kiedy to minie kurczę. I o 23 na spiocha dałam jej cyca i wstala potem o 3,6 i 9 pobudka.
My jak zwykle mamy w planach spacer choć już nie mam gdzie chodzić w moim mieście. I mamy mieszkanie na parterze z ogródkiem i chyba ja wystawie i będę doglądać przez okno to w domu uda się cos porobić. Teraz chwilowo spi w lozeczku i to sama zasnęła.
Dailie super z tym morzem! Pogoda pieknaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 10:50
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Milcia wrote:Dalile zazdroszczę
Ja dzisiaj muszę chatę posprzątać i jakiś placek upiec, bo mam urodziny i goście się zapowiedzieli.
U nas dziś pierwszy sen trwał 9 h i 40 minut
Sto latek dużo nas widzę z września tez miałam parę dni temu urodziny.Milcia, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]
Milcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrowka szczescia pomyslnosci niech dzieciaczki zdrowo rosna! Sto lat
Evanlyn Tobie tez wszystkiego naj naj naj niecb dzieciaczek zdrowo rosnie - spoznione ale szczere
Dalie udanego wyjazdu hmm az zazdroszcze
Niuniusia w takim razie Tobie rowniez wszgstkiego najlepszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 11:06
Niuniusia, Milcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katrin - pochwalisz się zdjęciem bujaczka? Ja to ciekawska jestem i muszę wszystko wiedzieć
Ziutas przedobiednią drzemkę ucina a ja się nudzę - na cholerę wczoraj obiad robiłam? Mam jeszcze prasowanko ale za Chiny Ludowe nie mam teraz ochoty łapać za żelazko bo gorąco - musi do wieczora poczekać.
NUDY!!!
Ciastko zjadłam, nawet kawę wypiłam...
Chyba też się położę
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Jusella widze ze bysmy sie swietnie dogadaly:P mam podobnie:)
A jesli chodzi o rozkladnaszego dnia to zwykle jest spanie, jedzenie, zabawa, spanie itd. Nawet juz jedzenie jest o w miare stalych porach bo o 10,12,14,16,18 itd. W nocy jest raz pobudka. Jeszcze tylko tatusia musimy nauczyc rozkladu dnia bo jeszcze nie przyswoil i jak Wiki jest marudna to on nie wie o co chodzi.
Wszystkim wrzesniowym dziewczynom 100 lat!!jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
O jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tej nudy!! To niesprawiedliwe ze jedne dzieci aniolki a inne buntowniku małe.
My po spacerku mala jeszcze spi w wózku. Wiec mam spokój narazie od 12.30
Przydałaby mi się mamusia-kolezanka do spacerkow. Wiele tu u mnie spaceruje ale nie jestem tak odważna żeby się zapoznaćjusella lubi tę wiadomość
[/url]
Witam się ze spaceru
Dzis odebrałam drugi strój na chrzest Wojtusia tylko mniejszy na 68 i to za 10 zl
No juz czuć w powietrzu ze pogoda robi sie jesienna niby słoneczko ale wiatr chlodnawy.
A dxis udalo mi się zrobić obiad ,posprzątać kuchnie i lodówkę i zrobić ciasto nawet
Dzis tez w nocy nie dal Wojtuś mi pospać bo po pierwszym 5godxinnym śnie kolejne pobudki robił znowu co 1-2godzWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 15:42
jusella lubi tę wiadomość
-
Katrin witaj na grupie
Ja Malego tez tylko piersią karmie i mój jak jest glodny to burze raczki do buzi i tez sie kręci bądź placze
Renieczka śliczna sukieneczka i Twoja i Córci
Będziecie bardzo ładnie wyglądać
Jusella a jaka Szymek ma karuzele ze go interesuje ?
Naszego interesuje jego pluszowy księżyc z pepco z pozytywka
jusella lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
dzisiaj Karol miał kiepski dzień. Od wczoraj od około 13.00 do 10 dzisiaj rano zrobił tylko jedną kupkę co jest do niego niepodobne bo powinien zrobić co najmniej 3 i nie obyło się bez płaczu i złego ogólnego samopoczucia przy okazji też mojego. Na szczęście po południu poszły dwie i Karolek ma się lepiej śpi, bawi się, uśmiecha i rozmawia już ze wszystkimi
Milcia 100 lat
Jusella jak chcesz to Ci mojego Karola podrzucę dla zabicia czasujusella lubi tę wiadomość
-
Dalie to twoja Zosia widzę grzeczna ze co 2h karmisz
Mój to w dzień co chwile podpijac z cyca by chcial ponoc tak chłopcy mają
Z Cora miałam podobnie jak u Ciebie
A co do chrztuto kurteczka i cieple rajstopki plus strój Ci wystarcza bo dziecko prawie cala msze siedzi w wózku i tylko 2 razy trzeba wyjąc z wózka
Evanlyn dobrze doktorka Ci powiedziala ze nie wskazane by ktos inny oblizywal smoczek dzieci a najlepiej jak upadnie to poprostu przeplukac woda .
Tez głównie chodzi o to by nie zarazić opryszczka badz innym wirusem
Słoneczko doskonale Cie rozumiem bo ja będąc chora tez Wojtusia zarazilam katarem i jeszcze do tej pory musze mu czyscic nosekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 15:12
Evanlyn, jusella lubią tę wiadomość
-
Moja ma chyba skok rozwojowy. Już nie wiem o co chodzi. Raz uśmiech ma twarzy a zaraz płacz. No przechodzi sama siebie.
Ale raz podczas wrzasku leżąc na brzuszku uspokoila się i podniosła łepetynę i utrzymała w górze. RAZ ale zawsze coś. Potem już wrzaski.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość