Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś nudy, nudy i jeszcze raz nudy... Ziutuś tak się zmęczył tym nudzeniem, że padł przed kąpielą a ja pierwszy raz od niepamiętnych czasów jestem wypoczęta. Do pełni szczęścia ciacha dobrego mi brakuje
elza12, Agness27, Niuniusia lubią tę wiadomość
-
Ech coś mnie łapie gardło mnie boli, jutro czeka mnie cały dzień z herbatą z sokiem malinowym.
U nas dzień hmm ciężko stwierdzić jaki. ... mój syn ma straszne wahania nastroju płacze a za chwile się uśmiecha jak Na bbudyiu hehe i odwrotnie. Raz na rękach, raz śpi mi na klacie, późnej chwile leży sam, znowu płacz itp itd
-
angella908 wrote:Dziewczyny możecie polecić jakiś dobry termometr?
Ja karmie tylko piersią i nie mam jeszcze @ mimo ze brzuch mnie czasem boli jak na okres, mam nadzieje ze za szybko nie przyjdzie
-
Eve, trzymam mocno za Was kciuki i wyrazy współczucia za te nerwy i przejścia. Życzę Wam dużo wytrwałości w walce o zdrowie synka.
Dziewczyny, jak robicie i z czego inhalację dzieciaczkom? Mam taki inhalator z maseczką dla dzieci, walczymy wciąż z katarem, ale nie bardzo wiem jak do tego się zabrać. Przyłożyć mu normalnie tę maskę tak jak sobie przykładam?
Ja chyba jeszcze nie miałam miesiączki. Karmię wyłącznie piersią. Chyba, bo zdarzyło mi się plamienie dosyć żywą krwią, kilka dni i już myślałam, że to okres, ale od tamtej pory cisza. Teraz wydaje mi się, że to po pierwszych próbach przytulania z mężem. Czytałam, że przy kp najczęściej okres pojawia się około 20 tygodni po porodzie.https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Termometr mamy ten co Evanlyn i też jesteśmy zadowoleni:) okresu dalej brak chociaż czuję ostatnio ze coś tam sie juz zaczyna dziać.w sumie 24 września będzie rocznica ostatniej miesiączki:) kiedy to zleciało....
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
U mnie 26 wrzesnia rocznica. Ehh jakie to bylo piękne dowiedziec się o ciąży. Ja dowiedziałam się 6 listopada przez test ciążowy pink i bets hcg. Test ciążowy wlozylam do garnka z napisem czesc tato. Mąż wrócił z pracy i chcial obiad sobie włożyć no to wlozyl. A wy jak dowiedziałyście sie i zareagowalyscie na wiesc o ciaxy??? My oboje plakalismy (9 mscy staran).
I jeszcze musze sie poradzic, vzy zawsze odbijacie dzieciom podczas nocnych karmien? Ja swoja nosze w pionie i nieraz nie chce beknac i w koncu odkladam bo tez jestem mega zaspana...Evanlyn, Agness27 lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Po pierwszej ciąży okres dostałam równo 7.5 miesiąca po porodzie, a potem miałam mikro plamienienia, które ostatnie było 7.10 i taka została ustalona data rozpoczęcia ciąży i by się potem zgadzało z owulacją, bo byłam na usg. Test robiłam 2 listopada i betę też w ten dzień
Evanlyn, Niuniusia, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja dzień przed okresem zrobiłam test,bo dziwnie się czułam i wyszla blada druga kreska,później dwa razy beta i wizyta u giną.mojemu M. powiedziałam od razu,byłam taka szczęśliwa,że nawet nie pomyślałam żeby wymyślić coś fajnego.nam udało się już w drugim cyklu,wiec obije byliśmy bardzo zaskoczeni (pozytywnie oczywiście)
Evanlyn, Niuniusia, jusella lubią tę wiadomość