Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness szybko podziwiam my zaczynamy od sierpnia ja mam dzwonić w środę pytać o wynik cytologii. Też mi gin mówiła że już mogę zachodzić w kolejną ciąże
Kama do mojej teściowej też jak grochem o ścianę
Synuś padł dzisiaj o 19.15, siedzę i się nudzę, oglądam głupie seriale bo nie wiem co z czasem zrobić. Gdyby mężulek był z nami to by się pewnie buntował i nie chciał spać.
Miłek nocy i wieczoru dziewczynyjusella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wasze maleństwa podnoszą ladnie główki leżąc na brzuchu i rozglądają sie ? Pawełek tak ladnie podnosil głowę a teraz nawet nie chce obrócić na druga stronę bardzo sie denerwuje i zaczyna płakać a i wyczytałam ze powinien sie przewracać na bok czy wasze maleństwa i osiągnęły te umiejętności ?? Pawełek spi dzis od 21
-
Sanna Szymon nie przewraca się na boki ale łaskawie głowę podnosi jak leży na brzuszku. Każde dziecko jest inne i mało które jest książkowe - jedne wcześniej robią pewne rzeczy inne później. Zresztą chłopcy są leniwi i często później niż dziewczynki wszystko robią. Tak więc - luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 23:11
-
Jusella dzięki za zaproszenie, szkoda dopiero przeczytałam
Karol był tek nocy bardzo łaskawy, obudził się o 3.45 dopiero myślałam że mi cyce eksploduja to normalne że tak długo spał jak nigdy?
Mój mały jak leży na brzuszku to podnosi bardzo wysoko głowę i się rozgląda a na boczki potrafi ale jest na to zbyt leniwy łatwiej zacząć krzyczeć żeby mamusia wzięłajusella lubi tę wiadomość
-
Zaczelam nadrabiać i widzę ze nie tylko ja chce kolejnego dzidziusia
Jusella bez Tatuska w obroty i do dzieła
Katrin znam ten ból z problemami mieszkaniowymi bo my musieliśmy 3lata czekać na mieszkanie własne (na kredyt)
No i nasza ma 5lat córcia a teraz Wojtuś 11tygodni takze spora różnica ale z drugiej strony bardzo pomaga mi
Ale teraz nie chcemy kolejnej przerwy długie między dziećmi i pare mies odczekamy i do dziela
Evanlyn, jusella lubią tę wiadomość
-
Angella mój Tymek ma wzmożone napięcie mięśniowe.jesteśmy pod kontrolą poradni rehabilitacyjnej.rehabilitację mamy rozpisaną raz w tyg i za 1,5 mc do kontroli.jutro mamy usg główki żeby się upewnić ze nie ma żadnych zmian w mózgu bo lekarka podejrzewa ze napięcie jest spowodowane problemami z brzuszkiem.
A dzisiaj szczepienie o 11.mam nadzieję ze będzie tak dobrze jak ostatnio. -
jejku czemu mój mały nie chce tak ładnie w nocy spać, najlepiej by było jak bym weszła do niego do łóżeczka spać, niestety się nie zmieszcze. czy tylko u mnie tak jest- jak mały pije z jednej piersi to z drugiej mnie zalewa? czy to będzie trwać wiecznie:/.
-
Wdś współczuję.my Karola mamy z głowy najpóźniej o 8 mnie też zalewa, polecam wkładki laktacyjne z penaten są bardzo chłonne i maja fajny kształt ze ich nie widać, dopasowują się do cyca na Gemini za 13 zł kupiłam
WDŚ, jusella lubią tę wiadomość
-
Witam.
Z racji tej, że też jestem mamą lipcową zwracam się po raz kolejny do Was z pytaniem. Karmię piersią, ale dziecko czasami dostaje mleko z butelki i zjada tylko 60 ml - 70 ml ? Czy to nie jest za mało na 2 miesięcznego szkraba ? A i Nie wygląda na wygłodzonego . -
Angela Wiki też ma wzmożone napięcie mięśniowe. Od piątku zaczynamy rehabilitację.amy rozpisaną na 2xw tygodniu i za 3msc kontrola.
Sanna nasza łajza nawet się nie garnie do podnoszenia łba na brzuszku. Na przykład można piastki pociumkać i obślinić wszystko albo się wnerwiac bo jakim prawem leży na brzuszku.
Za to rwie się do spadania. Uwielbia wręcz. Wystarczy podać paluszki i się podciąga i siedzi. Gadałam o tym z ficjoterapeutą i powiedziała że jak sama się ciągnie to ok i pozwalać jej po prostu chyba szybko usiądzieSanna, Mambella, jusella lubią tę wiadomość
-
Sia myślę że jak prawidłowo przybiera na wadze a wnioskuję z Twojego posta ze tak to nie ma się czym martwić bo jak mówi moja położna co jak co ale głodne dziecko na pewno nie będzie siedziało i będziesz doskonale wiedziała że jest
jusella lubi tę wiadomość