Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
moniiikaaa wrote:Ja polecam jeszcze na YT Magdę Pegowską (https://www.youtube.com/channel/UChjLWyTH8-4ooMacZO-P6Jw/videos). Opowiadała o swojej ciąży tydzień po tygodniu, a poza tym jest dużo o zdrowym odżywianiu i ćwiczeniach .
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
jakos dzis mam lenia Wy tez tak macie bosheee MAsakra bym tylko spala..
Dziewczynki nie znam Was ale z miłą checią poznam ...Mysle że moge sie zadomowić u Was...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:39
Agaax, Nanatasza, oldżi, nowatorka, kot_bury, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja dziś byłam na usg, serduszko bije zarodek ma 1 cm
Ja z kanałów na yt polecam jeszcze Paulinę z kanału Mamusia i Lilusia i Doriskę o której już ktoś wspominałnowatorka, kamenkaa, Karolina_karolina, aisa, kama005, Agaax, Ejrene, Nanatasza lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Hey
Już po pracy
Kolacyjka dziwna bo kukurydza z szynką i serem żółtym a teraz mandarynki. A tak mnie naszło.
Jutro kolejny etap rekrutacji.
USG mam w piątek i się trochę boję czy wszystko jest ok. Za długo czekać!!!!!! ach
ja dzisiaj miałam mmdłości prawie do południa. Masakra... Ale w pracy zjadłam obiad potem banana i herbatniki także chyba żołądek się uspokoił
Będziecie stosować adapter do pasów w samochodzie? -
kama005 wrote:Hey
Już po pracy
Kolacyjka dziwna bo kukurydza z szynką i serem żółtym a teraz mandarynki. A tak mnie naszło.
Jutro kolejny etap rekrutacji.
USG mam w piątek i się trochę boję czy wszystko jest ok. Za długo czekać!!!!!! ach
ja dzisiaj miałam mmdłości prawie do południa. Masakra... Ale w pracy zjadłam obiad potem banana i herbatniki także chyba żołądek się uspokoił
Będziecie stosować adapter do pasów w samochodzie?
Kama, a to pierwsze USG?
Ja dzisiaj gorszy dzień,czułam się do tej pory dobrze, dzisiaj jestem jakaś rozpieprzona... Leń, uczucie, że coś mi siedzi na żołądku i ból głowy. Więc odpoczywam od powrotu z pracy.
17.07.2016
-
Dzien dobry! Gratuluje wszystkich serduszek i witam wszystkie nowe Mamusie!
Nareszcie grudzien! Czekam juz na wakacje z wielkim zniecierpliwieniem!!! No i Swieta! No i w koncu sie najem naszego polskiego przepysznego jedzenia
Milego dnia wszystkimNanatasza, aisa lubią tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Witam się z rana
Mdłości zaliczone, zaraz wypije sobie kawę i po 7 jadę na rekrutację
Mam nadzieję że nie będę musiała znowu przekładać wizyty chyba że spróbuję na czwartek z samego rana bo przecież niby od piątku mogłabym zacząć pracę na innym stanowisku.namea lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Witam się z rana
Mdłości zaliczone, zaraz wypije sobie kawę i po 7 jadę na rekrutację
Mam nadzieję że nie będę musiała znowu przekładać wizyty chyba że spróbuję na czwartek z samego rana bo przecież niby od piątku mogłabym zacząć pracę na innym stanowisku.
Trzymam kciuki!!!!a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
nowatorka, ja też dziś kichałam, ale może to tylko tak z rana tak sobie tłumaczę
co do adaptera do pasów - podobno dobra sprawa, kuzynka polecała mi kupić, nawet używany, bo bezpieczniej dla maluchów
a myślałyście o poduszkach ciążowych do spania, a potem do karmienia?
Ja sie zastanawiałam, ale nie wiem, czy na takiej można dwójkę dzieci na raz karmić, nie chciałabym kasy wydawać, a potem szukać innej poduszki dla bliźniąt.
Miłego dnia!
Ja dziś znów leń.. ale całe szczęście M wraca wieczoremstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Hej dziewczęta!! ależ tutaj się dzieje!!! ja ostatnio miałam doła.... bo lekarz stwierdził cukrzycę ciążową i strasznie się przejełam. mam od soboty glukometr i mierze 3 - zazwczyaj więcej razy cukier na czczo i po posiłkach. no i ok/. raz tylko przekroczyłam normę - wczoraj bo o 22h najadlam sie slodkich nalesników i cukier po 1h - 149!! no trochę za duży... no ale dalej działam - jem częściej i mam nadzieję, żę bęzie wszystko ok.
wczoraj umówiłam się na prenatralne - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. koszt prenatralnego 300zł + 50zł dodatkowo za nagranie dvd - znając mnie - wydam te 350zł:P
dodam, że własnie grudniu 16 mam ginekologa, a 18 grudnia prenatralne - także wszystko na raz ale musi być GIT aaa i pójdzie ponad 500zł na 2 wizyty 160zl gin, 350 prenatralne hehe no ale cóż.... trzeba i koniec kropka
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;