Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczornie.
Właśnie Wojtuś uspil starsza siostrę i to w ciagu 10min jak ich zostawiłam by sie umyć
Młody tak się rozbrylal ze nie myśli o spniu
Mi tez się nie chce wrócić do pracy a mu tak szybko czas leci..
Musze pomyśleć by cos swojego otworzyc i moc pracować w domu albo zmienić prace bo w mojej juz tak dobrze nie jest a wręcz przeciwnie ludzie z niej uciekają i wola biedronkę..
-
Ja wracam do pracy od środy. Dzisiaj odebrałam grafik i jeszcze nie czuje czaczy a raczej dziwnie się czuje. Dużo zmian co jak co...
Zaczynamy pomału racZkować. Wiki stanęła na koslawe czworaki i ruszyła do przodu -
Hej hej jestem tu z wami Najlepsze życzenia z nowym rokiem dla wszystkich ostatnio mieliśmy gorący czas święta były chrzciny później jeszcze gości mieliśmy i też w gości jezdzilismy i normalnie nie umiem się pozbierać żeby wrócić do stałego rytmu po tych swietach, Piotruś też rozregulowany że hej .
Nam nowy rok tzn Piotrusiowi przyniusl żabka jedynka dolna prawa a lewa już za nią podąża i lada dzień też będzie .
Ruszyliśmy też z nowymi smakami mam już w menu marchewkę ziemniaczkami a dziś byla dynia z marchewką mmm dobre i mi smakuje hehe
musimy też zrobić mofrologie po skończonym pół roku w też takie macie zalecenia od pediatry ?
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia ) -
Moja starsza od Piotrusia o 8 dni ale nam pediatra nic o morfologii nie mówił. Zresztą starsza w grudniu 2 latka skończyła i nie miała jeszcze też badania krwi robionego, a byliśmy na bilansie dwulatka i nic lekarz nawet nie wspomniał na ten temat.
-
Bo nocy tu chodzi o zapasy żelaza które po pół roku się kończą no nic zobaczymy po wynikach ale narazie to mnie martwi ucho prawe Piotruś od czasu do czasu pociera je byliśmy tydzień temu u laryngoga i bo wszystko ok możliwe że go swedzi zalegajaca woskowina albo rosnące włosy miziaja po uchu nie wiem
narazie obserwuje brzdacahttps://www.maluchy.pl/li-72585.png
Ja tez się witam w Nowym Roku i życzę Wam wszystkiego najlepszego,pociechy z dzieci i mężów i oby ten rok byl lepszy
Kama co do urlopu to ja brałam caly jak dają to trzeba korzystac no bo potem kiedy to zrobić
Stokrotka a to sloiczki podajesz Piotrusiowi czy sama gotujesz?
No i gratulacje ząbków
U nas tez widac ale jeszcze się nie przebiły
No i obserwuj to uszko no i oby to faktycznie byla woskowina
-
Agness27 wrote:Stokrotka a to sloiczki podajesz Piotrusiowi czy sama gotujesz?
No i gratulacje ząbków
U nas tez widac ale jeszcze się nie przebiły
No i obserwuj to uszko no i oby to faktycznie byla woskowina
Sama gotuje zrobiłam zapasy dyni w październiku bo dostałam od mamy a że mieszkam na wsi to swoją marchewkę i ziemniaczki mamy, jabłuszko też i swoje mięsko królik kurczak więc grzech by był jak bym słoiczki kupowała.
aisa lubi tę wiadomość
Stokrotka to super masz ze taki dostep do zdrowych warzyw. No ja nie mam swoich ale za to mamy zapasy soczków w sloiczku z truskawki,wiśni bo dostaliśmy od męża Cioci no i mam słoiczki własnoręcznie gotowanych jabłek i to bez dodatku cukru bo one same w sobie byly bardzo słodkie .
A i mamy mrożone wiśnie i porzeczke także maly zapasik jeststokrotka2013 lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Agnes co z tego że dają cały rok jak on jest 80% płatny? Jak ktoś ma kredyt i inne większe wydatki to sobie nie może pozwolić na roczny urlop niestety.
Wiem niestety bo my tez mamy kredyt i sporo wydatków co miesiąc ale dobrze się udalo ze mąż zmienił peace na lepsza a do tego jeszcze problemy z teściową a raczej z jej humorkami.
Normalnie takie rzeczy wymyśla ze szkoda gadać. I chyba będę musiała pozniej pomyśleć nad opiekunka albo żłobek..
-
Ale tu cisza !!
Już wszyscy na fb ?
Kiedyś jusella polecala linki do chustowania może ktoś je gdzieś zapisał czy trzeba przekopac połowę postów ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 10:34
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia )