Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo to super, ja też już troszkę poczytałam, ale i tak zapytam się lekarza Myślę, że aktywność z umiarem nie zaszkodzi, a wręcz pomoże z tym co nas czeka (ból pleców, zaparcia). Myślałam o basenie, spacerach po górach (lekkie trasy) no i może siłownia, ale tylko lekkie ćwiczenia a nie myślałaś o fitnessie la ciężarnych? Masz coś takiego u siebie? Ja chętnie bym skorzystała z takiego rarytasu, ale za daleko mam
Susana lubi tę wiadomość
-
Basenu się trochę obawiam ze względu na infekcje...
Spacery po górach myślę, że super! Siłownia jakiś orbitrek też myślę, że super. A fitness dla ciężarnych jest u mnie ale w godzinach kiedy jestem jeszcze w pracy poza tym myślę, że jak będę już miała "bebzol" no i muszę sobie kupić jakiś super stanik bo bolą mnie mega piersi i lepiej żeby się nie urwałyAgaax lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny Można do Was dołączyć?
Na początek gratuluję wszystkim!
Ja wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki na teście, udało się w trzecim cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:20
Agaax, katsuyoshi, nowatorka, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Susana wrote:No bo jedna apka mi pokazuje koniec czerwica, druga początek lipica , więc zobaczymy :)Jedna nawet mówi, że zaczął się 8
Mnie aplikacja pokazuje na 25 czerwca bo liczy od ostatniej @. A lekarz wczoraj wyliczył mi z USG bo moza juz wyliczyć z 3mm fasolki. Moja taka własnie jest termin mam na 30czerwca-1lipca A jeszcze wszystko moze sie zmienic.
Gratulacje dla nowwych dziewczynWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:08
Susana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Witajcie dziewczyny Można do Was dołączyć?
Na początek gratuluję wszystkim!
Ja wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki na teście, udało się w trzecim cyklu
W koncu dobrze miec na forum kogos znajomego z różowej strony
Póki co jest nas 3
Jutro chyba będzie 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:01
Karolla. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Ja pol nocy nie spalam bo mam zatkany nos (od kiedy bralam bromergon zatyka mi strasznie nos) i wczoraj sie skapnelam ze nie moge uzywac spraju ktory dotychczas uzywalam (pomijajac fakt ze do wczoraj go uzywalam, do glowy mi nie przyszlo ze spraj moze byc szkodliwy). No i sie meczylam, nie moglam oddychac . ide dzisiaj do apteki po wode morska i jakiesplastry tez podobno sa bo nie wytrzymam.
Poza tym milego dnia wszystkim -
hej...nieśmiało i jeszcze bez euforii....co nie oznacza, że się nie cieszę, bo cieszę się bardzo...dołączam....Miałam być sierpniówką 2015,okazała się bezzarodkowa
Teraz wychodzi mi termin na 14.07. HCG z wczoraj 98,33, w piątek powtórka, progesteron 48,85. Pozdrawiam serdecznienowatorka, Agaax, Karolina_karolina lubią tę wiadomość
-
Trochę o sobie, 33 lata, 2 lata starań, po mojej stronie wszystko ok,prześwietlona w 100%, u męża lekko obniżona jakość nasienia i ruch, ale na tyle, że możemy sami zajść Ten cykl miałam stymulowany, dla wspomożenia, clo+pregnyl, to był drugi taki stymulowany z miesięczną przerwą pomiędzy, mieliśmy podchodzić w grudniu do inseminacji... W tamtej ciąży też miesiąc przed procedurą inseminacji zaszłam
Karolina_karolina lubi tę wiadomość