Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Cześć Edka!
Nam sie tez udało w drugim cyklu symulowanym clo+ pregnyl
Serduszka! Trzymajcie kciuki za dzisiejsza wizytę odezwę sie popołudniu :*
Trzymamy mocno
Dziewczyny jak sądzicie mam wynik progesteronu 32 to dobrze ?oldżi lubi tę wiadomość
-
Nowatorka - kuruj się tam, jakieś inhalacje sobie zrób i leż pod kocykiem.. Prenalen Spray jest fajny, ponoć 3maj się cieplutko
Edka - Witaj, cieszymy się, że do nas dołączyłaś Napisz koniecznie potem jaki masz wynik z drugiej bety!
Oldżi - o której masz wizytę? napisz zaraz po! ale Ci zazdroszczę 3mam kciuki :*Edka lubi tę wiadomość
-
Uff udalo mi siw złapać kawałek Internetu ze szpitalnego łóżka
Gratuluje wszystkim dziewczynom!!
U mnie wczorajsza beta wyszła ponad 2000!!! Ale lekarz jeszcze mnie tu trzyma.. Chyba dopiero jutro usg zrobi.
Czytanie forum nadrobię jak wrócę, tymczasem trzymam kciuki aby kazda czuła sie doskonale i maleństwo pięknie sie rozwijałoAgaax, nowatorka lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
angella908 wrote:Karolla trzymamy kciuki
Ja wczoraj miałam pierwszą wizyte a dziś byłam robić badania
Teraz czekam na 18.11 i mam nadzieje że zobaczę serduszko
będziesz wtedy w 8 tygodniu to bedzie juz serduszko i ładna fasolka
Ja była dwa dni temu i slyszalam serduszko, ktore najprawdopodobniej zaczęło bic tego popołudnia a moja fasolka miala 3mm
Karolla. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agaax wrote:Nowatorka - kuruj się tam, jakieś inhalacje sobie zrób i leż pod kocykiem.. Prenalen Spray jest fajny, ponoć 3maj się cieplutko
Dziewczyny widze ze juz wizyty pierwsze sie sypia. Ja dzisiaj dzwonie do nowego lekarza ktorego sobie wybralam na prowadzenie mojej ciazy (pracuje w szpitalu w ktorym chce rodzic) no i umowie sie na wizytke:)
Agaax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie mam kompletnie zadnych objawow.. Nie wiem czy sie cieszyc czy zaczac denerwowac.. Jedynie okropny bol piersi.. Ide dzisiaj na pierwsza wizyte, wiec jestem od rana strasznie zestresowana. Mialam isc jutro, ale nie moglam wytrzymac i przelozylam na dzisiaj.. W ogole straszna panikara ze mnie...
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Prosze..
Ja za Was oczywiscie tez trzymammajeczka87 lubi tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)