Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mój dzisiejszy progesteron w ng/ml to 27,24 spada mi z dnia na dzień... Nie wiem co mam robić. Lutkę biorę 3x1 i to nic nie daje...
Jestem już mega zdołowana... Jutro spróbuje sie dostać do ginki. Powtórzę jutro betę ale znając moje szczęście to pewnie zacznie spadać... Tak się strasznie boję... -
kama005 wrote:Ja zaczynam tracić nadzieję... Poprzednio też straciłam ciążę tak w 5 tygodniu. Nie mam już do tego siły... Mam wrażenie że ta luteina to w moim przypadku to jest o kant d potłuc...
-
słuchajcie dziewzyny ja przed ciąża kazdemu radze ale i w ciazy zeby zrobic posiewy na chlamydie i uroplasme. Ale to jest ustrojstwo! a nie daje zadnych objawów. Ja to wyleczylam i tadam !
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
kama progesteron masz raczej ładny na ten czas... bete robilas, rośnie, wiec jest dobrze moim zdaniem. Powtorz bete jeszcze i zobaczysz czy przyrasta nadal. trzymam kciuki zeby było dobrze!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 23:40
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:kama progesteron masz raczej ładny na ten czas... bete robilas, rośnie, wiec jest dobrze moim zdaniem. Powtorz bete jeszcze i zobaczysz czy przyrasta nadal. trzymam kciuki zeby było dobrze!!!
-
majeczka87 wrote:słuchajcie dziewzyny ja przed ciąża kazdemu radze ale i w ciazy zeby zrobic posiewy na chlamydie i uroplasme. Ale to jest ustrojstwo! a nie daje zadnych objawów. Ja to wyleczylam i tadam !
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:katunia ja wczoraj nie widziałam ciałka żołtego, wiec sie ciesz:) na serduszkko jest jeszcze wczesnie
A podobno ciąża na początku nie rozwija się książkowo i za jakiś czas wszystko sie wyrówna
Za dwa tygodnie już napewno serduszko zobaczymy
No wiem, wiem, ze za wczesnie.. Trzymam Cie za slowo, ze za dwa tygodnie bedzie
Dzien dobry wszystkim
Kama trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo!nowatorka lubi tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny piszecie, że macie ciemny mocz i to znaczy, że dobrze bo beta pewnie rośnie itp.... a ja mam przezroczysty.. może to o czymś świadczyć?
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
izulala wrote:dziewczyny piszecie, że macie ciemny mocz i to znaczy, że dobrze bo beta pewnie rośnie itp.... a ja mam przezroczysty.. może to o czymś świadczyć?
Edka lubi tę wiadomość