Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:Dziewczyny mam plaienie bylam siku teraz sie wycieram patrze i brązowe mam Strasznie sie boje zaczelam dzis 13tydz i ...... czekam na mojego by mnie zawiozl do szpitala jak myslicie to moze byc cos strasznego"?
To może nie być nic strasznego, ale koniecznie jedź sprawdzić. Lepiej dwa razy sprawdzić niż o raz za mało. Daj znać koniecznie jak wrócisz! -
tak sie bardzo boje cała sie trzese...
rano bylo ok a teraz jak wytarłam t brazowe.. lekko żółtawe...
dzwonilam do mojego lekarza kazał leżec i przyjsc do niego po 15lub jak zaczne krwawic to do szpitala ..
czekam na meza ma byc po 14 z pracy i jade od razu na szpital ..
Lekarz tez kazał zwiekszyc duphaston bo biore 2x dziennie wiec wzielam rano i teraz znowu wzielam ...
Bardzo sie boje kuswa a na belly pisalo ze minol mi okres najgorszy stracenia dzidzi a tu 13sie zaczol i........
Boze pomodlijcie sie za mnie i dzidzie by bylo ok:( -
tana wrote:Mam pytanie wracam właśnie od lekarza zapytałam go odnośnie badań genetycznych kiedy mogłabym je wykonać i odmówił mi tych badań.
mnie dzisiaj zapiszczał kalendarz że od dziś ryzyko utraty ciąży spada do kilku procent to tak dla pozytywnego akcentuSergiusz -
Kamenka no wlasnie powinien minac okres najwiekszego zagrozenia wiec moze to jakas nadzerka. Rozumiem ze sie denerwujesz ale bedzie dobrze. Jeedz do szpitala to na pewno cie uspokoja
Telashe a w ktorym jestes tyg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:30
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Kamenka tez plamilam wcześniej a brązowo ale było to spowodowane uszkodzeniem szyjki przez luteine dopochwowa. Możesz też mieć nadzerke albo może Ci się kosmowka lekko odklejac. To nic groźnego. Najważniejsze że nie bylo świeżej krwi. Teraz najważniejsze żebyś leżała i dobrze że wzięłas ten duphaston bo to powinno pomoc. Do wizyty staraj się nie wstawać. I nie stresuj się bo maleństwo to czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:50
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
tana wrote:Lol strasznie dużo ciekawe ile mi mój powie za takie badanie a normalnie za usg place 80zl . Dzięki za odpowiedzi będę na przyszłość mądrzejsza
Ja 250 zł. Na zwykłym sprzęcie nie zrobi Ci prawdziwego USG genetycznego. Wpisz sobie USG genetyczne Kraków to wyskoczą u ciebie placówki które je wykonują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:55
-
kamenkaa wrote:dziewczyny teraz bylam siku balam sie ale przy wycieraniu bylo juz tego duzo mniej no ale delikatnie cos tam widziałam .....Moze to serio nic strasznego ...trzymajcie kciukasy ja Was poinformuje po szpitalu ... modle sie by bylo dobrze..
Trzymamy. Jestem pewna że będzie dobrze A z jakiego powodu bierzesz dupka?kamenkaa lubi tę wiadomość