Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika tak mi przykro,po tych smutnych wieściach pewnie każda z nas, która ma wizyty w przyszłym tygodniu trzęsie się że strachu.Dziewczyny ja spać w nocy nie mogłam od 2-5 rano po tym jak poczytałam co u Was.Mimo wszystko myślimy pozytywnie bo to najważniejsze ,musimy się wspierać ,święta niedługo trzeba się czym miłym zająć żeby nie myśleć a czas szybko minął do naszych wizyt28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
nick nieaktualny
-
Hej. Mam od wczoraj jakis inny objaw
Uciskanie w dole brzucha, czuje jakbym tam miala jakis ciezar, kulke. A teraz mnie nawet momentami tak bardziej napiera, ucisnie. Ktos tak ma bo juz sie zastanawiam czy to normalne?
Dzisiaj znowu mam mdlosci czasem sie jeszcze pojawiaja. I nie chce mi sie isc do roboty ale muszeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 08:59
-
Monia tak bardzo Ci współczuję... nie ma słów... tulę najmocniej! :*
Piszecie że żałujecie ze w 10 tyg opowiadacie o ciąży... a co ja mam powiedziec, jak moja super-teściowa powiedziała juz największej plotkarze w naszym mieście? Zresztą szwagierka nie lepsza - tez opowiada na prawo i lewo "bo się cieszy". Żyć ni umierać! Się wżeniłam w rodzinę! Nic nie musiałam mowic- one zrobiły to za mnie:/
Dzisiaj smutny dzień... Monia zaglądaj tu od czasu do czasu, chociażby żeby się wygadać...
19.07.2016 r. Aleksander
-
Wczoraj jak przeczytalam Te straszne wiadomosci to dlugo usnac nie moglam. Dzisiaj od rana mam dola Bo boje sie co z moja fasolka. Ten rok byl dla nas ciezki. Moje dignozowanie sie, operacja Meza bezskuteczne starania sie I nagla niespodzinka dwie kreski na tescie. Wielka radosc zawsze wyobrazalam sobie jak przekaze Ta informacje mezowi a Tu tak bylam zaskoczona ze od raz do niego polecialam
-
Cześć Kobietki, witaj Kreola86:)
monika bardzo mi przykro, 3mam kciuki żebys szybko wróciła na fioletową strone mocy...
no niestety na każdym etapie ciąży może się coś wydarzyć, czy to 10,13 czy 20tc...ale nie ma co popadać w paranoje, będzie dobrze i tej wersji się trzymajmy!
nowatorka wczoraj były zapiekanki:D myślałam, że pęknę ale ślinotok był ważniejszy:)
Pozdrawiam i miłego dnia!
P.s. mój mąż czasami włazi na nasze forum i mówi że jesteśmy stuknięte:) -
Malwinaa wrote:Mniami Ja jeszcze nie mam pomyslu na obiad ;P Miala ktoras z Was ten test pappa, to z krwi ? Jak to czasowo schodzi cale pappa z usg bo nie wiem czy wystarczy mi sie zwolnic z pracy czy brac caly dzien urlopu.
Malwinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny