Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada a wrzuć zdjęcie to porównamy czy faktycznie są jakieś różnice, ja też na usg nie mam nic napisane.
Może to śmieszne ale my imiona to już od kilku lat mamy wybrane, jak powiedzieliśmy rodzinie i najbliższym znajomym to od razu gratulowali Soni lub Marcela ogólnie jest problem z odmiana imienia Sonia a to tym bardziej mi się podoba dlatego liczę, ze będzie dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 15:43
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
ale mam niespodzianke! kolezanka z fb zamówiła u nas swieczuszki;) doszly a ona wyslala nam pieniazki w paczce razem z wielką reklamówką pierników i ewangelią podręczną no padłam;) super! P.S dziewczyna wymodliła mi Ciąże też u Judy Tadusza;)
bardzo to jest pocieszające po dniu bolących zeber i złych rodzinnych wiadomości
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Sloneczko super ze wizyta ok
Ja wlasnie zjadlam ogorkowa mojej mamusi mniam.
Co do pecherzyka ja nie mialam mierzonego.dziewczyny jak gin nie mowi nic niepokojacego to nie doszukujcie sie ze zamaly czy cos bo tylko sie bedziecie niepotrzebnie stresowacTelashe, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny pobyt w szpitalu jakoś zleciał. Okazało się że miałam kamienie.. i od tego zrobiło się zapalenie ale co najlepsze moja fasolka nadrobila wielkością święcie przekonana w dniu przyjęcia że to 9 tydzień wg tego co mówił lekarz na usg okazało się że to 10 tydzień. Czyli wszystko wróciło do normy i data ostatniej miesiączki zgadza się z wielkością maluszka co więcej w 10 tyg i 3 dniu fasolka miała 3,51 cm to chyba całkiem sporo
Więc moje drogie witam się dziś razem z moja dzidzią w 11 tygodniu i 1 dniuEjrene, lena77, majeczka87, _analiza, nowatorka, aisa lubią tę wiadomość
-
Z dzidzia Chyba Wszystko okej. Usg nie mialam, aczkolwiek nie moge w ogole oddychac, zemdlalam na przystanku, zabraklo mi tlenu i zaczelam sie osuwac... nie wiem co sie ze mna dzieje;( i dlaczego tak ciezko mi tak oddychac...
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️