Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, macie mój dzisiejszy brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55572a7940f6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 14:00
Gagaga, oldżi, kijanka_88, Telashe, Grzybka, mamuśka1, ninja, majeczka87, Ejrene, alexxx, kot_bury, Wiola90, _analiza, kama005 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Dziewczyny, macie mój dzisiejszy brzuszek
Juz taki duży???wow
u mnie jeszcze nic nie widac, no wieczorem jak mieśnie juz zmeczone to troszke ale nie może być widać jeszcze z 4 tygodnie, bo musze w pracy powalczyć o podwyżke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 14:06
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:No potwierdza się, że w drugiej ciąży szybciej się pojawia. W pierwszej taki miałam w 15-16 tygodniu.
tez jestem w drugiej ciązy. mam juz 4 letniego synkaw pierwszej taki jak Twoj miałam w 20 tc, ale ja wogle miałam bardzo mały brzuszek. teraz widzę juz ze traci sie talia, wieczorem szczegolnie w dole brzucha pojawia sie kuleczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 14:22
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:No wiem ale mama przywiozla z polski
na kolacje juz zupa
a no tak zagranica to na pewno smakujeja to mam fazę parówką, juz przeszłam przez faze kwasne kwasne sama cytrynę mogłam jesc byle pomogło na mdłości, to teraz parówki
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Z imionami nie jest łatwo. Pracując w szkole wiem, które imiona się często powtarzają i choć uwielbiam Zosie, Hanie, Jasiów i Kubusiów, to w każdej klasie jest czasem po kilkoro dzieciaków noszących te imona. Mojemu mężowi to nie przeszkadza, ale ja bym wolała mniej popularne. A wy zwracacie na to uwagę?
Od zawsze chciałam mieć syna Kazika, więc dla chłopaka już mamy. A dziewczynka będzie Krysia, po babciKazik - 04.08.2016
Aniołek -
nowatorka wrote:Milcia kurcze duzy juz ten twoj brzuszek
moj rosnie tez ale jest troche mniejszy. Ale moj to tez rosnie od jedzenia. Nie moge sie powstrzymac. Objadam sie kanapkami z majonezem polskim
Mój tez raczej rośnie od jedzenia i leżenia:)
-
ada89 wrote:Dziewczyny jakąs mialyscie wielkość pecherzyka zółtkowego na usg ?(to jest oznaczenie YS)
Sergiusz
-
Milcia wrote:No potwierdza się, że w drugiej ciąży szybciej się pojawia. W pierwszej taki miałam w 15-16 tygodniu.
-
Cześć dziewczyny! Ja właśnie wróciłam z USG, dzieciątko ma 6,5 cm, macha rączkami i nóżkami i w ogóle wygląda już jak mały człowieczek. Mama ze mną oglądała, bo Mężuś nie może wyjść z pracy. Obie byłyśmy bardzo wzruszone. Suuuper wiadomość, że wszystko jest dobrze.
Ach, przeszczęśliwa jestem! Idę lepić pierogi.majeczka87, Ejrene, Grzybka, lena77, kot_bury, Wiola90, _analiza, Jastra lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście!