Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Jeszcze ja bym się dopisała na 19.07
Gratuluję udanych wizyt. Tez dziś podgladalam malucha. Fikał wesoło i serduszko pięknie biło
Co do wagi to u mnie póki co bez zmian. I bardzo się cieszę bo do super szczupłych nie należę i boję się przytyć dużo w ciąży. Jem raczej normalnie. Staram się ograniczać słodycze, nie przejadam się bo wtedy mnie mdli i odrzuca mnie od mięsa
Pozdrawiam ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 18:20
nowatorka lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Patutka no wiec jaki wkoncu oni podaja tego powod ?
Alexx- gratuluje dobrych wynikow. :* mialas Juz usg przez brzuch?moze ja jutro tez bede miala. Tez bym chciala Zeby doktorek mi powiedzial na co sie zapowiada;)
No i dziękuję za modlitwe i jutro przed 16 tez prosze o krótkie słowo, boje sie o malego...alexxx lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
jak to lekarz powiedział: ciąża żywa, pojedyncza;) wszystko w normie;) sekundke posluchalam serduszka a cale usg trwalo moze z 2,5 minuty, wiec nie zadarzylam ruchow zaobserwowac, jakos mało ruchliwe było, raczej spało
poza tym wyniki dobre;) 13-go da mi na nfz dalsze badania i za miesiac kolejna prywatna wizyta. W miedzy czasie 11-go prenatalne;) dziudzius jest sliczny
od razu sie wiez zawiazala;)
Karte ciazy mi laskawie zalozyli Emotikon wink do mierzenia cissnienia usiadlam - cisnieniomierz padl ;p poszli po drugi... do stawania na wage - waga padla;) poszli ją podladować;p albo ja rozladowuje wszystko albo niewiem heeh
z kaszlem do pumunologa mam iscEjrene lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hello Dziewczyny... ja po pracy padam.. miało być lekko ale wyszło jak zawsze... ;/ Za miękkie serca mam
Gratuluje wszystkim USG i dobrych wyników
NA plusie jestem 1- 1,5 kg ale troche teraz więcej jadłam po spadłam jak przed ciążą więc chciałam troche przybrac... poza tym teraz brzuch mi rośnie w jakims mega tempie..
SPAAAĆĆĆĆ....Kijanka
-
Patutka dziekuje :* tak, dzisiaj po raz pierwszy miałam usg przez brzuch
teraz wiem w którym miejscu w brzuszku jest dzidzia i ciągle głaskam
Bedę jutro trzymac kciuki kochana :* o 16 bede duchowo z wami:*
choinka przeeeeeepiękna !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 22:25
Patutka lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel