Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona
Nowa a czemu jestes w szpitalu? Cos sie stalo?
Co do sylwka ja ide z moim i z mama do restauracji, mozna tez bedzie potanczyc.
kama005 wrote:Zaczynam się bać a do Wizyty
jeszcze tyle czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 09:55
-
Mona tak mi przykro, to jest straszne ale nie ma wyjścia trzeba się podnieść i iść dalej!
A teraz drogie Ciocie troszkę radosnych wieści. My po wczorajszej wizycie jesteśmy przeszczesliwi. Pająk ma się idealnie i miałam już robione prenatalne aczkolwiek nie było widać jeszcze pęcherza i żołądka. USG miałam przez brzuch i domaciczne. Bylo trzeba dzidzie lekko poszturchac bo sobue chyba smacznie spala. Miłego dnia!
http://zapodaj.net/14b9b23c13869.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:14
nowatorka, Zuzulka88, _analiza, majeczka87 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nowatorka ale co by to zmieniło jakby nikt nie wiedział? na każdym etapie ciąży może się coś stać czy to będzie 3, 5 czy 7 m-c...i tak na pewne rzeczy nie mamy wpływu.To co możemy to robimy ale nie dajmy się zwariować...
dunda gratuluję udanej wizyty:)ja swoją mam niebawem także 3majcie kciuki Ciocie:)
dobrego dnia! -
Nowa no to ciesze sie ze prenatalne ok i wspolczuje krwiaka
Smile zmienia troche bo potem kazdemu pokolei trzeba tlumaczyc i przez to na nowo to przezywac. Po 4 miesiacu juz chyba duzo mniejsze jest ryzyko chociaz wiadomo stac cos sie moze zawsze ale ryzyko bardzo spada -
A co do karmienia piersią. Faktycznie indywidualna sprawa ale mam znajoma, jej córka miała wtedy 2latka i dosłownie jadła juz wszystko. Byliśmy akurat nad morzem i poszliśmy na rybę i oczywiście Mała tez podjadala ale jak zachciało jej się pić to dosłownie sciagala swojej mamie bluzke. Uwierzcie mi to było niesmaczne. Dziecko mowiace pelnymi zdaniami, nie uzywajace juz wozka... Tu jeszcze problemem było to, że Mała najzwyczajniej nie umiała pić z butli. Ciężki temat ale ja mam plan karmić góra do 9go mca.
A Sylwestra spędzamy poraz pierwszy sami przed TV. Normalnie ciesze się z tego powodu jak dzieckojuz całe menu mam przygotowane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:28
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Ja też witam się poświątecznie w 11 tygodniu. 23 grudnia byliśmy na USG (na moją prośbę, aby potwierdzić, czy wszystko jest ok, zanim powiemy rodzinie) - maluch miał 2,3 cm, serduszko 171 uderzeń na minutę
widać było dwie rączki i dwie nóżki, ale spało i nie chciało się poruszać
w wigilię powiedzieliśmy rodzicom - radości nie było końca!
Od wczoraj czuję przypływ energii, nie jestem już tak senna. Zaczął mi jednak dokuczać ból kręgosłupa.. Mam nadzieję, ze jednak przejdzie.
na wadze 1,5 kg więcej, ale wczoraj kupiłam spodnie ciążowe, bo codzienne zaczynają cisnąć.. Brzuszek - jak ktoś nie wie, to nie zobaczy. Noszę 38 na codzień, więc płaski nie był, ale teraz zmienił lokalizację
Co do karmienia piersią - pracuję z neonatologami (organizuję konferencję) i po wysłuchaniu wszystkich za i przeciw ja jestem zdecydowana ka karmienie, o ile oczywiście będę mogła. Chciałabym do maksymalnie roku, ale oczywiście życie pokaże jak będzie.
PS. wczoraj kupiłam kolejny stanik, mam nadzieję, że już mi się piersi nie powiększą, bo kupiłam rozmiar 70 I..Ejrene lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,ja wizute mam 07.01 na nfz ale mam takiego lekarza ze az wszystko mnie boli na sama mysl wizyty nie mily skurczybyk i tyle...teraz ja sie boje o swojego maluszka po tych nie milych wiadomosciach!biore tabletki na cisnienie i czytalam w necie ze te ktore biore sa niebezpieczne dla maluszka bo zmiejszaja przeplyw krwi mowilam swojej pani doktor bo ciaze prowadzi mi ona prywatnie ze,moge brac i zebym sie nie bala bo juz maluszkowi nic nie zaszkodzi i juz sama nie wiem,z braku zajecia siedze non stop w necie i czytam te bzdury i wbijam sobie do glowy wszystko i sie boje i zamartwiam ochh
[/url]