Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
najszczesliwsza wrote:Hej dziewczyny a ja dzis znowu bylam ba pogotowiu znowu mialam krew na wkladce dosyc sporo potem nic pojechalam bo sie wystraszylam ale na szczescie wszystko jest ok tym razem pani doktor byla,bardzo mila wszystko mi wytlumaczyla i,juz sie uspokoilam
Najszczęśliwsza - i jak Ci wytłumaczyła, skąd ta krew? Bierzesz coś na podtrzymanie?Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Ejrene wrote:Majeczka87 pytam bo ją też kaszle, w dzień mało, najwięcej zaraz po wstaniu rano i kończy się to prawie zawsze wymiotami- a że nawet nie zdąże nic zjeść to meczczy mnie tylko i rwie bo nie mam czym wymiotować
wiesz co jak w nocy glownie to mozesz miec tez od refluksu. Jest syrop dla kobiet w ciazy gastro.... cos tam gastrodux? Nie jedz tez przed snem i nie jedz na leżaco. Sprobuj, zobaczysz czy to to
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
panna truskawka wrote:Jutro kupię. A może też witamina C? Można łykać w ciąży?
Matko, trzecie miesiąc w ciąży, a ja wszystkie dolegliwości świata już miałam -
Ejrene mnie nieraz boli bardzo a nieraz mniej, lekarz mi powiedział ze przy bólach lepiej wziąć nospe, ktora jest bezpieczna dla maleństwa, bo dziala rozkurczowo, a nadmierne skurcze prowadzą do skracania się szyjki macicy, wiec lepiej zapobiegać.
-
Dziewczyny piękne, zgrabne brzucholki! Ja miałam sporo ciałka przed ciąża wiec jeszcze nic nie widać
Bardzo zazdroszczę ruchów dzidziusia! Jestem bardzo ciekawa tego uczucia, bo to moja pierwsza ciąża
U nas dziewczyna i imię wybrał mąż- będzie Hania
A co do włosów to ja mam juz o 1/3 mniej niż przed ciążą... -
oldżi ale cały czas Ci wypadają czy po wypadnięciu się tak przerzedziły?
Moje są teraz przerzedzone i chciałam je jakoś wzmocnić, zregenerować i zrobić coś żeby się jakoś zagęściły ale nie mam zbytnio pomysłu jak..robię sobie sok z czarnej rzepy czasami i wcieram w skórę głowy, zrezygnowałam z farby chociaż odrost już ok 4cm... -
Smile wrote:oldżi ale cały czas Ci wypadają czy po wypadnięciu się tak przerzedziły?
Moje są teraz przerzedzone i chciałam je jakoś wzmocnić, zregenerować i zrobić coś żeby się jakoś zagęściły ale nie mam zbytnio pomysłu jak..robię sobie sok z czarnej rzepy czasami i wcieram w skórę głowy, zrezygnowałam z farby chociaż odrost już ok 4cm...
Wypadają cały czas! Przy myciu wyciągam całe garście... Mówiłam o tym lekarzowi, tym bardziej, że liczyłam na to, że bede wyglądać jak roszpunka kuźwa tak wszyscy mówili o poprawie włosów w ciąży... Jestem zrezygnowana i trochę odpuściłam wiec nic szczególnego z nimi nie robię -
nick nieaktualnyMi niestety też wypadają na potęgę - dziś rano na szczotce znalazłam całe pasmo... jak tak dalej pójdzie, zostanę chyba łysa
mam włosy jasne i cienkie, a do tego od byle czego lubią wypadać. Ze środków, które przetestowałam, pomogły mi trochę dwa: wcierka do włosów Jantar i ampułki Vichy Dercos. Wcierka jest słabsza, ale za to dość tania (zużywałam butelkę w ok. 2-3 tygodnie, w drogerii kosztowała 13 zł), a ampułki są genialne, ale cena zabija (pełna kuracja trwa 3 miesiące i kosztuje ok 700 zł
). Kupiłam sobie na razie tę wcierkę, tylko najważniejsza w niej jest systematyczność, a z tą mam kłopot - już od początku ciąży obiecuję sobie regularne oliwkowanie i nacieranie kremem i oczywiście nic z tego
I muszę pochwalić męża - strasznie chciało mi się kapuśniaku, więc mi dziś ugotował - w największym garnku, całe 7 litrów. Chyba do końca weekendu będziemy mieli go po uszyale przynajmniej pysznyy!
-
oldżi wrote:Dziewczyny piękne, zgrabne brzucholki! Ja miałam sporo ciałka przed ciąża wiec jeszcze nic nie widać
Bardzo zazdroszczę ruchów dzidziusia! Jestem bardzo ciekawa tego uczucia, bo to moja pierwsza ciąża
U nas dziewczyna i imię wybrał mąż- będzie Hania
A co do włosów to ja mam juz o 1/3 mniej niż przed ciążą...2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Smile wrote:oldżi ale cały czas Ci wypadają czy po wypadnięciu się tak przerzedziły?
Moje są teraz przerzedzone i chciałam je jakoś wzmocnić, zregenerować i zrobić coś żeby się jakoś zagęściły ale nie mam zbytnio pomysłu jak..robię sobie sok z czarnej rzepy czasami i wcieram w skórę głowy, zrezygnowałam z farby chociaż odrost już ok 4cm...
Aha no i nie jest polecany na jasne włosy bo może je przyciemnić