Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama to przybij piatke (13stke oczywiscie szczesliwa)
Dziewczyny ja mam brac progesteron do 13 tygodnia. Czy to znaczy ze jeszcze tydzien pobrac i koniec czy do konca 13 tygodnia brac czyli jeszcze 2 tyg? Jak myslicie? Wiecie ze ciezko mi sie bedzie z nim rozstac? Biore go od polowy cyklu, od samego poczatku i jakos bede sie bala to przerwac -
dzień dobry w 14tc
13 skończonych wg bbf i usg czyli oficjalny 2 trymestr! hurra! pozdrawiamy z mikrusem z placu boju porządkowego
słoneczko mnie zmotywowało do ruszenia czterech (a może ośmiu?) liter
trochę się martwiłam tym że bardzo mało przybrałam na wadze, ale lekarz mówi że skoro ważę 5kg za dużo to nie mam się czym przejmowaćbyleby teraz było lepiej i bardziej regularnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:42
_analiza, alexxx, nowatorka lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Ja swojego brzucha mogę zaraz wrzucić tylko się ogarnę
Wydaje mi się że pobierz dupka do końca tygodnia. Ja mam brać ta ilość Progesteronu swoją do 8 stycznia a najchętniej bym w ogóle nie zmniejszają dawki bo wiem ze mi pomaganowatorka lubi tę wiadomość
-
Milczą piękny brzuchol! !
Ale Wam zazdroszczę tych 13 tygodni.... aaa tez juz chce 2 trymestr...
Dziś siedzę i się zastanawiam czy nie pójść wcześniej na usg bo jak tak nie wiem co się dzieje to nie czuje się spokojna.
Któraś z Was używa tego detektor tętna? Myślicie że 10tc juz złap serducho? W ten sposób ominęłabym usg19.07.2016 r. Aleksander
-
Hej dziewczyny
Witam sie z wami po niepzrespanej nocy (prawie) Od wczorajszego ranka do 4 nad ranem bolał mnie brzuch, tak z boku troche z prawej, gdzie jajnik, takie mocne kłucia co pól minuty ale nieprzerwanie, nawet leżenie nie pomagało ani no-spa, o 4 nad ranem zasnęłam i obudziłam się już bez bólu ale bałam się nawet ruszyć by znów nie zaczęło, do teraz nie boli, u gin byłam przedwczoraj i wszystko było super niby, wiec skąd te bóle?? Martwię się. Jak przestało to znaczy ze chyba jest ok no nie?? -
Cześć
Ja już po genetycznych. Wszystko w porządku więc jestem szczęśliwaBąbel ma 6,58 cm i wyprzedza termin z OM o 4 dni. Wszystkie parametry prawidłowe i nie pokazał co ma między nogami
kot_bury, Zuzulka88, nowatorka, kamenkaa, Wiola90, Agaax, aisa lubią tę wiadomość
-
Nie mam za bardzo gdzie zrobić fotki ale twierdzę że już trochę widać
http://static.pokazywarka.pl/i/6223459/776520/dsc-0201-01.jpg_analiza, kot_bury, Zuzulka88, Ejrene, oldżi, alexxx, nowatorka, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pokazujta wiecej brzuszkow. Ciekawa jestem jak wszystkie wygladaja
zwlaszcza po swietach
Ejrene super ze genetyczne ok. To juz masz narazie spokoj
Szaruga jak sie bol nie powtorzy to chyba nie ma powodu do zmartwien
Z moim brzuchem to jest tak ze rano jest jeszcze w miare maly ale co cos zjem to go wypycha niezle. Ale u mnie teraz urosl tez od jedzenia bo pozwalam sobie duzo w te swieta. Bede musiala niedlugo po sylwku zrobic jakas dietke
Agaax lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry mamusie. Mi znowu dzis sie ciężko oddycha, niestety wyjście na pizzę trzeba przełożyć...
Milcia! Jeju, masz cudowny brzuchal! To Twoja pierwsza ciąża? Super!
To ja tez sie pochwale;) a co!
A co!
Jak się dzis czujecie?kot_bury, Zuzulka88, nowatorka, kama005, Agaax lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Milcia wrote:Patutka, to moja druga ciąża.
Ale brzuchal masz super.
Malabella polecam prenalen w saszetkach i herbata z cytryna i sokiem malinowym dziala zbawiennie. Mi przeszla ostra wirusowka w 2 dniMilcia lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️