Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze a mnie znowu zaczął brzuch boleć, aż musiałam wcześniej wyjść z pracy. Sama nie wiem co o tym myśleć niby nie jest to taki mocny ból, nawet właściwie nie na tabletkę, ale taki nowy. Niby trochę jak na okres, ale jednak inny. Mam nadzieje ze to rosnące bobo się rozpycha.
Nie wiem co robić...19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza powiem Ci to co mi mówiły dziewczyny. Nie ma się czym niepokoić. Ja też mam bóle i to codziennie chociaż wczorajszy był mocny i trwał całą dobę prawie.W pierwszej ciąży czegoś takiego nie uraczyłam, dlatego również panikuje. Mówię sobie, że tak ma być i wcinam no-spe.
Fajne brzuszki, mój tez urósł, ale jakoś tak bardziej na dole a nie tak wysoko jak wam, może stad te bóle, bo na coś naciska?? -
kijanka_88 wrote:A ja po genetycznych ... Bedzie dziewczyna
Wszytsko ok , 7 cm bryka cudownie az trudno bylo ja pomierzyc:
A prywatnie chodzisz?
Ja tez mam genetyczne w tym tyg co Ty 13i4 mam nadzieje, ze pokaze tam co jest miedzy nogami, lekarz powiedzial, ze moze sie uda. Licze na to....
Jakie imie dla malej?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Kamenka u mnie ok.dziekuje ze pytasz
Ostatnio troche opadam z sil no i za tydzien wizyta, tez sie nia troche denerwuje. A ty juz czujesz ruchy? To super. Ja czasami tez czuje takie "kopniecia" ale pewnie to nie ruchy tylko cos tam sie przestawia
moze niedlugo poczuje tez
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny cudowne macie te brzuszki
Po mnie jeszcze praktycznie nic nie widać, tzn. ja i mąż zauważamy lekkie zaokrąglenie ale dla innych nie jest to zauważalne.
Kijanka gratuluję dziewczynkiprzeczuwałaś płeć?
Ejrene cieszę się że u Ciebie wszystko dobrzeEjrene lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ja dziś przezyylam horror ból głowy nie do zniesienia wzięłam 2 tabletki które nic nie dały potem zaczęłam slepnac widziałam tylko białe plamki o lekarzu nawet nie myślałam bo nie miałam sił chciałam umrzeć boże to było straszne już troszkę lepiej ale nikomu tego nie życzę w dodatku dziś zaliczyłam pierwsze wymioty samej wody mnie brzuch też niekiedy kuje ale napewno nie do stopnia żeby brać jakiekolwiek leki
-
Hej dziewczyny a ja dzis znowu bylam ba pogotowiu znowu mialam krew na wkladce dosyc sporo potem nic pojechalam bo sie wystraszylam ale na szczescie wszystko jest ok tym razem pani doktor byla,bardzo mila wszystko mi wytlumaczyla i,juz sie uspokoilam
[/url]
-
Tak chodze prywatnie
Przeczuwalam powiem szczerze od poczatku mowilam ze bedzie dziewczyna
Imienia nie mamy wybranegoi nie mam pomyslu powiem szczerze na ta chwile
Ja ruchow maluszka nie czuje ale jak dzisiaj widzialam jak wywiaja to jak poczuje to chyba porzadnie
Az ciezko bylo ja pomierzyc no i film poprosilam zeby pani dr nagrala suuuper sprawa polecam kazdego bedzie super pamiatka a poniewaz moj maz nie moze ze mna chodzic na Usg i puszcze mu w domu jak mloda fikolki robiKijanka
-
Dzięki dziewczyny:**
Wzięłam no-spę i narazie delikatnie tylko przeszło. Dobrze ze jest nospa bo ja wariuje jak mnie brzuch boli. Niby próbuje sobie tłumaczyć ze wszystko jest normalne i jeśli ni plamię to nie ma powodu do zmartwień ale jednak nie da się wymusić spokoju...
Ejrene- mnie boli tak, że mogę funkcjonować, ale nie mogę zapomnieć ze boli. W porównaniu do mojego bólu menstruacyjnego, gdzie musiałam brać ibuprom max to teraz takie 4/10 (gdzie 10 to już ból ze nie możesz się ruszyc).
Każda ma swoją historię, ja o fasolę starałam się ponad 1.5 roku i teraz po prostu się martwię. Staram sobie wmówić, że zdrowa fasola dużo przetrwa, a i tak nie mam wpływu na przyszłość i co ma być to będzie. Ale ciężko. Właśnie leżę i zastanawiam się czy nie pojechać do lekarki, ale hamuje mnie tylko to ze u mnie wyjątkowo często te usg (wychodzi co 2 tygodnie), wiec może nie ma co aż tak się naswietlac... ciężkie życie matki:P
Kijanka - gratulacje zdrowej dziewczyny!
Co do imion- piszcie jakie macie typy, u nas pewniak dla chłopaka - Aleksander; a dla dziewczyny jeszcze nie wiemy, może Weronika albo Zuzanna... ale do żadnego nie jesteśmy przekonani...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:06
19.07.2016 r. Aleksander
-
Analiza rozumiem :* wiadomo każda ma obawy, ale nie możemy dać się zwariować. Jeszcze trochę i wszystkie będziemy czuły ruchy i będzie łatwiej
my imion za bardzo nie mamy
dla chłopca chodzi mi po głowie Mikołaj ale nie jestem jeszcze przekonana a dla dziewczynki nie mamy w ogóle typów
-
tana wrote:Ja dziś przezyylam horror ból głowy nie do zniesienia wzięłam 2 tabletki które nic nie dały potem zaczęłam slepnac widziałam tylko białe plamki o lekarzu nawet nie myślałam bo nie miałam sił chciałam umrzeć boże to było straszne już troszkę lepiej ale nikomu tego nie życzę w dodatku dziś zaliczyłam pierwsze wymioty samej wody mnie brzuch też niekiedy kuje ale napewno nie do stopnia żeby brać jakiekolwiek leki
dla mnie to na migrene wygląda...;/
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ejrene wrote:Właśnie Was ten brzuch tak bardzo boli że nie wytrzymacie z bólu i musicie tabletki brać ?
Majeczka87 Ty z tym kaszlem byłaś? Ty ciągle kaszlesz? Tzn. Cały dzień?
tak skarbie od 17 lisopada dzien i noc, choc slabiej jak przez pierwsze dwa tygodnie. Na moje przerwane miesnie nie mozna nic zrobic;/ tylko czekać
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016