Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:kamenkaa to szybko czujesz ruchy
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i przez to mogę czuć później. Zobaczymy jak będzie.
a no czuje juz zaczełam 15tydz :)ale sa jeszcze delikatne;)
Mowia ze w 2ciazy szybciej i fakkt to racja..
W pierwszej ciazy czulam dopiero w 19tyg -
A tak tymczasem to skłądam Wam kochaniutkie zyczenia ...
tutaj u Was na lipcówkach mi jest Przyjemnie jesteście przekochane Pomożecie dobrym słowem Wesprzecie ... Zero zawiśći złośliwości.. Nie wszedzie tak jest u Was spokoj i harmonia
Sylwester Nowy Rok i dzidziusiowy ROk 2016 sie dla Nas zacznie..
Zycze Wam i Waszym Najblizszym Szczesliwego NOwego ROku Oby był Lepszy niz poprzedni .
Spelnienia MArzen ... Zdrowych dzidziusiów lekkich Porodówi Spokojnej NUdnej ciazy
Buziaki :*mamuśka1, nowatorka, alexxx, Zuzulka88, kijanka_88 lubią tę wiadomość
-
No kochane jestem w domku. Wypuścili mnie na szczęście i rano jeszcze podejrzałam małego (chyba )i machal do mamusi rączką. Życzę wam wszystkim szczęśliwego, zdrowego i spokojnego roku 2016.
Zuzulka88, kijanka_88, nowatorka, oldżi, kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:A tak tymczasem to skłądam Wam kochaniutkie zyczenia ...
tutaj u Was na lipcówkach mi jest Przyjemnie jesteście przekochane Pomożecie dobrym słowem Wesprzecie ... Zero zawiśći złośliwości.. Nie wszedzie tak jest u Was spokoj i harmonia
Sylwester Nowy Rok i dzidziusiowy ROk 2016 sie dla Nas zacznie..
Zycze Wam i Waszym Najblizszym Szczesliwego NOwego ROku Oby był Lepszy niz poprzedni .
Spelnienia MArzen ... Zdrowych dzidziusiów lekkich Porodówi Spokojnej NUdnej ciazy
Buziaki :*
100 proc racji dla mnie to forum tez jest bardzo wazne codziennie tu zagladam i wiem ze w trudnych chwilach ktos tu zawsze jesttak wiec dziekuje dziewczyny
Zycze wam Dosiego Roku...
Ja mam spadek formy dzisiaj bylam na zakupach kupilam jedzonko na przekaski chcialabym zrobic sylwestra dla dwojga ale z jedzonkiemale padalam do lozka po przyjsciu troche regeneracji i moze odzyskam sily i energie
... No i kupilam sobie piwko 0.0 maz sie pewnie bedzie sial ze orenzade no ale trudnojakis tam maly substytut
kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Kijanka niektore piwa bezalkoh sa bardzo dobre, nawet jak ktos nie wie to ciezko odroznic. My tu we wloszech mamy takie jedno. Nie wiem jakie sa w polsce bo nie mialam tam nigdy wczesniej powodu takiego szukac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:35
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Co do cery, to U mnie co chwilę coś wyskakuje. W pierwszej ciąży sprawdziło się, że na dziewczynkę się brzydnie, bo ja strasznie na buzi byłam spuchnięta, a w dzień porodu to wyglądałam jakby wyszła dopiero z zabiegu z botoksem. Usta wielkie, nos to samo. Na szczęście potem zeszło wszystko.
Na tym etapie dziecko się strasznie wierci. U mnie ostatnio serce było po prawie stronie, a teraz po lewej stronie brzucha jest. -
Milcia wrote:Co do cery, to U mnie co chwilę coś wyskakuje. W pierwszej ciąży sprawdziło się, że na dziewczynkę się brzydnie, bo ja strasznie na buzi byłam spuchnięta, a w dzień porodu to wyglądałam jakby wyszła dopiero z zabiegu z botoksem. Usta wielkie, nos to samo. Na szczęście potem zeszło wszystko.
Na tym etapie dziecko się strasznie wierci. U mnie ostatnio serce było po prawie stronie, a teraz po lewej stronie brzucha jest.
a no to prawda lekarz powiedzial 90% dziewczynka u mnie .
Jesli chodzi o cenre ełno wyprysków i eh nie podoba mi sie moj ryjek ostatnio heh
Dziewczynka zabiera cała urode mamy ! -
nowatorka wrote:Kijanka niektore piwa bezalkoh sa bardzo dobre, nawet jak ktos nie wie to ciezko odroznic. My tu we wloszech mamy takie jedno. Nie wiem jakie sa w polsce bo nie mialam tam nigdy wczesniej powodu takiego szukac
Ja bylam w supermarkecie i znalazlam tylko takie smakowe ale wiem ze kolezanki ostatnio w knajpie pily takie bezalkoholowe jak piwko, wlasnie praktycznie nie do odroznienia ale niestety takiego nie znalazlam... A mam taka chec na jedno male zimne piwko
Ale ja Ci tych Wloch zazdroszcze uwielbiam Wlochy kiedys bywalam tam 3/4 razy w roku teraz praca nas uziemia:)ale kuchnia wloska u nas non stop w domu UuuuWIELBIAM :
nowatorka lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Kamenka ja mialam to samo i poszlam do dermatologa prosila zebym kupila krem multikijoacy z pharmacis chyba sprawdze napisze dokladnie ... I stal sie cud ... Buzka suuper a mam mega problem ze skora twarzy jeszcze przed ciaza
kamenkaa lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwego Nowego Roku!! Jedno jest pewne - będzie dla nas wszystkich na pewno wyjątkowy
Mile spędzonego czasu sylwestrowego, czy to w gronie znajomych czy tylko we dwoje (troje) czy na większych zabawach sylwestrowych.kamenkaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:Kamenka ja mialam to samo i poszlam do dermatologa prosila zebym kupila krem multikijoacy z pharmacis chyba sprawdze napisze dokladnie ... I stal sie cud ... Buzka suuper a mam mega problem ze skora twarzy jeszcze przed ciaza
spróbuje tez isc i zapytam -
nick nieaktualny
-
Kijanka no u nas to piwo sie nazywa Moretti Zero. Jest super ale na pewno i u was sa takie. No kuchnia wloska dobra. Dzisiaj idziemy do restauracji a ze mam przeciwciala na toxo moge jesc wszystkie szynki parmenskie i salami mniam
brakuje mi tylko surowej ryby, owocow morza i sushi ale i tak sporo moge jesc.
Dziewczyny a u mnie tu wszyscy mowia ze jak spuchne to bedzie chlopak a jak bede ladnie wygladac to dziolcha. Ee chyba uwierze bardziej w usg
-
nowatorka wrote:Patutka mnie boli biodro ale to z innych wzgledow, juz mnie bolalo dawno przed ciaza
Ja tak samo budze sie ciagle na siku i potem juz nie moge spac.
Jeju a masz jakis sposob na tą bezsenność?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Melisa jest dobra
Ja na widok melisy mam narazić odruch wymiotny ale mi pomagała zawsze
Ja mam kupione piccolotrochę szampansko musi być
A mnie po kłótni z moim pobolewa i kłuje podbrzusze! Trochę się martwię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:59
-
Patutka wrote:No To mi dopiero zaczelo sie pare dni temu.... i to kłucie jest straszne.
Jeju a masz jakis sposob na tą bezsenność?
Kama a o co poszlo z twoim ? Nie denerwuj sie bo maluszek tam sie stresuje tez
Moje piwo ma < 0,05 alkoholu czyli praktycznie nic. A szampan to zero wogole. A dobry
Ps. Wlasnie go sobie otworzylam i popijamzdrowko !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 17:55