WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • panna truskawka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też dziewczyny dalej macie mdłości, brak apetytu i ssanie w żołądku dosłownie co chwilę? Myślałam, że w magicznym 12 tygodniu powoli będzie wracać wszystko do normalności ale codziennie u mnie to samo :/

wff2tv73hpz3pa50.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka- ja idę na 18 wiec myślę że ostatnia będę jednak ja! Trzymam kciuki!!

Ale świruję dzisiaj. Coś mi się ubzdurało, że dziś miałam mieć wizytę i cały tydzień czekałam na poniedziałek. Rano jak spojrzałam w kalendarz i zobaczyłam ze to dopiero jutro to mnie skręciło aż. Niby jeden dzień a dla mnie to wieczność.

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Patutka wiesz co to dziwne że jej jeszcze nie masz :/ Może jutro w końcu dostaniesz.

Witaj w klubie , ja może na wizycie 19.01 dostane

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka a kiedy idziesz do tego państwowego? Kurczę Warszawa duże miasto na pewno można jakiegoś innego ogarniętego znaleźć. Może nawet już poszukaj bo na wizytę i tak pewnie przyjdzie Ci parę dni poczekać?

atdc15nmjt4tk663.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka1 wrote:
    To mamy w ten są dzień

Oby ten 12 był obfity w dobre wiadomości:) Już się nie mogę doczekać..
    Patutka to jest jakieś niewiarygodne, że jeszcze nie masz założonej karty ciąży.. Mi też w 5 tyg. jeszcze nie chcieli założyć, ale jak już jest zarodek widoczny to jest ich zas..ny obowiązek to zrobić.

• Patutka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:35

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;) kochane trzymam za was i wasze dzieciatka kciuki bedzie dobrze. Ja wam powiem ze ja juz naprawde dobrze sie czuje po za tym ze bardziej sie mecze. Ale za to mam wilczy apetyt ;)

kamenkaa lubi tę wiadomość

• oldżi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka straszny dziwak z tego lekarza ... Przecież możesz mieć kłopoty np. z dostaniem becikowego jak nie masz historii ciąży sprzed 10 tc ...

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra przykro mi :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka następnym razem postaw na swoim albo zmień lekarza. Już przecież jesteś w drugim cyklu. A badania wszystkie robiłaś? tarczyca, morfologia itd. ? ja to wszystko mam wpisane w kartę ciąży.
    Panna truskawka ja mam identycznie- jak co chwilę czegoś nie zjem to mam odruch wymiotny i mi soki żołądkowe podchodzą do gardła...blee. I tak się zmuszam do jedzenia,a nie jestem przyzwyczajona tyle razy dziennie jeść;/

• kama005 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czasami delikatne mdłości.

No to od dzisiaj jestem już na zwolnieniu. Nagle mój kiero zmienił decyzje i zostałam tak trochę siła wyrzucona na zwolnienie. Dostarcze dopiero w poniedziałek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 15:53

nowatorka lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyte w piątek jeju ile to dni Jeszcze :(

1usapiqvhk164civ.png
  • *Słoneczko Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Witam się z Wami po pracowitym okresie (święta na mojej głowie i praca w Sylwestra, do piątej, uffff!), miałam tu u Was mnóstwo do nadrobienia! My już w drugim trymestrze, ale zleciało! Mąż się śmieje, że to tak szybko biegnie, że zaraz urodzę. :)
    Co do dyskusji o szkołę rodzenia, to ja się wybieram. Chyba już w takim razie przyszedł czas na wybór. Wahałam się, ale przekonała mnie znajoma para, twierdzą, że to bardzo pomaga w porodzie, bo zamiast skupiać się na bólu i krzyczeniu jesteś nastawiona na cel: "URODZIĆ". To przy moim podejściu do życia mi bardzo odpowiada. :) I mężuś zdecydował, że będzie przy porodzie, z czego bardzo się cieszę, bo przyda mi się jego spokój i wsparcie.
    Dziewczyny, Wy teraz też zaczęłyście tak dosłownie rosnąć w oczach? Ogólnie to nie urosły mi biodra na przykład, ale brzucho to już taki, że bardzo widać, że to ciąża, no kawał dzieciaka! :)

https://www.maluchy.pl/li-72733.png
    Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście!
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Patutka straszny dziwak z tego lekarza ... Przecież możesz mieć kłopoty np. z dostaniem becikowego jak nie masz historii ciąży sprzed 10 tc ...
    Becikowe becikowym ale jak ostatnio w 12t była u mnie karetka,to jak na idiotke patrzyli, ze se wymyslilam....
    MirelS wrote:
    Patutka następnym razem postaw na swoim albo zmień lekarza. Już przecież jesteś w drugim cyklu. A badania wszystkie robiłaś? tarczyca, morfologia itd. ? ja to wszystko mam wpisane w kartę ciąży.

Hah już ostatnio postawiłam i nic z tego nie wyszlo. Jak 8.01 dalej nic nie zrobi to zgłoszę gdzie trzeba.

2016 🩷

2020 🩵

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny,

kama005 jak tam z Twoja wysypka> ? JA z moja meczylam sie 4tygodnie ..
    Patutka no dziwne ze karty nie mas zobys nie miała potem problemów bo musisz miec historie prowadzenia ciąży a upomnialas sie o karte ciaży ? czy prywatny czy z kasy musi Ci dac a Prywatny tymabardziej poniewaz za to płącisz...

MNie dopadło straszne przeziebienie mecze sie z okropnym katarem :( nie moge spac w nocy bo przez buzie nie umiem oddychac...
    08.01 mam wizyte u GInka :) trzymajcie kciuki :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie wypiłam wapno i przestało mnie ciało swedzieć ;)

Agaax lubi tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Hah już ostatnio postawiłam i nic z tego nie wyszlo. Jak 8.01 dalej nic nie zrobi to zgłoszę gdzie trzeba.

Może jednak zmień lekarza? Nie chciałabym żeby mi prowadził ciążę ktoś z takim podejściem...oO
    Dziewczyny na przeziębienie to teraz miksturki z czosneczku :D Mnie też cośłapie katar, pewnie przez te paskudne mrozy;/

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    witajcie dziewczyny,

kama005 jak tam z Twoja wysypka> ? JA z moja meczylam sie 4tygodnie ..
    Patutka no dziwne ze karty nie mas zobys nie miała potem problemów bo musisz miec historia prowadzenia ciąży a upomnialas sie o karte ciaży ? czy prywatny czy z kasy musi Ci dac a Prywatny tymabardziej poniewaz za to płącisz...

MNie dopadło straszne przeziebienie mecze sie z okropnym katarem :( nie moge spac w nocy bo przez buzie nie umiem oddychac...
    08.01 mam wizyte u GInka :) trzymajcie kciuki :)

Dziewczyny nie wypowiadam się na temat lekarzy, ale nie mylcie dwóch rzeczy historia choroby którą na lekarz i wypełnia przy wizycie jest podstawą do becikowego, karta ciąży jest informacją dodatkową, aby łatwiej było zgromadzić wszystkie wyniki i aby nie było problemów np. jak byś zaczęła rodzić w Gdańsku a lekarz prowadzący byłby w Warszawie.. ułatwia życie ;) historia choroby na pewno jest u lekarza ;) poza tym jest fajnym źródłem informacji dla Matki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 16:54

Agaax, kamenkaa lubią tę wiadomość

Kijanka
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:35

2016 🩷

2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 14:36

2016 🩷

2020 🩵

‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ