Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:No tak ale wiesz, ki już nie chodzi o becikowe. A o jakieś nie daj Boże bóle/plamienia czy cokolwiek jak ostatnio bylam w szpitalu to NIKT mi nie wierzy, że jestem w ciąży....
pod tym kątem się zgadzam...tak jak pisałam w razie problemów karta ciąży zdecydowanie ułatwia życie
A z drugiej strony ja mam przewrotną naturę, wydrukowałabym i wzięła ze sobą, i z uśmiechem na twarzy poprosiła pana doktora o podbicie, nic tak nie wprawia w człowieka w zakłopotanie ... ;P
Kijanka
-
nowatorka wrote:Jezu dziewczyny wy tez jestescie takie padniete? Ja caly dzien spie i nie mam sil sie z wyra podniesc
Agaax lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
kama005 wrote:Dziewczyny może któraś z was się orientuję. Mam wysypke na całych rekach udach kolanach po kapieli i mnie to mega swędzi.
Jaki lek antyhistaminowy mogę wziąć?
Zaraz szału dostanę łapy mam całe czerwone od tego...
kama może to uczulenie na krem ale obserwuj sie bo swedzace konczyny mogą być wynikiem cholestazy, koniecznie powiedz o tym lekarzowi
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Jastra wrote:Witam, się w Nowym Roku,
Nie chciałam psuć nastroju forumowego po Świętach, ale niestety i ja muszę się z Wami pożegnać. W 10tc zaczęłam krwawić i okazało się, że serduszko przestało bić prawdopodobnie już w 7tc ;(
Przez ten tydzień trochę się otrząsnęłam. Byłam w szpitalu, po tabletkach na wywołanie nie musiałam być łyżeczkowana, więc niby mogę zacząć starania od kolejnego cyklu... Jutro mam wizyte u lekarza, zobaczymy jakie kroki teraz.
Trzymam za Was kciuki Kochane i za Wasze maleństwa!
Ejrene, proszę o wykreślenie mnie z 25.07...
jaskra moje wyrazy współczucia... bardzo mi przykro.... wracaj szybko do staranek na ile bedzie to mozliwe i niech już wszystko będzie dobrze:* Tule mocno!
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
MirelS wrote:Cieszę się, że zostałam przyjęta:). Ona 2012 śliczna dzidzi rośnie:D Ja czekam na badania genetyczne 12 stycznia, to będzie już dosyć późno, więc mam nadzieję, że też uda się podejrzeć płeć. Po cichu liczę na dziewczynkę
Ja też mam genetyczne 12 styczniai jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży
Jastra bardzo mi przykro, trzymaj się
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Hej
Ja też brałam luteinę 2x1 od 6 tygodnia bo miałam lekkie jasno-brązowe plamienia. Pani doktor kazała mi odstawić po 4 tygodniach bez żadnego zmniejszania dawkii wszystko w porządku.
Jastra , tak mi przykro ..mam nadzieję że jak najszybciej ponownie wrócisz do nas . Bądź silna !
-
Hej hej. Ja jednak nie wytrzymałam i poszłam dziś na wizytę do lekarza na nfz. Bałam się jak cholera, ale okazało się ze nie ma czym- jutro idę na cwaniaka po jakieś lepsze zdjęcie!
My mamy dziś 4.80 cm i w usg 11t4d. Płeć wciąż zagadką. Ale pływamy cudnie!
aleksja, Gagaga, nowatorka, Zuzulka88, kijanka_88, mamuśka1, kot_bury lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
hehehe
no właśnie sama się zastnawiam co będzie
to chyba pępowinka
Pani doktor jeszcze nie powiedziała nam jaka płeć, za 3 tyg się dowiemy na 100%, chociaż mam takie przeczucie że będzie chłopczyk, nawet mi się to już śniło 3 razy pod rządWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 20:58
-
Ja po wizycie: młody człowiek ma 6,24 cm, pływa sobie i ma się dobrze.
Po wszystkich moich przejściach z odwodnieniami i wymiotami, dostałam w razie mocnych wymiotów jakieś magiczne tableteczki. Wcześniej miałam Hydroksyzyne i Torecan. Oczywiście brać tylko w czasie tzw. "kryzysu"Krew do testu Papp-a dziś pobrana.
_analiza, Agaax, mamuśka1, nowatorka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość