Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
moniiikaaa wrote:Patutka - lekarze mi mówili, że to musiała być wyda genetyczna dlatego tak wyszło. Narazie kończe brać tabletki anty na unormowanie cyklu i czekam na okres. Plan jest taki, że w kwietniu idę na usg i cytologię i jesli będę mieć zielone światło to do działania. Jak narazie męża faszeruję witaminami i czekam z utęsknieniem, aż znowu będzie mi dane być w tym cudownym stanie
.
Będziesz już niedługo miala maluszka przy sobiemy będziemy mieć nieprzespane noce, a Ty będziesz cieszyć się ciążą.
Cieszę się, że czujesz się już lepiej! Strata boli ale to przecież nie Twoja wina2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
ona2012 wrote:
A to moja fasolka w 11t5d:)
Widzę, że u Ciebie widać kość nosową? Mówił coś lekarz? U mnie była tylko skórka...
Kiedy następna wizyta?
A ile miał cm?
Lekarz coś mówił jaką płeć obstawia?2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Na pewno się uda, trzymam kciuki gorąco
Będziesz już niedługo miala maluszka przy sobiemy będziemy mieć nieprzespane noce, a Ty będziesz cieszyć się ciążą.
Cieszę się, że czujesz się już lepiej! Strata boli ale to przecież nie Twoja wina
Na szczęście poradziłam sobie z tą sytuacją, pomimo tego że w wigilię przy życzeniach wybuchłam płaczem. Tak się złożyło, że jeszcze w dzień, w którym dowiedziałam się że straciłam dziecko urodził się syn naszego kuzyna i mój mąż ma być chrzestnym, tym bardziej jest to dla mnie trudne. Ale jestem silna i nowy rok sprawił że są nowe nadzieje.
-
Witajcie dziewczyny:) Czy można się do Was dołączyć? Według OM jestem w 12 tyg. ciąży . Jestem, mam nadzieję, u końca drogi mdłości i wymiotów.. Termin na 20 lipca:)Pozdrawiam i dużo zdrowia na Nowy Rok dla mam i maluszków:)
Ejrene, Agaax, nowatorka, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Jastra bardzo mi przykro :*
Patutka ja już pod koniec 1 trymestru przestałam brać. Tylko ja nie miałam przepisanej ze względu na niski progesteron, tylko miałam krwiaka który się już wchłonął. a co do ruchów to w 17tc jak najbardziej, ale w np. w 12 to mało realne
MirelS witajjuż Cie dopisałam do naszej listy na poprzedniej stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:45
-
Patutka wrote:Śliczna fasolinka kochana! Moje zdjęcie z tego samego dnia jest prawie identyczne.
Widzę, że u Ciebie widać kość nosową? Mówił coś lekarz? U mnie była tylko skórka...
Kiedy następna wizyta?
A ile miał cm?
Lekarz coś mówił jaką płeć obstawia?Następna wizyta 18 stycznia już u mojego lekarza prowadzącego, bo to USG prenatalne wykonywałam u lekarza z certyfikatem.
Ejrene lubi tę wiadomość
-
moniiikaaa wrote:Na szczęście poradziłam sobie z tą sytuacją, pomimo tego że w wigilię przy życzeniach wybuchłam płaczem. Tak się złożyło, że jeszcze w dzień, w którym dowiedziałam się że straciłam dziecko urodził się syn naszego kuzyna i mój mąż ma być chrzestnym, tym bardziej jest to dla mnie trudne. Ale jestem silna i nowy rok sprawił że są nowe nadzieje
.
Wiem jak ciężko myśleć o stracie, a co dopiero mówić komus....
Cieszę się,że udalo Wam się wziąć w garść i nie będziecie rezygnować z marzenia o malenstwie.
Co nas nie zabije to wzmocni kochana :-* nie ważne jak bardzo bolalo....
Jestes bardzo silna nie tylko silna.
Z całego serca Wam kibicuję :-*
Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz...2016 🩷
2020 🩵
Patutka na pewno jutro zobaczysz kosc
no twoj pozno jakos robi. Moj juz mowil ze 7.01 dla mnie to max bo juz kilka dni pozniej mogloby byc za pozno. Ja nie bylam juz miesiac na usg ! Ostatnio w 9t2d ... Takze stres stres stres
Mirel witajja tez licze na dziolche nawet nie po cichu ale glosno
Ona super zdjecie. Widac caly zarys twarzyczki:)
Jastra bardzo mi przykro
Monika ciesze sie ze sobie radzisz. Zycze szybciuskiego powrotu na fiolet i odwiedzaj nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:14
-
Jastra... Tak bardzo mi przykro... byłyśmy na tym samym etapie, to takie niesprawiedliwe:( tulę najmocniej jak tylko internetowo mogę... :*
Trzymam kciuki, żebys jak najszybciej wróciła tu do nas znow pochwalić się dobrą nowiną...:*19.07.2016 r. Aleksander
-
Patutka wrote:U mnie niestety była widoczna tylko skórka i to mnie martwi....
Niby to było 11t5d dopiero.... mam nadzieję, że się pojawi....
Ojej, to mój maluszek w tym samym dniu co Ty, był od glowy do pupy o cały cm mniejszy.
W ogóle ostatnio się uspokoiłam, a teraz znów panikuje....
No ja genetyczne mam jutro bo moj lekarz od genetycznych woli robic je pozniej.
No u mnie niby było coś między nogami, ale to właśnie różnie bywa i hm, może jutro coś więcej będzie widać.
Ale najbardziej chcialabym zobaczyć tam kość nosową..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:16
-
ona2012 dokładnie
z USG ciągle będzie się nieznacznie zmieniać. Mi też wyszło do przodu o 4 dni ale lekarz mówił że termin obowiązuje w dalszym ciągu ten sam z OM
fajnie jak y teraz dziewczynka Wam się trafiła
Dziewczyny- co zaczęłyście 2 trymestr wpisywał Wam lekarz w kartę ciąży to 1 USG ? Tam gdzie jest miejsce na te 3 wpisy?
-
nick nieaktualnyMirelS wrote:Cieszę się, że zostałam przyjęta:). Ona 2012 śliczna dzidzi rośnie:D Ja czekam na badania genetyczne 12 stycznia, to będzie już dosyć późno, więc mam nadzieję, że też uda się podejrzeć płeć. Po cichu liczę na dziewczynkę
To mamy w ten są dzień . Tez liczę na serduszko a przede wszystkim na dobry wynik USGWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:53