Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:Dziewczyny a gdzie macie lozysko? Bo ja mam napisane z boku po lewej stronie i nue mam pojecia co to znaczy(?)Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:a ja nie wiem lekarka mi mowila ze jest w dobrym miejscu i ze ruchy powinnam zaczac czuc kolo 18 tyg ale dokladnie gdzie mam to nie zrozumialam dokladnie.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka to musza byc hormony ja mialam podobna sytuacje z moim oczywiscie nie kluce sie z nim codziennie ale ostatnio nam sie zdazylo 2 dni sie do niego nie odzywalam no i tez sie staral biedny no i chyba az zabardzo bo wlasnie takim zachowaniem popsul znowu wszystko oczywiscie wyszlam z fochem ale poszedl za mna przeprosil i wyjasnilismy sobie i powiedzialam mu comysle o jego zachowaniu.... i jak to odebralam no i teraz ok jestSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka u nas serduszko bije 151 i niby dziewczynka, tak przeczuwałam chociaż bardzo się jeszcze nie nastawiam, wszystko może się zmienić.
Na pewno się dogadacie, emocje opadną i wszystko sobie wyjaśnicie. Szpital, strach o dziecko, hormony, wszystko się kumuluje i w końcu emocje eksplodują z byle powodu. Może spróbuj się nagrać na pocztę albo napisz sms z wyjaśnieniem. Wiadomo, że przez sms ciężko takie sprawy załatwiać, ale może jak przeczyta to później odbierze telefon. Powodzenia
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Patutka na pewno wszystko się między wami ułoży tylko trzeba czasu. Głowa do góry
Ja mam łożysko nisko na tylnej ścianie
Serduszko na prenatalnym biło 153/min i zobaczymy co będzie z tegomajeczka87, aisa lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Wczesnie masz to polowkowe oO ja 2.02 mam zwykłą wizytę, polowkowe dopiero 1.03 mimo, że jest między nami 1 dzień roznicy. Moj lekarz woli większe dzieciSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Cześć dziewczyny:) Ja też już po prenatalnych i na szczęście wszystko dobrze. Dzidzia duża i zdrowa, ma już 72,3 mm, czyli wg badania jest o 3 dni starszA niż z OM. Serduszko bije 153/ min. Małe tak się kręciło, że nie udało się dostrzec nic między nóżkami:D a szkoda, bo miałam nadzieję, że się już dowiem:)
_analiza, kot_bury, Inska, majeczka87, Ejrene, Zuzulka88, aisa, nowatorka, oldżi, Gagaga lubią tę wiadomość