Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MirelS wrote:Cześć dziewczyny:) Ja też już po prenatalnych i na szczęście wszystko dobrze. Dzidzia duża i zdrowa, ma już 72,3 mm, czyli wg badania jest o 3 dni starszA niż z OM. Serduszko bije 153/ min. Małe tak się kręciło, że nie udało się dostrzec nic między nóżkami:D a szkoda, bo miałam nadzieję, że się już dowiem:)
gratulujegrunt ze zdrowa dzidzia
potem pokaze co tam chowa
Inska, MirelS lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
MirelS wrote:Cześć dziewczyny:) Ja też już po prenatalnych i na szczęście wszystko dobrze. Dzidzia duża i zdrowa, ma już 72,3 mm, czyli wg badania jest o 3 dni starszA niż z OM. Serduszko bije 153/ min. Małe tak się kręciło, że nie udało się dostrzec nic między nóżkami:D a szkoda, bo miałam nadzieję, że się już dowiem:)
Super MirelS!O, jaka fajna dzidzia. Moja ma dopiero 62mm, może faktycznie dziewczynka będzie.
MirelS lubi tę wiadomość
-
ja na tylnej. Te co maja na przednim to ladniejsze zdjecia usg ale i pozniej ruchy czuja. Te z tylnej na odwrót.
Ja mam jeszcze tylozgiecie wiec wogle ciezko dobre zdjecie bedzie zrobic
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Inska, no i pięknie, super że wszystko jest ok !!!
Oldżi, znam jednego szweda o tym imieniuMoja siostra, która mieszka w PL też Ją lubi. W ogóle Lackberg jest bardzo sympatyczna i skromna. Znajoma wymieniła z Nią kilka maili, a zaczęło się od jakiegoś pytania o kota Camilli bo na fb wrzuciła
MirelS, super że wszystko ok
Patutka, sms lepszy bo wiadomo że przeczyta. Oby długo się nie gniewał i szybko się odezwał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 14:51
oldżi lubi tę wiadomość
-
Asit wrote:no u mnie robia w 18, 19 tc wiec akurat tak wyszlo na luty
Ja mam 1.02 połówkowe. Będę w 18 tc...
I też po tym usg już więcej nie robią chyba, że jest potrzeba.
Nie wiem jak mam umiejscowione łożysko, na połówkowym się zapytam. -
Ja mam łożysko na przedniej ścianie. Kurcze, coś mnie dzisiaj caly dzień boli brzuch okresowo i dół pleców. Prawie już nie daję rady. Zaczęłam też częściej chodzić siku i tak jak na początku piersi były normalne, bo karmiłam jeszcze małą, tak teraz jak od miesiąca już nie karmię, zauwazyłam, że zrobiły się większe, bardziej bolą , żyły już wyszły i siara się pokazała.
-
Milcia wrote:Ja mam łożysko na przedniej ścianie. Kurcze, coś mnie dzisiaj caly dzień boli brzuch okresowo i dół pleców. Prawie już nie daję rady. Zaczęłam też częściej chodzić siku i tak jak na początku piersi były normalne, bo karmiłam jeszcze małą, tak teraz jak od miesiąca już nie karmię, zauwazyłam, że zrobiły się większe, bardziej bolą , żyły już wyszły i siara się pokazała.
no a z siara nie pomoge, nie mam
Ale brzuch to do końca ciąży będzie bolał okresowo..2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
A u mnie dzisiaj paskudnie, szaro, buro, ponuro i pada deszcz:(
Patutka to chyba mamy coś innego bo u mnie małe się wierci jak szalone.Dzisiaj chciał zobaczyć jak serduszko bije, zrobił usg dopochwowo ale szybko zmienił zdanie i robił przez brzuch.23.01 może się wszystko wyjaśni, oby było dobrze.
Czy Wam też gin robi badanie na samolocie na każdej wizycie?myślałam, że skoro na nic sie nie skarże to tylko usg przez brzuch i tyle:) -
Milcia wrote:Patutka, no ja właśnie już myślałam, że skoro karmiłam na poczatku przez ponad miesiąc będą w drugiej ciąży, to rozmiar się już nie zmieni, a tu wystarczyło przestać karmić :)W pierwszej ciąży to od owulacji mnie już bolały.
Zajrzyj na wątek "dzieci rok po roku", pogadamy więcej. -
Smile wrote:Czy Wam też gin robi badanie na samolocie na każdej wizycie?myślałam, że skoro na nic sie nie skarże to tylko usg przez brzuch i tyle:)
-
nick nieaktualnyAsit wrote:slyszalam ze jak serduszko bije szybko to dziewczynka tak mi gninekolog mowil a jak wolno to chlopak i tak sprawdzalam z kolezankami i chyba cos w tym jest
U nas bije 164 i chłopak . Ciekawe czy sie potwierdzi na kolejnych prenatalnych .