Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ślicznie gratuluje wam wizyt i cudownych informacji.
Smile ja również mam kolejna wizytę 23.01 i po ostatnim plamieniu tez mam obawy ale wierze ze bedzie dobrze a moje dziecko to tez wiercipięta straszny.
Dzisiaj byłam na zakupach i na przecenie kupiłam sobie spodnie i spódnice ciazowa oraz mala wyprawkę do szpitala bo mam nauczkę po ostatnim niespodziewanym pobycie ze trzeba byc przygotowanym.jestem zadowolona z zakupów ale tez zmęczona. Jestem tez zdecydowana juz na wózek adamex barletta w marcu będę zamawiać bo na niektóre kolory czeka sie dwa miesiące.Gagaga, aisa, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
panna truskawka wrote:nowa! też czaję się na ten wózek
U mnie dziś fatalny dzień. Wymiotowałam większością posiłków i mam oookropny ból głowy. Na całe szczęście przyjechałam sobie do mamy, leżę cały dzień i nie muszę się martwić żadnymi obowiązkami domowymi
wiesz co ja tez dzis umieram z bólu...
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dalile, Inska - piękne macie dzieciątka
a filmik jest po prostu mega
ja dzisiaj wymioty ze zdwojoną siłąnie mogłam na nogach ustać
dobrze, że mam ten detektor bo bym juz chyba osiwiała.
Brzuszek coś mi się zaokrągla, ale nie jest jakos widoczny, nawet nie ma sensu zdjęcia robic.
Juz się nie mogę doczekac ruchow dzidzia:* jutro mam wizyte więc cos tam podejrze
ja mam zamiar kupic wózek Quinny Moodd tylko ze czterema kólkami, co o nim sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:33
MartaT lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
alexxx wrote:Dalile, Inska - piękne macie dzieciątka
Brzuszek coś mi się zaokrągla, ale nie jest jakos widoczny, nawet nie ma sensu zdjęcia robic.
Juz się nie mogę doczekac ruchow dzidzia:* jutro mam wizyte więc cos tam podejrze
ja mam zamiar kupic wózek Quinny Moodd tylko ze czterema kólkami, co o nim sądzicie?
Dla mne najważniesze:
- ile waży stelaż?
- kółka pompowane?
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, musze nadrobić informacje z całego dnia
ciesze się, że tyle dobrych wiesci
Ja właśnie wróciłam z pappa-usg i krwi. I tu był sprzęt lepszy i faktycznie chyba ten facet rano źle zmierzyl-bo teraz robaczek ma 63 mm i 12tc+5 dni,czyli właściwie kończę I trymestr! Termin porodu na 21 lipca. Mówił ze to bardzo dokładny sprzęt. Tetno 164,płci jeszcze nie, ryzyko trisomi 21 1:3611, trisomi 18 1:5335, trisomi 13 1:<20000.
Truskawka, Majewska, Milcia-odpoczywajcie,mam nadzieje ze jutro poczujecie się lepiej.
Któraś z Was pisała, gdzie to łożysko - ja mam napisane - tylna ściana, wysoko.
Spokojnego wieczoru!kot_bury, Zuzulka88, aisa, kamenkaa, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
alexxx wrote:Dalile, Inska - piękne macie dzieciątka
Ja tez raczej zdecyduje się na Quinny ale w wersji trzykołowej i szary
Moja znajoma go miała i była bardzo zadowolona, miałam okazje raz prowadzić i wtedy sie zakochałamalexxx, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Gagaga ja sie pytalam o lozysko. To ja naprawde chyba jakis fenomen jestem ze jedyna mam z boku. Wy wszystkie z przodu albo z tylu. Ale dr nic nie mowil na ten temat
Wiecie jak sie w***wilam na moj papier toaletowy!!! Normalnie zaraz go wywale przez okno. Zauwazylam ze ma gdzieniegdzie takie kropki malutkie, farfocle czerwone a ja juz myslalam ze to jakas krew i juz mi serce stanelo !Dalile, Gagaga, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNowatorka - no właśnie, bo mi mignęło i nie mogłam znaleźć
jak lekarz nic nie mówił, to dobrze,dopóki nic się nie dzieje to niech sobie będzie gdzie chce
Z tymi czerwonymi kropeczkami można dostać szału - ja kiedyś widziałam tez czerwone plamki a to był. ..klaczek z czerwonego sweterki. ..nowatorka, aisa lubią tę wiadomość
-
Gagaga tez mam na tylniej ścianie wysoko
Oldżi - też miałam okazje prowadzić i był supermożna znależć okazje - gondola, spacerówka, nosidełko i fotelik do samochodu
i te kółka 3 lub 4 są w zestawie
mozna samemu przepiąć.
Nowatorka - miałam tak samo ale jakiś czas temu ! to było w nocy, taka zaspana byłam..patrze a tu kropki czerwone !!! momentalnie sie obudziłam, az mnie zimne poty oblały..na drugi dzien kupilam biały velvet hahahanawet jak mama kupuje papier to mówie jej tylko bialy ma byc
czysto biały
nowatorka, Gagaga, aisa lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Alexx no moj niby jest bialy ale widac ze jakies farfocle tam sie podostawaly i czasem sa takie malutkie kropki zywo czerwone
Oldzi no ja tez jakby ktos mi kirdys powiedzial ze sprawdza za kazdym razem papier to bym pomyslala ze jakas walnieta a teraz sama to robie -
Hehe z tym papierem to sytuacja niesamowita; głupi papier a potrafi nastraszyc;) biedulko! :*
Ja papieru nie oglądam ale majtki zawsze;)
Ps. Chyba znalazłam przyczynę swoich zawrotow głowy z rana - od kilku dni walczę z pękającymi kącikami ust i wiem, że to z niedoboru witaminy b2 (bo juz kiedyś tak mialam). I właśnie czytam czy mogę brać teraz w ciąży a tam jak byk stoi, że niedobór częsty w ciąży i powoduje: zajady (są), zawroty głowy(są) i mdłości (są).
Także może u Was jak zawroty się pojawiają to może dlatego; zawsze jakiś trop!
Ps2. Dobranoc, idę w kimkę, bo teściowa nas odwiedziła i siedzieli 2h a musiałam się jeszcze wykapac i juz wiem, że się nie wyspie. Dostalam jeszcze komplement, że chyba będzie córa, bo się "mienię na twarzy". Phi. Przecież jestem ciągle piękna. Będzie mi tu wyjeżdżać, że brzydnę!aisa lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
aisa wrote:W Se w ogóle nie bada się podwozia gdyż uważa się, że nie ma co tam gmerać jeśli nic się nie dzieje. Oczywiście jak się poprosi to sprawdzają.Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Mi tylko robi teraz usg przez brzuch od 2 wizyt i badan tez za duzo nie zleca, poprzednio nic a teraz tylko mocz
takze spoko.
Ja dzisiaj z bolem glowyjak ja tego nie cierpie. Ide do pracy , na szczescie krotko dzisiaj. Jeszcze przed wyjsciem rzyganko zaliczylam