Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:A u mnie dzisiaj paskudnie, szaro, buro, ponuro i pada deszcz:(
Patutka to chyba mamy coś innego bo u mnie małe się wierci jak szalone.Dzisiaj chciał zobaczyć jak serduszko bije, zrobił usg dopochwowo ale szybko zmienił zdanie i robił przez brzuch.23.01 może się wszystko wyjaśni, oby było dobrze.
Czy Wam też gin robi badanie na samolocie na każdej wizycie?myślałam, że skoro na nic sie nie skarże to tylko usg przez brzuch i tyle:)
Mam też nadzieję, że następne wizyty będą przez brzuszek, bo nie cierpię tego ' samolotu' -
Mnie na każdej wizycie można powiedzieć, że bada kompleksowo...najpierw samolot a potem usg. Z badań tym razem dostałam tylko morfologie,mocz, glukoze z obciążeniem i jakieś badania na przeciwciała krwinek czerwonych czy coś takiego.Nie mogę się rozczytać bo to badanie napisał długopisem...
Nie mogę sobie darować, że nie zapytałam o płeć.Muszę chyba robić listę pytań na każdą wizytę.Robicie taką listę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kot_bury wrote:Ja robię w głowie i to zły pomysł, bo i tak zapominam
miałam spytać, gdzie mam to łożysko i oczywiście nie spytałam. Ale o tętnie pamiętałam chociaż
Kocie, ja też robię w głowie...i to się nie sprawdza:)przed wizyta niby wszystko wydaje się takie oczywiste... -
Dzień dobry dziewczynki!
Wczoraj przeszliśmy prenatalne - z usg wychodzi, że z dzidzią wszystko ok! W poniedziałek mają wysłać wyniki badania krwi.
No i... z pierwszych wróżb wychodzi, że będzie córka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 18:16
majeczka87, Zuzulka88, _analiza, Ejrene, kot_bury, Inska, Wiola90, aisa, Agaax, kamenkaa, Sanna lubią tę wiadomość
-
Dalile, ale kociak słodki.
Ja też się pochwalę, choć ja bardziej tradycyjnie, bo w 2D
Mała Matylda lub Antek
aisa, Zuzulka88, majeczka87, _analiza, alexxx, kot_bury, MirelS, Gagaga, nowatorka, kamenkaa, Sanna, MartaT lubią tę wiadomość
-
Jutro mam wizytę u mojego lekarza. Po raz pierwszy się nie boję, tylko nie moge doczekać!
Jutro idę też kupić nowe spodnie, bo przestałam sie mieścić w stare
Moje maleństwo się nie uśmiechałoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 18:48