Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja co wizytę mam jakieś badania zlecane
Też czekam na pierwsze ruchy i cały czas się zastanawiam czy tam w środku wszystko w porzadku ..
a co do ciśnienia : wysokie mam tylko w gabinecie u lekarza 145/95 - chyba syndrom białego fartucha bo w domu jest książkowe:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 18:41
-
Hej dziewczyny:) U mnie dzisiaj niespodzianka, bo mojej dziewczynce, podobnie jak Oldżi również pojawił się siusiak i dzisiaj na 100% lekarz potwierdził, że będzie chłopczyk. Mam nawet zdjęcie siusiaka:P Poza tym wszystko w porządku. Synek ma już 9,07 cm.
Agaax, oldżi, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Coo do badan to ja mam tylko mocz bo jakies bakterie mialam i musialam zrobic powtorke :-(a w srode ide na wizyte więc sie okaze co i jakie badania zrobic dodam tylko ze panicznie boje sie pobierania krwi jest to dla mnie makabra gdy tylko widzę igly
[/url]
-
julietta139 wrote:Hej dziewczyny:) Można dołączyć? Termin mam na 4.07;)
Życzę wszystkim spokojnej i nudnej ciąży...
I mam pytanie, czy mogłybyście polecić jakiś detektor tętna płodu?
Na razie jeszcze nie czuję ruchów i jak się domyślacie codziennie zastanawiam się czy wszystko w porządku, staram się myśleć pozytywnie i nie stresować, ale taki detektor chciałabym zakupić...
Gdybyście mogły coś polecić, będę wdzięczna.
Pozdrawiam i życzę spokojnego popołudnia.Kupiłam używkę. Poszukaj na OLX, można za fajną cenę czasem wyhaczyć
Ja mam stresa, bo jutro prenatalne. Aż zazdroszczę Wam kobitki, że macie to już za sobą. Oby tylko wszystko było OK.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 19:35
Córeczka 08.2016 -
Hej Dziewczyny!
ale sie rozpisałyścieco do imion, to my dla córeczki już mamy wybrane, zauroczyło nas imię "Ania", poza tym jest krótkie, a mamy długie nazwisko i tak jakoś pasuje
Ja znów mam za niskie ciśnienie i od razu głowa mi wtedy pęka, ale na szczęście kawa pomaga, więc piję 2 kawy na dzień.
Tak to praca codziennie, w weekendy studia, zbliża się wiekimi krokami sesja i ezgaminy, więc zajęć trochę mam...
W przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina, ma mi dać skierowanie od razu na połówkowe.
Aaa i pisałam Wam, że kupiłam ta diete ze stronki Chodakowskiej, polecam! W końcu jem zdrowe i pełnowartościowe posiłki, wzdęcia znikneły, brzuch zmalał, lepiej się czuję i schudłam 1 kg, mimo tego, że jem takie wielkie porcje, niekiedy zostawiam na talerzu bo nie zmieszczę więcej
Jeszcze muszę tylko ogarnąć smarowanie brzucha, krem już zamówiłamalexxx, aisa lubią tę wiadomość
-
Hahahha u mnie to samo pani dr dzisiaj o chlopiec a ja oczy w slup jaki chlopiec?!
mowi ze to moze pepowina i ze na prenatalnych maja lepszysprzet jak mowili ze dziewczynka ... No teraz to ja juz nie wiem
degregolada
alexxx, aisa, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
u mnie tez dzisiaj niespodzianka mój synek okazał się dziewczynką
a imie było już wybrane... no nic trzeba myśleć dalej
ale chyba wstrzymam sie do momentu aż lekarz bedzie w 100% pewny bo dzisiaj mówił jeszcze ze to za szybko i nie ma pewności
alexxx, kijanka_88, aisa, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Rammel dziękuję za odpowiedź, właśnie zamówiłam ten detektor, który poleciłaś, już nie mogę się doczekać aż przyjdzie!
Nowa, ja jestem na początku 16 tygodnia i u mnie brzuszek lekko widoczny, sama się nawet zastanawiam czy nie jest za mały. Ale Maleństwo dobrze się rozwija, więc nie pozostaje nic innego jak czekać na pierwsze ruchy i czas, kiedy będziemy mogły ponarzekać na niemożność ułożenia się do snu z powodu olbrzymiego brzucha;)