Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieś wrote:Witam Kochane Mamusie Lipcowe
Dołączam do Was :* :*
Mój termin na poród to 19 lipiec
Ja jestem w 12 dniu po owulacji i koleżanka podkusiła mnie wczoraj żebym zrobiła test i go zrobiłam, i wyszedł pozytywny chociaż ta kreseczka jest jaśniutka, ale może dla tego że go zrobiłam w 11 dniu po owulacji Po niżej zostawiam link do zdjęcia z testu ciazowego :*
http://zapodaj.net/75fd2dc64d107.jpg.htmlAgnieś lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:u mnie bylo widac w 4 miech juz ruchy
moze wczeniej tez y bylo widac nie wiem ale ja w uk mieszkam i pierwsze usg mialam w 4 miech -
katuni wrote:Czesc Dziewczyny
Witam nowe kolezanki i gratuluje !!!
Ja dzisiaj zaliczylam pierwsze poranne mdlosci... a mialam nadzieje, ze mnie to ominie.
Milej niedzieli wszystkim.
no wlasnie 6 tydzien jest krytyczny jezeli chodzi o mdlosci podobno. ja narazie to juz nic nie czuje dzisiaj, nawet bolu brzucha tez nie. no ciekawe czy w 6 tyg mnie dopadna czy nie. -
Agnieś wrote:Ja jestem w 12 dniu po owulacji i koleżanka podkusiła mnie wczoraj żebym zrobiła test i go zrobiłam, i wyszedł pozytywny chociaż ta kreseczka jest jaśniutka, ale może dla tego że go zrobiłam w 11 dniu po owulacji Po niżej zostawiam link do zdjęcia z testu ciazowego :*
http://zapodaj.net/75fd2dc64d107.jpg.html
No co Ty! Bardzo ładna kreseczka. Mi pierwsze testy juz po dniu spodziewanej miesiaczki nie wychodzily wogole... Pierwsza kreseczke i to dwa razy jasniejsza niz Twoja zobaczylam dopiero po 3 dniach.
Tak wiec Gratulacje
Agnieś lubi tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
katuni wrote:No co Ty! Bardzo ładna kreseczka. Mi pierwsze testy juz po dniu spodziewanej miesiaczki nie wychodzily wogole... Pierwsza kreseczke i to dwa razy jasniejsza niz Twoja zobaczylam dopiero po 3 dniach.
Tak wiec Gratulacje
Jutro z rana zrobie=ę test kolejny :)A potem zapisze sie do lekarza na test z krwiKamila ;) lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:no wlasnie 6 tydzien jest krytyczny jezeli chodzi o mdlosci podobno. ja narazie to juz nic nie czuje dzisiaj, nawet bolu brzucha tez nie. no ciekawe czy w 6 tyg mnie dopadna czy nie.
A u mnie apogeum. Bol piersi nadal okropny, a wczesniej mdlosci nie mialam wogole... Nawet troche. Wszystko jadlam, od niczego mnie nie odrzucilo. A dzisiaj katastrofa.
Ale u mnie wogole od wczoraj straszne nasilenie. Wczoraj wieczorem weszlam na stacje benzynowa i musialam uciekac, bo umyli podloge i zapach plynu po prostu zwalil mnie z nog....
Kurcze cztery dni temu narzekalam na brak objawow, to mam...nowatorka, Edka lubią tę wiadomość
-
Agnieś wrote:Jeju Jak miło to czytać Ufff troche sie stresuje że może test jakiś zły ale dziekuje za podtrzymanie mnie na duchu :*
Jutro z rana zrobie=ę test kolejny :)A potem zapisze sie do lekarza na test z krwi
Testy sie myla podobno tylko w jedna strone. To znaczy wychodzi negatywny, a ciaza jednak jest. Jak juz sie pojawia kreseczka, to raczej napewno fasolka jest :)Wiec nie denerwuj sieAgnieś lubi tę wiadomość
-
katuni wrote:Testy sie myla podobno tylko w jedna strone. To znaczy wychodzi negatywny, a ciaza jednak jest. Jak juz sie pojawia kreseczka, to raczej napewno fasolka jest :)Wiec nie denerwuj sie
:*
Dobrze Mamusiu Lipcowa , tak zrobię-zero stresukatuni lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wszystko normalnie jecie jak wcześniej? Naczytalam sie o jakiś dietach w ciazy itp... ale jakos do mnie to nie przemawia. Jem jak wcześniej. Nie pije w ogole kawy i herbaty tylko wode ( ale juz na nia tez czasami nie moge patrzeć!!!). Czy uwazacie,ze powinno jakos specjalnie sie odżywiać??
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Ja jem wszystko normalnie, tak jak wczesniej. Wychodze z zalozenia, ze nie mozna sie dac zwariowac.. Wiadomo, sa pewne rzeczy zabronione (sushi z surowa ryba), ale generalnie nie widze powodu, zeby robic jakas rewolucje. I oczywiscie staram sie nie jesc wiecej, czyli za dwoch
Do tego ja jestem wegetarianka od kilku lat i napewno nie bede jadla miesa ze wzgledu na ciaze.izulala lubi tę wiadomość
-
katuni wrote:Ja jem wszystko normalnie, tak jak wczesniej. Wychodze z zalozenia, ze nie mozna sie dac zwariowac.. Wiadomo, sa pewne rzeczy zabronione (sushi z surowa ryba), ale generalnie nie widze powodu, zeby robic jakas rewolucje. I oczywiscie staram sie nie jesc wiecej, czyli za dwoch
Do tego ja jestem wegetarianka od kilku lat i napewno nie bede jadla miesa ze wzgledu na ciaze.
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Niestety nie bylo widac.. Bylam na wizycie w czwartek i bylo widac tylko pecherzyk i cialko zolte. Pislam tutaj o tym. I ze jestem rozczarowna tez. Ale nastepna wizyte mam za dwa tygodnie i dziewczyny mowily, ze juz napewno bedzie widac serduszko I sprowadzily mnie na ziemie, ze to faktycznie troche za wczesnie na serduszko
A u Ciebie?Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
Ja bylam w ub poniedziałek. Tez nic tylko pecherzyk i jakis plyn w jamie macicy:( ja mysle ze to krwiak ale lekarz nie chciał nic powiedzieć. Jutro ide na 8 rano na wizytę.
nick nieaktualny