Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dunda, no to czekamy...
KotBury, zamawiaj i materiał. Uszyjesz to pościel będzie na przyszłość
A ja nie planuje zakupy poduchy
Sypie u nas od rana, odśnieżyliśmy z Jaśkiem trochę ale wracając było już prawie tyle samo na odśnieżonymale ruch na świeżym powietrzu był
-
ada89 wrote:Analiza a wyslesz link to swojej? Ja tez sie powoli za jakąs rozglądam, może w przyszłym miesiącu sobie pozwole jak będzie wszytsko ok. W zakładkach od dawna mam tą co Kot
Ale może zmienię zdanie
link allegro
Proszę bardzo. Jak tylko dotrze do mnie do zdam relację, już nie mogę się doczekac;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:26
ada89, Gagaga lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza wrote:
Bardzo fajnaCzekam na relacje
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyKochane, odebrałam wynik Pappa - czy którejś z Was coś to mówi:
Trisomia 21 - ryzyko podstawowe 1:722, skorelowane 1: 12580
Trisomia 18 - podstawowe 1:1761, skorelowane 1:7080
Trisomia 13 - podstawowe 1:5524, skorelowane <1:20000
to dobrze, niedobrze? Lekarz nie dzwonił, więc chyba lepiej niż gorzej?
Dzięki!alexxx lubi tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Kochane, odebrałam wynik Pappa - czy którejś z Was coś to mówi:
Dzięki!
Moim zdaniem bardzo dobrzemam prawnie identyczne
Gagaga lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Gagaga wrote:Kochane, odebrałam wynik Pappa - czy którejś z Was coś to mówi:
Dzięki!Gagaga lubi tę wiadomość
-
witam
Też jestem lipcowatermin mam na 11 lipiec wg USG czy przyjmiecie mnie do grona lipcówek ??
Dopiero się organizuje na forum ale od kliku dni was poczytuje i wszystkie tematy są mi bliskie mam nadzieję że mnie przygarnieciekijanka_88, alexxx, renieczka, aisa, aleksja, Agaax, Asit, Wiola90 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
stokrotka2013 wrote:witam
Też jestem lipcowatermin mam na 11 lipiec wg USG czy przyjmiecie mnie do grona lipcówek ??
Dopiero się organizuje na forum ale od kliku dni was poczytuje i wszystkie tematy są mi bliskie mam nadzieję że mnie przygarniecie
Witamykijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jestem wściekła.. I na siebie i na mego męża.. wyczailam fajny wózek na Olx.. dziś pojechaliśmy go obejrzeć.. Umówiliśmy się ze jak się nie będzie podobał to mówimy - mi się nie podobał a M powiedział ze spoko to sobie pomyślałam ze moje hormony szaleją i pewnie mi się wydaje ze jes zniszczony. . Wyszliśmy stamtąd a ten mówi ze mu się nie podoba bo zniszczony ale przynajmniej ma z głowy.. kumacie to?! Kazalam mu to sprzedać bo ja nie będę dziecka w takim g** wozić. Jak cis na być dla niego to id razu super duper a jak dla kogoś to zawsze ma czas jestem zła jak osa !!!!!http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
A tak w skrócie to 14t 5d po badaniach prenatalnych
wszystkie wyniki wyszły dobrze i czekamy na naszą fasolkę, ale nigdy nie może być super ekstra zawsze jakieś schody i nas też nie ominęły dziś mija tydzień czasu jak wróciliśmy ze szpitala na szczęście i dzięki Bogu wszystko skończyło się szczęśliwie a trafiłam z krwawieniem do szpitala ale już sytuacja opanowana trzeba się oszczędzać i uważać na siebie dla tego teraz mam dużo czasu i znalazłam was super fajnieGagaga, Agaax lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Mój dostał ostre zjeby. Ja w ogóle mam wrażenie ze on się nie odnajduje w nowej sytuacji.. wózek jest bardzo wyeksloatowany jeśli chodzi o spacerowke. Bardziej mnie boli ze kupiony od flejtuchow.. mega czyszczioszka nie jestem ale brudasem nie
aż mnie nosi!!!!!
http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f