Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika współczuję, niech on teraz zorganizuje jego sprzedaż jak taki mądry. A swoją drogą nie daj się tak łatwo przekonywać -hormony hormonami ale my babeczki wiemy lepiej!
Ja dziś umieram dla odmiany ze wzdęć - cały dzień mnie męczą, chyba wezmę espumisan bo sobie nie poradzę.
Ale mimo złego samopoczucia ugotowałam zalewajkę, mówię Wam dziewczyny, taka pysznaaaaa! Aaa orgasm!aisa lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
aisa wrote:Witaj Stokrotka
Kijanka, posmaruj skronie amolem i trochę je pomasuj. No i do łóżka spać. Może uda Ci się usnąć, jak nie to pewnie apap..
Monika, ale dał ciała Twój MI tekst że będzie z głowy - oj przegiął mocno
Własnie sie położyłam, spróbuje zasnąć... do jutra DziewczynyKijanka
-
czesc dziewczyny ja po wizycie u mnie wszystko ok cisnienie nawet bylo w normie wyszly tylko Leukocyty dlatego dstalam Antybiotyk
i sie dowiedzialam ze na 100% dziewczynka
przedstawiam Wam moja Laseczke Amelke
alexxx, _analiza, Agaax, Monika.ch87, Zuzulka88, kot_bury, izulala, majeczka87, najszczesliwsza, Ollaala lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:czesc dziewczyny ja po wizycie u mnie wszystko ok cisnienie nawet bylo w normie wyszly tylko Leukocyty dlatego dstalam Antybiotyk
Kamenka super dzidziateraz juz wiesz ze na 100% będziesz miała swoją księżniczke
2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny!
W ogóle powiem Wam,że fajnie ze jesteśmy tu na lipcowkach juz na takim etapie,że już w części wiemy u kogo dziewczynka u kogo chłopiec, wózki, poduszkijak ten czas leci!
Ja uciekam spaćdbajcie o siebie
Agaax, alexxx, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Monika.ch87 wrote:Dziewczyny ale jestem wściekła.. I na siebie i na mego męża.. wyczailam fajny wózek na Olx.. dziś pojechaliśmy go obejrzeć.. Umówiliśmy się ze jak się nie będzie podobał to mówimy - mi się nie podobał a M powiedział ze spoko to sobie pomyślałam ze moje hormony szaleją i pewnie mi się wydaje ze jes zniszczony. . Wyszliśmy stamtąd a ten mówi ze mu się nie podoba bo zniszczony ale przynajmniej ma z głowy.. kumacie to?! Kazalam mu to sprzedać bo ja nie będę dziecka w takim g** wozić. Jak cis na być dla niego to id razu super duper a jak dla kogoś to zawsze ma czas jestem zła jak osa !!!!!
alexxx lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:czesc dziewczyny ja po wizycie u mnie wszystko ok cisnienie nawet bylo w normie wyszly tylko Leukocyty dlatego dstalam Antybiotyk
Super
Stokrotka witamy!
Monika powodzenia mężowi życz w sprzedaży to nie jest normalne jeśli widac że zniszczony to po cholerę to wziął? No sorki...
Ja na razie przekalkulowałam rzeczy na allegro względem cen w sklepach i wyszło mi na to samo... Jak dodam cene za dostawę to nie ma żadnej różnicy...
Ja miałąm dzisiaj dzień wkurwa i doła... Wkurwa złpalałam w sklepie no myślałam że najpierw ukatrupie gościa przede mną co kupił ze 2 kilo cebuli 4 kg pieczarek itp i jeszce faktury mu się zachciało a kasjer nie ogarniał tematu... Ja jestem osobą cieprliwą ale w ciąży jakoś nie toleruje takich akcji w sklepie. No kurna mógsł se jechać do hipermarketu a nie robić zator w sklepie osiedlowym... nOsz...
A doła przez to siedzenie w domu ale mam nadzieję że to taki kryzys.
Za to zrobiłam ciasto cytrynowe! A co! -
Ejrene wrote:Cześć dziewczyny co tam słychać u Was dziś?
Ja od rana zaliczyłam wkurwa na męża tak że humor mam średni
Patulka super ze u was wszystko ok i ze wrocilas do nasSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ejrene wrote:Asit musimy sobie jakoś humor poprawić w takim razie
puki co wyleguje sie jeszcze w lozku
....
Synek William[/url]
[/url]
[/url