Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Patutka dzięki za dobre wieści! Trzymajcie się
Asit, Ejrene no coz teraz panowie muszą się postarać zeby Wam to wynagrodzić! Ewentualnie proponuje juz wcześniej zacząć umilać sobie dzień np. czekoladąSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Zuzulka88 wrote:Hej dziewczyny. Ja też jeszcze w łóżku sobie leżę
Ależ dziś koszmary miałamCo chwilę się budziłam. A najgorsze było to jak mi się śniło że zaczęłam krwawić i to tak mocno, koszmar!
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ada89 mam taką samą poduszkę
Mam identyczna ! Śpi się na niej naprawdę rewelacyjnie Ale niestety teraz leży w kącie bo odkryłam że po niej strasznie boli mnie głowa wydaje mi się dlatego że jest strasznie twarda i głowa jest wysoko . Oby Tobie posłużyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:33
-
Hej.
Zuzulka ja tez miewalam takie sny. Okropne
I tez mam troche problemy ze spaniem.
Dziewczyny ostatnio zauwazylam ze przy naglych ruchach np jak wstaje z lozka szybko albo kaszlne to mnie brzuch pobolewa. Ktos tak ma?Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie czy ciasta pieczecie na Góra dół czy termoobieg? Bo moj piekarnnik chyba zaczyna odmawiać posłuszeństwa po natach użytkowania. Chyba czas na wymianę.
Nowatorka ja tak mam czasaminowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie też ostatnio tak trochę ciągnie, tylko bezboleśnie i właśnie przy wstawaniu albo jak chwilkę postoję. Na samym początku też miałam coś takiego i lekarz mówił, że to normalne (ale gdyby bolało mocno lub mnie w jakikolwiek sposób niepokoiło, to mam się zgłosić po poradę), macica się rozciąga
więc teraz pewnie część druga, w końcu maluch zaczyna rosnąć ekspresowo
-
Dołączam się dziewczyny do grona słomianych wdów...mój luby wraca w sobotę
Ide dzisiaj do fryzjera żeby coś zrobił z moimi 5 włosami na krzyż, ciekawe jaki będzie efekt...
kama005 i jak sobie radzisz z rutyną siedzenia w domu?ja w sumie nie narzekam ale od czasu do czasu pojawiam się w pracy:) 2 x w tyg chodzę tez na ang więc jakiś kontakt z ludźmi mam.
A wczoraj się wkurzyłam bo dostałam wezwanie za złe parkowanie od straży miejskiej...mój mąż już wyczytał, że czeka na mnie mandacik 100zł i 1 pkt karny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 12:05