Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bylam na wizytcie, lekarz mowi ze nie mial nigdy pacjentki z krztuscem i skontaktuje sie z kolegą pulmunologiem i do niego mam jutro zadzwonić i o wszystkim mi powie co robić. ŚMIAL SIE ze jestem twarda kobieta skoro nie chce leczenia zeby chronic dziecko bo on mial krztusic i wie czym to pachnie. Test PAPPA z krwi jak najbardziej w porządku
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Bo my Polki lubimy sobie ponarzekać
haha mnie też te niektóre historie porodowe męczą
ostatnio opieprzyłam szwagierkę żeby mi przestała cytować ciążowe perypetie jej koleżanki jak to cierpiała i poród był straszny, bo tylko mnie niepotrzebnie straszy:D
a jeśli chodzi o imbir to we mnie samo to słowo budzi mdłości;P na prawdziwe problemy żołądkowe guzik pomaga, mi wręcz szkodził jeszcze bardziej.
-
kama005 na termoobiegu krócej się pieczą.
Dunda jeszcze z dwa tygodnie temu też bym tak powiedziała jak Tyale teraz na prawdę czuje się lepiej, fakt że jeszcze potrafię zwymiotować ale na pewno mam już więcej energii i lepsze samopoczucie. Myślę że u każdej dzieje się to w swoim tempie- nie koniecznie z dnia na dzień po wskoczeniu w drugi trymestr.
-
Dalile, małe jest piękne:D
Majeczka daj znać jak po konsultacji z pulmonologiem.
Też nie mogę powiedzieć, że ze mną jest tak źle jak było,bo jest lepiej. Miałam takie dni,że tylko wisiałam z głową w dół i zwracałam wodę i suchary. Tylko teraz chciałabym się poczuć dobrze tak na 80% chociaż, a nie na 30%-40 ;Pmajeczka87 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dziewczyny które są już mamusiami czy firma wkładek laktacyjnych ma znaczenie?
Muszę je kupic, a nie wiem czy czymkolwiek się różnią bądź czym się kierować. Pomocy, bo mało tego nie jest ^^
Patutka ja z doświadczenia koleżanki młodej mamy powiem, że ma to znaczenie jej się niektóre wkładki zupełnie nie sprawdziły i troche ich przetestowała, takze moja rada jest taka zeby nie kupić ich więcej na zapas -
Współczuje mdłości, wymiotów i kiepskiego samopoczucia!
Nowatorka, też tak mam. Jajniki też ciągnął przy szybszym wstawaniu.
Smile, lipa że trafił się mandat
Sanna, nic nie wiem o nim, ale wygląda sympatycznie
Telashe, super że wszystko jest okGratuluje synka
PannaTruskawka, oby tak dalej (bez wymiotów)
Dalile, super że wyniki super
Majeczka, super że pappa ok. Lipa z tym krztuścem ale zajmie się Tobą pulmonolog i na pewno będzie ok
My mamy 2w1 bo dostanę, ale jakbym miała kupować teraz to bym brała 3w1. W większości można zamienić fotelik samochodowy danej firmy na inny np maxi cosi i kupić taki zestaw od razu. Jasiek jeździł w gondoli do 10 miesiąca. Potem spacerówka i do tej pory w niej jeździ.majeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość
-
oldżi wrote:Patutka ja z doświadczenia koleżanki młodej mamy powiem, że ma to znaczenie jej się niektóre wkładki zupełnie nie sprawdziły i troche ich przetestowała, takze moja rada jest taka zeby nie kupić ich więcej na zapas2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ejrene, z doświadczenia mojego mogę Ci powiedzieć, że to czy gondola będzie duża czy mniejsza, to nie ma znaczenia, bo jak dziecko zacznie się podnosić albo siedzieć, too nie upilnujesz w gondoli. Moja mała jak miała ok 6 miesięcy to w gondoli zaczęła mi siadać, a jak wsiadałam do autobusu, to się bałam, że wypadnie, bo w gondoli nie ma pasów, a w spacerówce jednak mozna dziecko przypiąć.
Patutka, ja sprawdziłam kilka firm z wkładkami laktacyjnymi i dla mnie najlepsze były Johnsos`s Baby. Najlepiej chłonęły i mają wypustkę na sutek. -
nowatorka wrote:Dziewczyny jak tam wasze brzucholce? Moj juz zaczyna byc widoczny pod ubraniami nawet. Pokazcie wasze
Moje z zeszłego tygodnia
http://static.pokazywarka.pl/i/6256586/712642/img-20160114-192245.jpgnowatorka, aisa, mamuśka1, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Widze ze juz wiele z nas zaczyna wygladac jak w ciazy
dzidzie sie rozpychaja
Inska to widocznie masz b silne miesnie, to dobrze. Ja niestety nie bylam z tych cwiczacychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:49
aisa lubi tę wiadomość